Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 3 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 357 - per nat
Fra € 2500 - per uge

Villa Pietrina

NÆR AREZZO- TOSCANA

Skøn familievilla til 10 personer med privat pool

Pietrina en fantastisk familievilla til 10 personer med en pool lige ved huset. Villaen ligger på en højderyg, der løber ned fra Pratomagno-bjergene, og er et dejligt sted for en stor familie eller gode venner, som vil nyde livet udendørs lige så meget som inde i huset. Villaens placering giver gæsterne mulighed for at føle sig som en del af de små toscanske byer langs Arno-dalen, omgivet af den smukke udsigt over de omkringliggende bakker.

Udenfor er der hængekøjer spændt op mellem egetræerne, ligesom et dejligt grillområde med udendørs spisebord sørger for de perfekte omgivelser til dagens al fresco-måltider. Dette er et fantastisk hus til familiesammenkomster, med god plads til at flere generationer kan slappe af og hygge sig.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den venlige vicevært gør "alt det ekstra" muligt!

Der er skøn udsigt fra alle sider af ejendommen

Der er dejlige udendørsarelaer og hængekøjer i egetræernes skygge

Spa og vinsmagning er muligt på Il Borro Resort, få minutter væk

 

GODT AT VIDE

Små hunde er tilladt på forespørgsel, dog ikke i senge eller på sofaer

Mobildækningen er god uden for huset

 

Indkvartering

Indgang fra fliseterrassen

Boligarealet i Villa Pietrina begynder allerede inden man krydser dørtærsklen, for man bliver mødt af den store fliseterrasse foran huset, med et marmorbord under en stor parasol, begge strategisk placeret i nærheden af ​​stengrillen.
Fra denne gårdhave fører hoveddøren ind i en bred entré, hvoraf der er et smukt flisebelagt badeværelse, et brusebad og et trin op til to soveværelser - ét med en dobbeltseng og ét med to enkeltsenge, der kan sættes op som en dobbeltseng på forespørgsel. Begge soveværelser har udgang til baghaven. En åben døråbning i entréen fører et par trin ned til den store spisestue, som har en brændeovn i hjørnepejsen, komfortable lænestole, et langt spisebord med bænke og franske glasdøre til den forreste gårdhave. En bred murstensbue adskiller spisestuen fra det travertin- og marmorbeklædte køkken, der har en dør mod sidehaven.

Smedejern og terracotta

Den øverste etage nås via en håndværkerdesignet åben trappe fra entréen. Den første etages repos, der er udstyret med en fritstående brændeovn, har døre til yderligere tre soveværelser: to dobbeltværelser og et værelse med to enkeltsenge, som kan forenes til en dobbeltseng, hvis det ønskes, og så et brusebad. Alle soveværelser i Villa Pietrina er indrettet med smedejernssenge og antikke landmøbler, der passer perfekt til bjælkelofterne og terracottagulvene, der indrammer dem.

Loggia til frokost og aftenaperitif

På første sal er der også en stor stue med komfortable sofaer, en brændeovn i hjørnepejsen og et lille bibliotek. Desuden er der en trætrappe, der fører op til tv-området. En af ​​de tre sofaer foran satellit-tv'et er en sovesofa, som kan bruges som ekstra indkvartering til en ekstra gæst. Fra stuen er der også en dør ud til en møbleret panorama-loggia, hvorfra en udvendig trappe fører ned til en praktisk sti, der fører om til  køkkendøren, hvilket gør loggiaen til et dejligt sted at nyde frokost eller en aftenaperitif.

Skøn have og smuk udsigt

Hvor huset er omgivet af 20 hektar skov og olivenlunde, er det umiddelbare haveområde blevet smukt beplantet med lavendel, roser og blomstrende buske. Der er hængekøjer spændt fra stammerne af egetræerne og udendørs borde og stole i skyggen af ​​træernes grene. En charmerende pool på den øverste græsplæne har liggestole og parasoller, der er placerede, så man kan til nyde udsigten over det toscanske landskab og de skovklædte Pratomagno-bjerge. 

10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 3 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 357 - per nat
Fra € 2500 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med pool

Smuk udsigt

GODE DETALJER I VILLAEN

Ildsted

Insektskærme på alle vinduer

EKSTRA UDSTYR PÅ FORESPØRGSEL

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

3 soveværelser med dobbeltsenge

2 soveværelser med enkeltsenge

1 badeværelse med badekar

2 badeværelser med bruser

KØKKENUDSTYR

Kedel

Ovn

Opvaskemaskine

Italiensk kaffemaskine (moka)

Brødrister

Mikroovn (på forespørgsel)

I NÆRHEDEN

Spa og resort, 3 min væk

Ridning, 3 min væk

Tennisbaner i San Giustino, 5 min væk

UDENDØRS

Pool: 5 x 12 meter

Møbleret loggia, terrasse og haver

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Bærbare ventilatorer til soveværelserne

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer

Vaskemaskine

Wifi på de nederste to etager

CD-afspiller/radio

DVD-afspiller

Satellit-TV

Bordtennisbord

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering tilgængelig

Kursus i madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Cykeludlejning og guidede cykelture

Ekstra rengøring og skift af sengetøj

Massage eller skønhedsbehandlinger på stedet

Kulturelle ture i større byer med lokalhistoriker

Børnepasning

Mindre bryllupper på op til 70 personer kan arrangeres

“...Vi havde et vidunderligt ophold i Villa Pietrina... ”

"Vi tilbragte en vidunderlig ferie i Villa Pietrina, der ligger i en meget panoramisk position tæt på San Giustino Valdarno. Pietrina er et traditionelt toscansk bondehus, der er blevet udvidet gennem tiden - det forklarer husets på en eller anden måde lidt skæve arkitektur med en ny trappe, som er tilføjet for at komme op på anden sal, der ellers kun er tilgængelig via en ydre trappe. Typisk er også, at rummene på 1. sal har et lavere loft, og at rummene ovenpå er lettere og større end dem nedenunder. De nederste værelser virkede lidt mørke for os, det ville ikke skade at oplyse dem mere.

Der er en dejlig terrasse på forsiden af ​​huset med en stor grillplads, hvorfra du kan nyde synet af den kæmpe olivenlund og Pratomagno-bjergene med sine højder og skove. Desuden er der et andet udendørsområde, hvor man kan sidde og spise under storslåede gamle egetræer med udsigt til den anden side, bakkerne og markerne i Arno-dalen.

Og ikke at forglemme: Det overdådige poolområde med plads nok til at kunne spille crocket. Alt dette er smukt arrangeret med masser af blomsterbede. Det er en stor ejendom, der også producerer deres egen udsøgte olivenolie, hvoraf en prøve ventede på os sammen med andre forfriskninger, da vi ankom denne varme lørdag eftermiddag - tak for det! Køkkenet er lille, men gennemtænkt: der er alt, hvad du har brug for til at lave gode måltider af den lækre mad, du finder i butikkerne i San Giustino. Vi kunne også godt lide byens pizzasted som er meget nemt at finde. Ejendomsforvalteren Alice giver fremragende råd om hvert spørgsmål, der kommer op; hun var en stor hjælp og meget sjov at tale med.

Husets placering for enden af ​​en lille dal gør Villa Pietrina til et meget fredeligt tilflugtssted, nogle gange kunne vi i skumringen se nogle vildsvin komme ned til olivenlunden, en tam ræv dukkede op og bad om en godbid, hvilket vi selvfølgelig nægtede, fordi den skal lære at overleve i naturen. Det var dog ekstremt sødt. Et varigt indtryk er, at dette er et meget naturligt og autentisk område (selvom naboerne er ikke særlig langt væk). Faktisk kom vi til at elske denne plet i Toscana, der for os slet ikke forekom så turistet som Chianti eller Crete Senesi, og som oser af livskvalitet. Arezzo er fantastisk, og Firenze er ikke for langt væk, hvis I ønsker at besøge byen for en dag."

 I.D.R og familie fra Tyskland, som boede i Villa Pietrina i juli 2021, booket via Invitation To Tuscany

"Her var simpelthen så idyllisk... ”

"Her var simpelthen så idyllisk. Huset og det hele var så smagfuldt. Alt var fantastisk og gennemtænkt. Dejligt, at her var basisting som kaffe og opvaskemiddel, også til opvaskemaskinen (som vi ikke vidste var her, hvilken glæde!), håndsæbe osv, så man ikke selv skulle proviantere helt fra bunden. 

Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang. Vi vil anbefale dette til alle!"

Dansk vennepar med i alt fem børn, som boede i Villa Pietrina i juli 2022, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Villa Pietrina?

Rundt om Villa Pietrina

Selvom en af ​​dine nærmeste naboer er Il Borro, en middelalderlandsby, der nu ejes af den ikoniske Ferragamo-modefamilie, og som kan friste med deres full-service spa, vinsmagninger og hestestalde, tager det kun et par minutter at nå butikkerne og pizzeriaerne i den nærmeste landsby. Og når man derfra begiver sig ad den gamle Via dei Setteponti (Vejen med de syv broer), er der blot kort afstand til Loro Ciuffenna, den smukkeste middelalderlandsby. Den gamle mølle, der ligger langs kløften, som gennemskærer landsbyen og samles af den 1.000 år gamle bro, er et besøg værd. Eller man kan gøre et velfortjent stop i en af ​​de lokale restauranter, som er gemt væk i de smalle bugtende gader.

Gæster, der har lyst til storbysightseeing eller shopping, kan nemt komme til motorvejen, der går parallelt med Arno-floden, og som gør kunstbyer som Arezzo og Firenze til let tilgængelige destinationer. Man kan også gennemsøge de antikvariske markeder eller begive sig mod renæssanceperlerne, der fylder guidebøgerne.

Alligevel er dette område også kendt for sin dejlige mad og vin, og Villa Pietrinas venlige vicevært peger dig gerne i den rigtige retning mod den lokale vingård eller det beskedne trattoria, som også vil blive et skønt (velsmagende) ferieminde!

  

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 1 time og 30 minutter

Rom lufthavn: 2 timer og 30 minutter

Arezzo og Montevarchi, med hurtige tog hver time til Firenze / A1 motorvej: 20 min

Firenze: 45 minutter

Cortona 1 time og 15 minutter

I NÆRHEDEN

Pizzeria, marked og busstoppested i San Giustino, 5 min

Loro Ciuffenna med butikker og restauranter, 12 min

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Pietrina perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt