Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser ensuite, trådløst internet og privat pool

Priser

Fra € 488 - per nat
Fra € 3416 - per uge

Casa del Pastore

SARTEANO, VAL D'ORCIA, TOSCANA

Villa til 8 personer med pool, trådløst internet og smuk udsigt

Beliggende i et malerisk landskab, som er på UNESCOs verdensarvsliste, tilbyder denne restaurerede bondegård masser af plads. Med den brede Val d’Orcia-dal lige uden for døren, er Casa del Pastore det ideelle sted til afslappende familiesammenkomster eller en ferie med venner, i et område hvor man kommer til at glemme alt om biltrafik og fulde kalendere, til fordel for grønne bakker. Huset blev tidligere ejet af en lokal ostemager, og ligger blandt bakker og byer i klippefyldte områder, som har været til inspiration for billedkunstnere siden renæssancen. Det var bestemt ikke tilfældigheder, der fik Pave Pius II fra Siena til at bygge sin ideelle by i denne dal. Dog er området nu måske mere kendt for sin Brunello-vin og pecorino-ost!

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den spektakulære udsigt over den brede dal under Monte Amiata får dig på en eller anden måde til at trække vejret dybere
I nærheden ligger Sarteano, som tilbyder både et bemærkelsesværdigt arkæologisk museum og en Jazz & Blues Festival i august

Val d’Orcia er berømt for sin vin og ost, så glæd dig til at nyde flere gode smagsoplevelser!

GODT AT VIDE

Den sidste del af vejen til huset er et grusvej – den er godt vedligeholdt og let at køre på, men det er værd at vide!  

Mobiltelefondækningen er generelt god, dog er den bedre i nogle rum end i andre

Indkvartering

Møbleret gårdhave og stort landkøkken

Fra husets hoveddør kommer man direkte ind i det store landkøkken. Dimensionerne er generøse med moderne udstyr, travertin-bordplader og et træbord, der er perfekt til at forberede feriens skønne måltider. En møbleret gårdhave lige udenfor er det ideelle sted til at nyde maden udendørs.

En døråbning fra køkkenet fører til et spillerum med bordfodbold og en dør til forhaven. Til højre for dette rum er der en spisestue med et bord til 8 personer, og til venstre er der et rum med et bordtennisbord. Fra dette rum går man gennem en døråbning, skåret i husets tykke vægge, ind til hovedhallen, hvis længde strækker sig fra de brede glasdøre til haven til hjørnepejsen i slutningen af rummet. Med sit originale bjælkeloft, terrakottagulve, komfortable sofaer og gyldne vægge er dette uden tvivl et rum, der tiltrækker både store og små gæster!

Rummelige værelser i landlig stil

Den øverste etage kan nås enten ved døre fra forhaven til en intern trappe eller fra spisestuen, der har adgang til den samme trappe gennem et rum, hvor man også finder den originale brødovn og en vaskemaskine.

Fra toppen af trappen fører en glasdør til den første af fire værelsessuiter, med to enkeltsenge under tagskægget, den samme udsigt som man også nyder fra poolen, og et eget brusebad. En lang gang med buet murstensloft fører til yderligere tre suiter, som er to dobbeltværelser og et soveværelse med to enkeltsenge / dobbeltværelse, alle med eget brusebad. Alle værelser er meget rummelige og indrettet med landlige antikviteter, der passer til husets stil.

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 4 badeværelser ensuite, trådløst internet og privat pool

Priser

Fra € 488 - per nat
Fra € 3416 -per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Familievilla

Smuk udsigt

Villa til flere generationer

Kæledyr er velkomne

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

Grill

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol til rådighed

Ekstra enkeltseng til rådighed

EKSTRA UDSTYR, BETALES EFTER FORBRUG

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 dobbeltværelser

2 twin soveværelser

4 ensuite badeværelser med bruser

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Tennisbane i Sarteano, 20 minutters kørsel

UDENDØRS

Pool: 4,5 x 16 meter, 1,6 meter dyb

Møbleret terrasse og pergola til udendørs måltider

8 hektar omkringliggende marker, græsplaner, frugt- og oliventræer

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer i hvert badeværelse

Håndklæder og sengelinned

Bærbare ventilatorer i soveværelser

Pool-håndklæder til rådighed

Computer til rådighed til brug af Internet

Ipod-læser

HD-TV og DVD-afspiller med en samling af DVD’er

Fjernsyn kun til DVD

Pladespiller og stor vinylsamling

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller/radio

Bordstenisbord

Bordfodbold

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Børnepasning på forespørgsel

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Casa del Pastore?

Rundt om Casa del Pastore

Man kan tage på udflugt til Castiglioncello di Trinoro, landsbyen fra det 12. århundrede, som fremstår som en krone på bakken bag huset og frister med restauranter, et kunstgalleri og sommerkoncerter. Jazz & Blues festivalen finder sted i august i den nærmeste by, Sarteano. Denne livlige by er domineret af sit slot fra det 15. århundrede og har været beboet i tusinder af år. Den etruskiske ”Vognens grav fra helvede”, der først blev fundet i 2001, er et besøg værd. Med en halv times kørsel kommer man til Bagno Vignoni, hvis svovlholdige kilder har gjort den lille maleriske landsby berømt siden middelalderen og den foretrukne spa for paver, helgener og politikere. Store toscanere som Lorenzo il Magnifico kom her for at pleje deres dårligdomme. Iris Origos smukke villa ”La Foce” og dens berømte haver designet af den engelske arkitekt Cecil Pinsent, som huser koncerter hele sommeren, er også et besøg værd. Restauranten Dopolavoro ligger tæt på La Foce-haverne og er bestemt et godt valg til drinks og middag efter I har besøgt haverne. Hvis I har lyst til at smage en rigtig god Vino Nobile di Montepulciano, foreslår vi et besøg med vinsmagning hos producenten Boscarelli.

Som behagelig dagstur kan I tage til et af de kulturelle og kunstneriske centre i Val di Chiana: Cortona, byen som blev berømt efter romanen ”Under den toscanske sol”. Fra Cortonas middelalderlige mure kan man nyde en fantastisk udsigt over byen Arezzo, hvis piazza grande fyldes med rystende riddere til Giostra del Saracino, eller med besøgende på jagt efter unikke genstande på den månedlige antikvitetsmesse. Perlerne Siena og Perugia ligger kun nogle kilometer længere væk fra Arezzo, så det er blot spørgsmål om, hvilken af de to byer man vil fortsætte turen til. Hvis I overvejer sådan en udflugt mens I ligger i solen ved poolen eller mens I nyder et toscansk måltid under den møblerede pergola i Casa del Pastore, kan det dog naturligvis ende med, at I beslutter jer for at blive i huset!

 

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 2 timer

Pisa lufthavn: 2 time og 30 minutter

Rom Fiumicino lufthavn: 2 timer

Perugia lufthavn: 1 time

Tætteste togstation: Chiusi, 15 minutter

I NÆRHEDEN

Bar & restaurant i Castiglioncello di Trinoro: 15 min

Supermarked og restauranter i Sarteano: 20 minutter

Spa i Bagno Vignoni: 30 minutter

Cortona: 1 time

Siena: 1 time og 15 minutter

Perugia: 1 time og 15 minutter

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Casa del Pastore perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse udvalgte muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

TOSCANA - NÆR SIENA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Raddi i Chianti.
€ 2560
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt