Oplev Toscanas hemmelige markeder for antikviteter og vintage

Image

Kom med på skræddersyede antikvitets, indkøbs- og shoppingture i Firenze og Toscana

Italienerne har længe været kendt for deres udsøgte stil og pragtfulde arkitektur, uanset om der er tale om imponerende bygningsværker eller et smukt bondehus.

I Italien er du altid omgivet af betagende kunst og vidunderligt design.

Uanset, om du foretrækker fine sjældne antikviteter, funky italiensk design fra det 20. århundrede, elsker vintagetøj, leder efter specielle dekorationer til dit hjem eller blot nyder jagten, så kender vi lige stedet, hvor du kan finde noget særligt og unikt at bringe med hjem fra din rejse.

Lad britiske Susan Pennington være din personlige guide til de skjulte skatte og markeder i Firenze og Toscana. Hun har i en årrække har været bosat i Toscana, hvor hun har indrettet talrige toscanske villaer med sin gode stil og udsøgte sans for indretning, og hun kender alle de hemmelige steder og rigtige mennesker. 

PS! Vi ved alt for godt, at shopping til tider er fyldt med uimodståelige fristelser. Så bare rolig! Vi ved også hvem, du skal ringe til, hvis du har brug for hjælp til at få din skatte hjem, og der ikke længere er plads i kufferten!

Image
Image
Image

Susan Pennington er 'British by birth, mid Atlantic by nature and Italian by adoption'.

En skæbnesvanger tur til Toscana førte Susan på afveje og fik hende til at forlade sin succesfulde karriere som specialist for et britisk auktionshus i New York City, for i stedet at flytte til Italien. Hendes skæbne blev beseglet i en ikonisk ejendom et stenkast fra Siena, og gennem en række uforudsete begivenheder blev Susans planlagte Italiens-ophold på fire måneder forlænget og udviklede sig til et større projekt. Pludselig blev hun ansvarlig for at udvikle og styre restaureringen af ​​en hel landsby.

Det førte til flere forespørgsler om at hjælpe andre med at koordinere restaureringen og udsmykningen af ​​gamle landsteder og omdanne dem til private boliger. Dermed blev Susans firma, Tuscan Living, født. 

Susan Pennington arbejder med forhandlere og designere fra hele kloden, og hjælper dem med at kuratere samlinger af italienske møbler og dekorativ kunst til deres kunder, både hjemme og i udlandet. Desuden arbejder hun som guide og vært for små grupper på skræddersyede toscanske livsstilsture. En viden og passion, Ponti & Sofias danske kunder nu også får en unik mulighed for at opleve. 

Susan taler flydende italiensk og har et dybt rodfæstet kendskab til kulturen. Hendes tilværelse er fuld af interessante mennesker og steder... så uanset, hvad du leder efter, kender Susan lige stedet at tage hen.

Image
Image
Nedenfor finder du Susan Penningtons forslag til ture - kontakt os, så vi kan organisere netop den oplevelse, der passer til dig, og skræddersy en unik tur fuldstændig efter dine interesser!
Firenze hel eller halv dag

Sammen med Susan besøger I antikvitets- og vintagebutikker, gennemsøger loppemarkeder og kunstgallerier og beundrer lokale kunsthåndværkere; forgyldere, marmor-eksperter, fiorentinske papirmagere, smede og dekoratører... men vi elsker også de enkleste ting, som Toscana er så kendt for; det vidunderlige udvalg, der findes i byggemarkeder, som spænder fra dørhåndtag af messing og kunstfærdige vandhaner til dørstoppere og billedrammer.

Vi går uden for den slagne vej ind i disse bittesmå butikker gemt i baggaderne, prydet med smukke kvaster, fletninger og besætninger, fint udskårne forgyldte rammer, der koster en brøkdel af prisen derhjemme... vi viser dig nogle af de bedst bevarede hemmeligheder, som Toscana har at byde på.

Alt efter hvor meget tid, du gerne vil bruge og på hvilke dage, er der masser af muligheder for en unik oplevelse!

 

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt