Image
Image
Image
10

Sengepladser

Feriebolig med 4 soveværelser, 1 sovesofa, 3 badeværelser, a/c, pool, patio og wi-fi

Priser

Fra € 570 - per nat

Trullo Olievo

NÆR OSTUNI OG BRINDISI - PUGLIA

Fantastisk, moderniseret "trullo" i hjertet af Puglia med pool og patio, omgivet af en olivenlund på én hektar


En trullo er en karakteristisk rund, hvid stenhytte med et kegleformet tag, som især er kendetegnende for den syditalienske region Puglia. I gamle dage blev trullierne anvendt som køligt opbevaringsrum, og mange af dem blev også brugt som hjem for de lokale bønder. I dag er en del af trullierne stadig bevaret som symboler på de lokale traditioner, spredt ud i de pugliesiske landskaber.

En del af dem er blevet moderniseret, ligesom vores fine Trullo Olievo, der er kommet i rette hænder hos en yngre familie, der nænsomt har restaureret deres trullo med omhu, respekt og kærlighed, og har indrettet den med sikker sans for stil og detaljer. 

Og nu kan du blive en ganske særlig ferieoplevelse rigere og nyde den skønne syditalienske region i din egen opdaterede trullo, nær de fantastiske strande og historiske byer, som Puglia bl.a. er så kendt for. 

Ejendommen rummer fire soveværelser, en sovesofa, tre badeværelser, et fuldt udstyret køkken, en overdækket patio på 60 kvadratmeter og pool. Boligen er omgivet af en olivenlund med 55 smukke oliventræer, der er 100 år gamle. 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Ejendommen befinder sig i hjertet af Puglia, hvor du er tæt på både kendte, karakteristiske byer og skønne sandstrande

GODT AT VIDE

Slutrengøring: 250 Euro er ikke inkluderet i det samlede lejebeløb

Indkvartering

Bo i en autentisk trullo

Den moderniserede trullo udgør en del af boligen, og her finder du en del af de stemningsfulde soveværelser, fordelt i den runde hytte, under hvælvingerne. 

Moderne køkken

Det lækre køkken med fine klinker er fuldt udstyret med alle bekvemmeligheder - så mangler du bare en tur til det lokale marked for at finde solmoden frugt, lækre råvarer, god vin og friske lokale lækkerier.

Lækker overdækket patio

I den både lyse og skyggefulde patio kan du spise og nyde måltiderne udendørs ved det tre meter lange bord, med udsigt over poolen.

Indrettet med sans for alle detaljer

Nyd din ferie i denne smukke og elegante, velindrettede feriebolig i hjertet af Puglia, med sans for både historiske detaljer og moderne komfort og design. Trulloen har bevaret sine originale træk med dunkle hvælvinger, og den lyse tilbygning sørger for ekstra ferieglæde.

10

Sengepladser

Feriebolig med 4 soveværelser, 1 sovesofa, 3 badeværelser, a/c, pool, patio og wi-fi

Priser

Fra € 570 - per nat

Flere detaljer om ejendommen

HIGHLIGHTS

Unik, moderniseret trullo med tilbygget feriebolig

Pool

Patio med spiseplads

GODE DETALJER I EJENDOMMEN

Hurtig wi-fi forbindelse (129 Mbps)

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

3 dobbeltværelser

1 soveværelse med to enkeltsenge

En sovesafa

3 badeværelser med badekar og bruser

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Fryser

Opvaskemaskine

Ovn

Espressomaskine

Elkedel

I NÆRHEDEN

Dejlige sandstrande i nærheden

Mange karakteristiske byer i området

UDENDØRS

Pool

Liggestole ved poolen

Overdækket patio, hvor man kan spise eller slappe af i skyggen

Udendørs spisebord på tre meter med udsigt over poolen

Udendørs bruser

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer

Strygejern

Sengelinned og håndklæder

Poolhåndklæder

Aircondition

Mørklægnings-gardiner

55" HDTV

IKKE INKLUDERET I PRISEN

Slutrengøring: 250 Euro er ikke inkluderet i det samlede lejebeløb

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse (afhængig af sæsonen):

Catering: Morgenmad, aftensmad

Private madlavningstimer med kok

Ekstra rengøring

Ekstra service og lokale oplevelser

Fotograf er tilgængelig

Massage "hjemme" på ejendommen er muligt

Hvor ligger Trullo Olievo?

Rundt om Trullo Olievo

Ostuni er en charmerende by med hvidkalkede bygninger, smalle gader og traditionel arkitektur. Byens rige historie og pulserende kulinariske scene gør det til en dejlig destination. Udforsk byens charme, besøg katedralen, og nyd de nærliggende trulli-huse og smukke strande. 

Cisternino er også et besøg værd, kendt for sin rustikke skønhed og varme gæstfrihed, hvor I kan udforske byens historiske centrum, nyde det lokale køkken og den afslappede atmosfære i den idylliske by, som fortryller besøgende med sine hvidkalkede huse prydet med blomsterfyldte balkoner. At slentre gennem de labyrintiske gader afslører charmerende piazzaer, historiske kirker og panoramaudsigt over det omkringliggende landskab.

Husk også Locorotondo - et fredfyldt landskab, omgivet af autentisk italiensk charme, som er en del af UNESCO's Verdensarv.

Alberobello er kendt for sine ikoniske trulli-huse. De unikke kalkstensboliger med de kegleformede tage skaber en eventyrlignende atmosfære, og de kringlede veje i
Rione Monti gør landsbyen magisk. Her blander historie og tradition sig med hinanden i en finurlig skønhed.

Ceglie Messapica er en dejlig historisk landsby nær Ostuni med et utroligt velbevaret historisk centrum af dét, der betragtes som en af ​​de ældste byer i Puglia.

Fasano rejser sig mellem de lave bakker i Murgia og Salento-sletten, beliggende blandt olivenlunde, vinmarker, tørre stenmure, trulli, masserie og klippekirker. Områder med hundreder år gamle oliventræer og rig middelhavsvegetation pryder Fasanos territorium, som strækker sig fra bakkerne til havet, og markerer grænsen mellem Bari og Salento.

Martina Franca er en lille, men overdådig og elegant, by, udsmykket med statelige paladser og monumentale kirker. Så meget, at den betragtes som den anden hovedstad i Puglia. Symbolet for dette er den pragtfulde basilika San Martino, hvorfra byen har fået sit navn, med sin facade dekoreret med et højt relief af helgenens møde med den fattige tigger.

Noci er en malerisk landsby af normannisk oprindelse. Det er en sand fornøjelse at vandre rundt i det historiske centrum, som har bevaret sine middelalderlige karakteristika med sit spind af smalle gyder, omkranset af hvidkalkede huse og bygninger, der skjuler de karakteristiske "gnostre" - de små lukkede fællesgårde, hvor kvarterets liv engang fandt sted.

 

 

AFSTANDE

Brindisi lufthavn: Cirka 30 minutters kørsel

Bari lufthavn: Cirka 1,15 times kørsel

Roms Fiumicino lufthavn: Cirka 530 km

I NÆRHEDEN

Der er flere gode strande i kørselsafstand, fx Torre Pozzelle, Torre Guaceto, Monopoli og Marina di Pulsano.

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Trullo Olievo perfekt til dig?

Klik på knappen for at se priser og ledighed.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker - hvornår vil I afsted, og hvor mange er I?

I tvivl?

Hvis Trullo Olievo er ledig, kan vi reservere datoerne uforpligtende for dig i op til 48 timer, mens du tjekker transportmuligheder eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

For at sikre din reservation, bedes du betale bestillingsgebyr på 30% af det samlede beløb, når du bekræfter reservationen. Dette gebyr kan ikke refunderes. Restbeløbet forfalder derefter senest 10 uger før du rejser (afhængig af, hvornår du rejser). Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Skriv venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa eller feriebolig i Italien, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores netværk og samarbejdspartnere. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre italienske ferieboliger med pool, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Italien er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et stemningsfuldt italiensk feriehus med pool. Vi har unike og udvalgte ferieboliger i flere forskellige italienske regioner - Piemonte, Ligurien, Toscana, Umbrien og Puglia, der alle hver deres kendetegn. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse forslag:
Image

PUGLIA - SYD FOR LECCE

Palazzo Giustiniani

Elegant "palazzo" midt i en lille by med udsigt over torvet. Plads til 12 personer, og med egen pool, patio og tagterrasse.
€ 4550
Fra/per uge
Image

PIEMONTE - I BAROLO-OMRÅDET

Villa Nicoletta

Villa med pool, midt i Barolo-vinområdet. Plads til 12 gæster, have, a/c, garage, elevator, fitnessrum og jacuzzi. Også egnet til gangbesværede.
€ 700
Fra/per dag
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt