Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, trådløst internet og pool.

Priser

Fra € 367 - per nat
Fra € 2567 - per uge

Villa Valdorcia

VAL D'ORCIA NÆR SIENA - TOSCANA

Villa til 8 personer i Val d’Orcia-dalen, med privat pool og fantastisk udsigt

Den klassiske toscanske villa 'Valdorcia' ligger højt over Orcia-dalen, med storslået udsigt over Mont'Amiata.

Huset er bygget og skabt til at nyde de udendørs omgivelser, med et stort køkken og spiseplads i underetagen, og de resterende værelser og soveværelser ovenpå. Gæsterne vil elske at bo, spise, snakke og samles udenfor ved det gamle bord og beundre udsigten, hænge ud på den grønne græsplæne eller ligge ved swimmingpoolen, længere nede af skråningen.

Selve huset er elsket af ejerne, og indrettet med familiearvestykker og antikke møbler. Dette er ingen smart designervilla, men en levende, åndbar ejendom, perfekt til at slappe af i og nyde livet.

Klik her for at læse interviewet med familien, der ejer Valdorcia

Dette hus er perfekt placeret til at udforske de berømte byer i Val d’Orcia som Pienza og Sarteano, såvel som de smukke, mindre kendte etruskiske perler som Pitigliano og Sovana længere sydpå. 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Udsigten over dalen mod Mont'Amiata er spektakulær og smuk på alle tidspunkter af dagen

Den lille landsby Castiglioncello sul Trinoro ligger en gåtur væk og byder på koncerter om sommeren - og gode drinks og kaffe!

Gæsterne kan nyde de friske afgrøder fra villaens egen køkkenhave og frugtplantage under opholdet 

GODT AT VIDE

Det sidste stykke af vejen til huset er en grusvej - den er velholdt og nem at køre på, men det er godt at være forberedt!

Dette hus er delvist egnet til handicappede besøgende. Da huset har ’klatrestol’, er handicapadgang muligt, hvis der anvendes badekar med fleksibel slange. Ingen af ​bruserne er af EU-standard

Hus- og havemanden/viceværten bor på ejendommen

Selvom antallet af soveværelser i huset kan indikere, at der er plads til flere, er husets kapacitet begrænset til 8 personer, med undtagelse af et barn i en barneseng

Der er to venlige sorte labradorer og et par udendørs katte på ejendommen 

Indkvartering

Indgang fra terrassen

Man kommer ind i det store stuehus fra den brede grusbelagte terrasse på forsiden af huset.
En central buet dør fører ind i en kort gang med en trappe til øverste etage og døråbning til stueetagens opholdsområder, selvom gæsterne måske vil foretrække den direkte adgang fra terrassen til det store åbne rum, der inkluderer køkken og spiseplads.

Pejs og bordtennisbord

Til højre er køkkenet indbygget med en hævet pejs, som er perfekt til at grille i, mens der til venstre er både en morgenmadskrog til seks personer og et centralt spisebord til otte gæster. En murstensbuegang fører til en lille stue med sofa og lænestole, et naturligt sted til at nyde en aperitivo før middagen eller en stille stund med en bog. En dør fra dette rum fører til et værelse, hvor et bordtennisbord indbyder til underholdende turneringer, mens en anden dør fører til et soveværelse med to enkeltsenge/dobbeltværelse med eget brusebad.

Rummelige soveværelser på 1. sal

Alle andre soveværelser er på øverste etage. Der er to værelser med dobbeltsenge og to værelser med to enkeltsenge, der kan sættes op som dobbeltværelser på forespørgsel, og et værelse med en enkeltseng. Soveværelserne er alle rummelige og indrettet med landantikviteter. De to dobbeltværelser har eget bruserum, mens de andre deler et stort badeværelse med separat bruser med et tilstødende værelse, hvor der findes både en ekstra håndvask og en lille vaskemaskine. 

På denne etage er der desuden en meget stor lys stue med komfortable møbler, en åben pejs, satellit-tv og smukke kastanjebjælker, som fanger øjet.

Dejlige udendørsomgivelser

Et toscansk hus som dette, med en beliggenhed i så spektakulære naturomgivelser, har naturligvis også smukke udendørsarealer: Den forreste gårdhave har et stort bord til måltider under åben himmel, mens swimmingpoolen på et lidt lavere niveau ligger indrammet af en grøn græsplæne. Både fra huset og fra poolen kan man nyde den flotte udsigt over Orcia-flodens blide dal og bakker.

En del af bakken, som selve ejendommen ligger på, er smukt beplantet med roser, lavendel og kameliabuske, blandt blomstrende træer og en kulisse af cypresser, som alle passes af familiens venlige gård- og havemand, der har sin egen lejlighed på ejendommen. 

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, trådløst internet og pool.

Priser

Fra € 367 - per nat
Fra € 2567 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med pool

Smuk udsigt

GODE DETALJER I VILLAEN

A/c enhed i stuen

Trådløst internet

Pejs

Grill

Insektskærme

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

3 soveværelser med to enkeltsenge

3 badeværelser med bruser

1 badeværelse med badekar og bruser

1 ekstra wc

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Kedel

Ovn

Opvaskemaskine

Italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Tennisbaner i Sarteano, 5 km væk

Ridning 2 km væk

UDENDØRS

Pool: 4 x 12 meter. Dybde: 1,30 - 2 meter

Lounge stole og møbleret område ved poolen

Indgang til pool med hjørnetrin

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

2 bærbare blæsere til rådighed

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer

Vaskemaskine

Telefon til lokale opkald

2 TV-apparater

CD-afspiller

DVD-afspiller

Babyseng og høj stol

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme

Aircondition i stuen

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering tilgængelig

Transport fra togstationen i Chiusi

Dagligvarer klar ved ankomst

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

"...En perle i det toscanske landskab”

Vi havde et virkelig dejligt ophold i Villa Valdorcia - hele familien syntes, huset og beliggenheden var fantastisk - en perle i det toscanske landskab! Vores datter og svigersøn vil gerne besøge huset med deres venner igen på et tidspunkt.

Vi værdsatte jeres hjælp med den vidunderlige catering, vi havde en aften, og alle rejseindikationerne. Ejeren Matteo var charmerende og hjælpsom, også ved de to lejligheder, hvor vi havde brug for hans hjælp. Vi tilbragte de fleste aftener enten med at grille eller lave mad i huset, da vi havde børnebørnene med, men vi var naturligvis ude i tre nætter for at fejre vores bryllupsdag, og vi prøvede også en restaurant i Sarteano, som stod på Valdorcia-huslisten. Den var fantastisk.

L.R. og familie fra Storbritannien, der boede i Villa Valdorcia i 2019, booket via Invitation To Tuscany

Hvor ligger Villa Valdorcia?

Rundt om Villa Valdorcia

Lige op ad vejen byder landsbyen Castiglioncello di Trinoro fra det 12. århundrede på restauranter, et kunstgalleri og sommerkoncerter. I den nærliggende by Sarteano, som er domineret af dets slot fra det 15. århundrede, finder I alle nødvendigheder. Byen rummer både det gamle og det nye - det gamle i form af den etruskiske grav 'Vogne fra Helvede', der først blev gravet frem i 2001, og det nye i Jazz- og Blues-festivalen, der liver byen op i august. Inden for en halv times kørsel ligger 'La Foce', Iris Origos berømte villa og haver, og kurbadebyen Bagno Vignoni. Begge er spillesteder for sommerkoncerter med udmærkede restauranter i nærheden.

Lette dagsture kunne omfatte besøg til de historiske byer, der ligger på panoramahøjder - Pienza, pave Pius II's ideelle renæssanceby eller Montalcino, hjemstedet for den berømte, dog ikke billige, Brunello-vin. Turen kunne også gå til Arezzo og byens Piazza Grande, der fyldes med dystende riddere for at fejre Giostra del Saracino, eller med "jægere" der søger skjulte skatte på byens månedlige antikmesse. Den fine by Cortona og middelalderperlen Siena, hvis skalformede piazza bliver omdannet til banen for Palio-hestevæddeløbet, der har været afholdt i over syv århundreder, kan nås på lidt over en time. Så spørgsmålet er ikke, om der er spændende ture at tage på, men hvilken retning man skal vælge!

Uanset hvad, vil vejen tilbage til den komfortable Valdorcia-villa og det smukke panorama føles som at komme hjem!

 

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 2 timer

Pisa lufthavn: 2 timer, 30 minutter

Rom Fiumicino lufthavn: 2 timer, 20 minutter

Perugia lufthavn: 1 time

I NÆRHEDEN

Castiglioncello sul Trinoro, 3 km, i gåafstand

Nærmeste by: Sarteano, 5 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Valdorcia perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt