Vores feriehuse i Italien

Villaer i Toscana

Toscana! Vi behøver næsten ikke sige mere, for alle der har besøgt regionen forelsker sig i de karakteristiske landskaber med pinjetræer og bølgende bakker. Toscana er desuden berømt for sine gode vine og traditionelle gastronomi, for de stemningsfulde historiske byer, for sine kunst - og kulturskatte og gode shoppingmuligheder.

Hvem drømmer ikke om at holde ferie i en autentisk toscansk villa og nyde solnedgangen ved poolen med et glas lokal Chianti i pergolaens skygge? 

Hos Ponti & Sofia tilbyder vi helt særlige huse med sjæl, historie og charme til dig, der værdsætter boliger med unikt og personligt præg i ægte italiensk atmosfære, som du ikke finder alle steder. 

Image

Tæt på Arezzo

Villa Arcata

Lejlighed i stueetagen på en stor gård med tre ejendomme og med pool til deling. Velegnet til et par eller en lille familie (2 sengepladser).
€ 672
Fra/per uge
Image

Tæt på Firenze

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/Per uge
Image

Tæt på Livorno

Dipinta di Blu

Charmerende og børnevenlig luksusvilla med skøn overdækket veranda, privat pool, havudsigt og 8 sengepladser.
€ 5308
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Villa Scaparzi

Familievilla til 16 personer i vingård med pool og smuk udsigt, midt i et typisk cypresklædt toscansk landskab.
€ 7840
Fra/Per uge
Image

FIVIZZANO, LUNIGIANA - TOSCANA

Casa Luni

Villa til 5 personer - et luksuriøst retreat med privat pool og jacuzzi og fantastisk udsigt over de Apuanske Alper.
€ 1888
Fra/Per uge
Image

Tæt på Arezzo

Casa Allioni

Typisk toscansk villa til 6 personer med egen pool og fantastisk udsigt. Omgivet af olivenlunde og vinmarker, i gåafstand til den lokale landsby.
€ 1621
Fra/per uge
Image

Tæt på Grosseto

Casina Moresca

Lille hus med boblebad og plads til 6 personer, beliggende på en højderyg over Middelhavet, omgivet af oliventræer.
€ 625
Fra/Per uge
Image

Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 2560
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Villa Amorosa

Dejlig familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en bakketop. Plads til 14 personer, med pool og egen hard court tennisbane.
€4000
Fra/Per uge
Image

ROSIA, NÆR SIENA

Villa Pipistrelli

Luksuriøs familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en toscansk bakketop. Plads til 14 personer.
€7500
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge
Image

Tæt på Livorno

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena

Castellaccio

Klassisk Chianti-villa i flere niveauer, med egen pool og tennisbane. Plads til 8 personer og velegnet til flere generationer.
€ 3178
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena

Villa Luisa

Villa til 10 personer på et charmerende landsted med 11 ejendomme. Med smuk udsigt, delt pool og mulighed for, at ungerne får nye legekammerater!
€ 1850
Fra/Per uge
Image

Val d'Orcia, Toscana

Casa del Pastore

Skøn familievilla til 8 personer med 4 soveværelser, 4 badeværelser og privat pool midt i den smukke Val d’Orcia-dal, som er på UNESCOs verdensarvsliste.
€ 3416
Fra/Per uge
Image

Orgia, nær Pisa, Toscana

Villa Cava del Calbello

Skøn familievilla til 8 personer med 4 soveværelser, 4 badeværelser, privat pool og fantastiske grønne udendørsområder.
€ 3285
Fra/Per uge

Villaer i Umbrien & Ligurien


Umbrien er ikke den allermest kendte region i Italien, men måske er det blot et spørgsmål om tid! Regionen omtales som "Italiens grønne hjerte" og ligger lige midt i Støvlelandet. Umbrien grænser op til Toscana og har mange af de samme karakteristika, men uden de mange turister. Det kan godt undre, for i det smukke Umbrien finder du historiske middelalderlandsbyer, dejlig mad og vin, mange kulturelle seværdigheder og alt, hvad der skal til for at nyde en dejlig ferie i fantastiske omgivelser - måske i din egen skønne villa nær Trasimeno-søen?

Ligurien lader heller ikke noget tilbage at ønske. Regionen, hvor havnebyen Genova er hovedby, ligger velplaceret i det nordøstlige Italien og grænser op til Toscana og Frankrig. Vi kan bl.a. takke Ligurien for den originale pesto alla genovese, og derudover byder Ligurien på en stor produktion af olivenolie, dejlig mad af lokale råvarer, friskfangede fisk og ikke mindst den berømte karakteristiske, pastelfarvede klippeby Cinque Terre.

Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen.
€ 900
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TODI

Casa Umbra

Enkel og moderne familievilla til 6 personer med egen pool, omgivet af olivenlunde i det grønne Umbrien, Toscanas naboregion.
€ 1300
Fra/per uge
Image

LIGURIEN - TÆT PÅ CINQUE TERRE

Casa Guelfi

Denne fine villa med privat pool og gåafstand til byen Ameglia er en lille perle, perfekt til en romatisk ferie for to personer i det skønne Cinque Terre.
€ 1073
Fra/per uge

Vi har fundet de skjulte perler i Italien


Sammen med Daniel Wrightson fra det britiske, veletablerede familiefirma Invitation to Tuscany, der har eksisteret i knap 40 år, har vi udvalgt en række italienske villaer i Toscana, Ligurien og Umbrien, som vi har agenturet på at udleje til kunder på det skandinaviske marked.

Det er ”hemmelige” perler, der ikke plejer at blive lejet ud til skandinaviske kunder, og mange af villaerne finder du heller ikke på andre udlejningsportaler. Derfor er vi stolte af at tilbyde en række nøje udvalgte villaer i Italien i samarbejde med en troværdig partner, der selv er vokset op i Toscana, og som sammen med sin familie har knyttet nære bånd til de lokale ejere af husene - en tillidsfuld og personlig relation, der er gået i arv gennem flere generationer. Den samme personlige relation er vi hos Ponti & Sofia godt i gang med at opbygge ved at besøge husene, bo i flere af dem, og ved at møde alle ejerne, så vi kan dele vores kærlighed til de skønne perler med jer.

Når du booker et ophold i en villa gennem os, foregår det via Invitation to Tuscany’s bookingsystem. Derfor åbner der sig et nyt engelsksproget vindue, når du klikker på kalenderen for at se villaens priser og tilgængelighed. Når du booker en villa, er det Invitation to Tuscany’s reservationsbetingelser og afbestillingsregler, der gælder.

Du kan booke direkte på siden eller kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis vi skal booke for dig. 

Afbestillingsreglerne er fleksible i denne usikre corona-tid! Du kan læse dem ved at klikke her

Sådan booker du

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners booking- og kalendersystem,  invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere en besked, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

 

Vi kan reservere datoerne i op til 48 timer
Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, ud fra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!


Sådan sikrer du din reservation

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle beløb betales i Euro.

 

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi tilføjer løbende flere feriehuse og lejligheder i Italien.

Du kan også tage et kig på vores samarbejdspartner Invitation To Tuscany's engelske webside, hvor du finder et væld af villaer!

Vil du vide mere om vores corona-afbestillingsregler?

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt