Feriehuse og ferieboliger i Italien

Feriehuse og ferieboliger med pool i Toscana

Toscana! Vi behøver næsten ikke sige mere, for alle der har besøgt regionen forelsker sig i de karakteristiske landskaber med pinjetræer og bølgende bakker. Toscana er desuden berømt for sine gode vine og traditionelle gastronomi, for de stemningsfulde historiske byer, for sine kunst - og kulturskatte og gode shoppingmuligheder.

Hvem drømmer ikke om at holde ferie i en autentisk toscansk villa og nyde solnedgangen ved poolen med et glas lokal Chianti i pergolaens skygge? 

Hos Ponti & Sofia tilbyder vi helt særlige feriehuse med sjæl, historie og charme til dig, der værdsætter ferieboliger med unikt og personligt præg i ægte italiensk atmosfære, som du ikke finder alle steder. 

Find ledige ferieboliger i Italien her

Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Fiammetta

Villa med to separate lejligheder og kæmpe, delvist overdækket pool, beliggende i det skønne Val d'Orcia. Plads til 14 personer og velegnet til flere genererationer.
€ 5190
Fra/per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksuriøs familievilla til 16 personer i vingård med privat pool og smuk udsigt over vinmarkerne, midt i et typisk cypresklædt toscansk landskab.
€ 7840
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - Toscana

Villa Il Fienile

Elegant og luksuriøs villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/Per uge
Image

NÆR Firenze - Toscana

Villa Badia

Dejlig familievilla med petanque-bane, wifi, aircondition og indhegnet pool i god kørselsafstand fra Arezzo, Firenze og Siena. Plads til 12 gæster.
€ 4700
Fra/Per uge
Image

NÆR Siena - Toscana

Borgo Castello

Skøn villa i Chianti med 9 soveværelser, 9 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, fitnessrum, jacuzzi, wifi og aircondition.
€ 4600
Fra/Per uge
Image

NÆR Arezzo og Siena - Toscana

Villa Rapale

Elegant feriehus nær Arezzo og Siena med privat pool, tennisbane, petanquebane og fitnessrum. Plads til ti gæster.
€ 3415
Fra/Per uge
Image

Tæt på Arezzo - TOSCANA

Villa Pietrina

Skøn familevilla til 10 personer med 5 soveværelser, 3 badeværelser og med pool. I gåafstand til landsby og velegnet til flere generationer.
€ 2500
Fra/per uge
Image

Tæt på Pisa - TOSCANA

Villa di Mezzo

Elegant indrettet familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og med kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti med restauranter og butikker.
€ 2560
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Amorosa

Dejlig familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en bakketop. Plads til 12 personer, med pool og egen hard court tennisbane.
€4000
Fra/Per uge
Image

ROSIA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Pipistrelli

Luksuriøs familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en toscansk bakketop. En del af godset Montestigliano. Plads til 14 personer.
€7500
Fra/Per uge
Image

NÆR AREZZO - TOSCANA

Villa Eremo

Luksuriøs og historisk  familievilla med pool, dejligt pool-loungeområde og parklignende have. Velegnet til flere generationer, med ni soveværelser og 8 badeværelser.
€8000
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Casa Etrusca

Elegant ejendom midt i en lille landsby med roligt, lokalt toscansk byliv. Flere terrasser og egen have med bassin-pool. Plads til ni gæster.
€ 3600
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Podere Castello

Dejlig villa med 7 soveværelser, 7 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, jacuzzi, fitnessrum, wifi og aircondition.
€7550
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i det karakteristiske Chianti-område.
€ 2851
Fra/per uge
Image

Tæt på Livorno - TOSCANA

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Ragnana

Enkelt indrettet familievilla til 8 personer med egen pool i nem gåafstand til en hyggelig landsby med cafeer og restauranter.
€ 1290
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Luisa

Villa til 10 personer på et charmerende landsted med 11 ejendomme. Med smuk udsigt, delt pool og mulighed for, at ungerne får nye legekammerater!
€ 1850
Fra/Per uge
Image

Val d'Orcia, Toscana

Casa del Pastore

Skøn familievilla til 8 personer med 4 soveværelser, 4 badeværelser og privat pool midt i den smukke Val d’Orcia-dal, som er på UNESCOs verdensarvsliste.
€ 3416
Fra/Per uge
Image

Val D'orcia, nær Siena - TOSCANA

Villa Valdorcia

Villa med pool og fantastisk udsigt, midt i den fantastiske Val d'Orcia-dal i Toscana. Plads til 8 personer, fordelt på fire værelser.
€ 2567
Fra/Per uge
Image

Regello, nær Firenze - TOSCANA

Villa Rota

Rustik villa med indhegnet saltvandspool og stor have i landlige omgivelser og med indendørs sauna og loungeområde. Plads til 16 personer.
€ 2600
Fra/Per uge
Image

Nær Siena - TOSCANA

Villa Lena

Villa Lena rummer både agriturismo og lejligheder - og tilbyder også kreative fordybelsesophold eller smukke rammer for bryllupper og events.
€ 390
Fra/Per nat
Image

Nær Lucca - TOSCANA

Villa Fobbia

Elegant villa med smuk udsigt, fem soveværelser og fem badeværelser, privat pool og petanquebane i det bakkede landskab nær Lucca.
€ 6400
Fra/Per uge

Feriehuse og ferieboliger med pool i Umbrien, Ligurien & Como-søen


Umbrien er ikke den allermest kendte region i Italien, men måske er det blot et spørgsmål om tid! Regionen omtales som "Italiens grønne hjerte" og ligger lige midt i Støvlelandet. Umbrien grænser op til Toscana og har mange af de samme karakteristika, men uden de mange turister. Det kan godt undre, for i det smukke Umbrien finder du historiske middelalderlandsbyer, dejlig mad og vin, mange kulturelle seværdigheder og alt, hvad der skal til for at nyde en dejlig ferie i fantastiske omgivelser - måske i din egen skønne villa nær Trasimeno-søen?

Ligurien lader heller ikke noget tilbage at ønske. Regionen, hvor havnebyen Genova er hovedby, ligger velplaceret i det nordøstlige Italien og grænser op til Toscana og Frankrig. Vi kan bl.a. takke Ligurien for den originale pesto alla genovese, og derudover byder Ligurien på en stor produktion af olivenolie, dejlig mad af lokale råvarer, friskfangede fisk og ikke mindst den berømte karakteristiske, pastelfarvede klippeby Cinque Terre.

Como-søen har de fleste hørt om. Det eksklusive område i den norditalienske region Lombardiet, som tiltrækker kendte og rige VIP's, men som først og fremmest er et naturskønt område med mange muligheder for vandsport, cykling og aktive gåture. 

Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen.
€ 900
Fra/per uge
Image

LIGURIEN - NÆR CINQUE TERRE

Casa Guelfi

Villaen med privat pool og gåafstand til byen Ameglia er en lille perle, perfekt til en romantisk ferie for to personer. Cirka en times kørsel fra det skønne Cinque Terre.
€ 1073
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT på PERUGIA

Casa del Cambio

Dejlig villa i Umbrien med privat pool, originale detaljer og plads til 10 personer nær Perugia.
€ 2008
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT på TERNI

Villa Serra

Dejligt stenhus med opvarmet udendørs jacuzzi og smuk panoramaudsigt, i gå-afstand til lille by med en bar og to restauranter. Fire soveværelser og fem badeværelser.
€ 2450
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TODI

Casa Umbra

Stenhus til seks personer med privat pool og ugeneret beliggenhed i naturomgivelser i det grønne Umbrien.
€ 1300
Fra/per uge
Image

LOMBARDIET - VED COMO-søen

Villa Archimede

Fantastisk villa med 6 soveværelser og 3 badeværelser, fitnessrum, wifi, privat pool og jacuzzi med udsigt over Como-søen.
€ 5843
Fra/per uge

Feriehuse, ferieboliger og trullo med pool i Puglia


Vi udvider konstant vores portefølge, og nu har vi gennem gode kontakter i Puglia også fået mulighed for at udleje et skønt "palazzo" og en unik trullo med pool i Salento.

Syditalien har dejlige temperaturer det meste af året, så en tur til Puglia er også en oplagt idé både forår og efterår. Puglia-regionen ligger i "Italiens hæl" og er kendt for utroligt smukke strande, "trulli"-huse, friske råvarer (bl.a. en masse fisk), store produktion af olivenolie og rødvin (fhovedsagelg fremstillet af Primitivo-druen) og de mange stemningsfulde historiske byer. 

Image

PUGLIA - SYD FOR LECCE

Palazzo Giustiniani

Elegant feriebolig midt i en lille by syd for Lecce, med udsigt over torvet. Plads til 12 personer, og med egen pool, patio og tagterrasse.
€ 4550
Fra/per uge
Image

PUGLIA - NÆR OSTUNI OG BRINDISI

Trullo Olievo

Oplev Puglia fra din egen unikke og moderniserede trullo med patio og privat pool, nær Ostuni. Plads til ti personer.
€ 570
Fra/per nat

Feriehuse og ferieboliger i Piemonte


Vores senest tilkomne region er Piemonte i Norditalien, som mange nok vil kende for områdets vine, gastronomi og madtraditioner (bl.a. trøfler, risdyrkning og nødderproduktion), natur og termalske kilder. 

Piemonte er også området, hvor man(d) gerne suser rundt i svingene iklædt stramtsiddende lycra og på to hjul. Hvis du tilmed elsker at spille tennis, spise Michelin-mad eller blive klogere på vin , har vi udvalgt to særlige ferieboliger i Piemonte til dig! Vores ene feriehus i Piemonte har en nyanlagt tennisbane i ITF-standard, og den anden feriebolig har pool og have og ligger lige midt i vinområdet Barolo.

Piemonte har også den fordel, at det er relativt nemt at komme hertil - der er mange flyafgange fra både Milano og Torino, og turen i bil fra Danmark er også ret overkommelig.

Image

PIEMONTE - NÆR ACQUI TERME

Casa Alloro

Ejendom med plads til max 12 gæster med privat tennisbane i ITF-standard. Især velegnet til en gruppe venner, der vil fx cykle, spille tennis og nyde regionens vin & gastronomi.
€ 5600
Fra/per uge
Image

PIEMONTE - MIDT I BAROLO

Villa Nicoletta

Lækker og moderne indrettet ejendom lige midt i Piemontes kendte Barolo-vinområde. Villaen har 4 soveværelser, 3 sovesofaer, 4 badeværelser, a/c, pool, have, garage, elevator, fitnessrum, jacuzzi og wi-fi. Også egnet til gangbesværede.
€ 800
Fra/per nat

Vi har fundet de skjulte ferieperler i Italien


Vi startede vores lille bureau Ponti & Sofia ved at samarbejde med Daniel Wrightson fra det britiske, veletablerede familiefirma Invitation to Tuscany, der har eksisteret i knap 40 år. Ud fra hans sortiment, har vi udvalgt en række italienske feriehuse og ferieboliger med pool i Toscana, Umbrien og Ligurien, som vi har agenturet på at udleje til kunder på det skandinaviske marked.

Vi er løbende i gang med at udvide porteføljen af ejendomme, så vi også bevæger os mod andre regioner som f.eks. Piemonte og Puglia, og vi er altid på jagt efter nye spændende boliger til jeres italienske ferier!

Vores ejendomme er ”hemmelige” perler, der ikke plejer at blive lejet ud til skandinaviske kunder, og mange af villaerne finder du heller ikke på andre udlejningsportaler. Derfor er vi stolte af at tilbyde en række nøje udvalgte ferieboliger i Italien i samarbejde med en troværdig partner, der selv er vokset op i Toscana, og som sammen med sin familie har knyttet nære bånd til de lokale ejere af feriehusene - en tillidsfuld og personlig relation, der er gået i arv gennem flere generationer. Den samme personlige relation er vi hos Ponti & Sofia godt i gang med at opbygge ved at besøge fereboligerne, bo i flere af dem, og ved at møde alle ejerne, så vi kan dele vores kærlighed til de skønne perler med jer.

Når du booker et ophold i en feriebolig i Toscana, Umbrien, Ligurien eller Puglia gennem os, foregår det via Invitation to Tuscany’s bookingsystem. Derfor åbner der sig et nyt engelsksproget vindue, når du klikker på kalenderen for at se villaens priser og tilgængelighed. Når du booker en villa i en af de fire ovenstående regioner, er det Invitation to Tuscany’s reservationsbetingelser og afbestillingsregler, der gælder.

NB! Dette gælder dog ikke Villa Lena i Toscana, Villa Nicoletta og Casa Alloro i Piemonte, og Trullo Olievo i Puglia, der har egne reservationsbetingelser og afbestillingsregler.

Du kan booke direkte på siden eller kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis vi skal booke for dig. 

Invitation to Tuscany's afbestillingsregler kan du læse ved at klikke her

Sådan booker du

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's booking- og kalendersystem, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere en besked, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

Vi kan reservere datoerne i op til 48 timer
Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, ud fra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!


Sådan sikrer du din reservation

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle beløb betales i Euro.

 

Har du flere spørgsmål?

Skriv venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi tilføjer løbende flere feriehuse og lejligheder i Italien.

Du kan også tage et kig på vores samarbejdspartner Invitation To Tuscany's engelske webside, hvor du finder et væld af villaer!

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt