Image
Image
Image
14

Sengepladser

7 soveværelser og 5 badeværelser. Historisk villa med privat pool.

Priser

Fra € 659 - per nat
Fra € 4610 - per uge

Villa Colombaia

RIGNANO SULL'ARNO, FIRENZE

Historisk villa til 14 personer med privat pool i nærheden af ​​Firenze

Villa Colombaia blev bygget som landsted i det 17. århundrede af en kendt fiorentinsk familie. I dag emmer villaen stadig af charme fra sin oprindelse. Her er store rummelige værelser, smuk udsigt og en swimmingpool i terracotta-omgivelser med udsigt over bakkerne.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Villaen blev bygget af en fiorentinsk familie i det 12. århundrede, og de ejer stadig villaen i dag. Det er virkelig som at bo i en smule historie!
Fordi villaen ligger tæt på byen Rignano sull'Arno, som har en togstation, er villaen et godt valg til en bilfri ferie.

GODT AT VIDE

NB! Denne ejendom kræver et depositum på 600 Euro ved ankomst. Husk derfor kontanter til ejeren eller viceværten.
NB! Slutrengøring er ikke inkluderet i husets pris, det koster 600 Euro, som bedes betalt kontant ved afrejsen
Husets originale stenfontæne er lavet om til en charmerende pool

Indkvartering

Møbleret gårdhave og terrasse

Når man nærmer sig, står villaen højt med sine tre brede etager. Den bedste udsigt finder man ved indgangene til villaen mod sydvest. Hvis man går op ad den storslåede dobbelttrappe eller ind gennem den buede dør under trappen, mødes man af den rummelige entré. Til højre for stueetagen ligger den frescomalede stue, hvis originale flisegulve og pastellandskaber og dejlige klaver er blevet bevaret med omhu. Dette rum fører direkte ind i et gammeldags værelse, hvis brede skrivebord måske kommer til at rumme en bærbar computer eller to, for dette rum har den bedste WiFi-dækning i villaen.

Stort landkøkken med pejs

Fra entreen er der også adgang til den charmerende spisestue med et bord til 10 og en praktisk åbning, der gør det muligt at videregive retter direkte fra køkkenets spisekammer. Spisekammeret, som man når ved at gå op ad et par trapper fra entreen, støder op til det store landkøkken. Køkkenet har bevaret sit traditionelle udseende med hjørnepejs og tørreholder over vasken, kombineret med moderne køkkenapparater. Til venstre for trappen til de øverste etager findes et gæstetoilet og et vaskerum.

Historisk landsted med antikviteter

På første sal, hvortil der er adgang via indvendige eller udvendige trapper, finder man indgangshallen af imponerende dimensioner, et kuffertloft og møbler, der relaterer til sin alder, f.eks. et antikt ur og smukt glaseret keramik, der minder gæsterne om villaens tidligere funktion som landsted. I den ene side af hallen er der et soveværelse med dobbeltseng med storslået baldakin og et lyst flisebelagt ensuite badeværelse med siddebadekar. Også i denne side af huset er der et soveværelse med 2 enkeltsenge med eget brusebad, hvis vindue har udsigt til træerne i sidegården. På den anden side af entreen er der en stue, der fører til et stort soveværelse med dobbeltseng, hvoraf et mindre værelse er indrettet med en babyseng. Det ideelle sted for forældre, der ønsker at have deres baby tæt på. Et andet soveværelse med dobbeltseng med håndmalet gavl og tilstødende lille opholdsstue støder op til denne suite. Gæster i disse soveværelser med dobbeltsenge deler det store badeværelse og ekstra toilet fra den brede korridor i nærheden.

Rummelig villa med mange værelser

En yderligere trappe fører op til de resterende værelser på anden sal. Her finder man et soveværelse med dobbeltseng med et lille opholdsområde og to soveværelser, hvis lyse malede bjælker tilføjer ekstra højde til de rummelige dimensioner. Der er et brusebad på dette niveau og en stue med et tv, der kun er til DVD-brug.

Nyd træernes skygge og poolen udendørs

Eftersom villaen blev bygget for at nyde sommerens fornøjelser, har naturen fået sin plads, og der er en række steder, hvor man kan nyde udsigten og dagens varme. Borde er placeret i den naturlige skygge af træerne til udendørs måltider, mens bænke, bistroborde og polstrede stole indbyder til at nyde et glas vin og dele øjeblikkets glæde. Den indhegnede swimmingpool ligger på et lidt lavere niveau ved den nærliggende græsplæne med liggestole.
14

Sengepladser

7 soveværelser og 5 badeværelser. Historisk villa med privat pool.

Priser

Fra € 659 - per nat
Fra € 4610 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Villa med privat pool

Gåafstand til landsbyen, bil er ikke nødvendig

Kæledyr er velkomne

Villa til flere generationer

GODE DETALJER I VILLAEN

Grill

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 soveværelser med dobbeltsenge

3 soveværelser med 2 enkeltsenge

5 badeværelser, hvoraf 3 med brusere og 2 ensuite

1 separat toilet

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Italiensk og amerikansk kaffemaskine

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Tennisbane i Rignano (600 meter væk)

UDENDØRS

Pool: 4,5 x 13 meter. Dybde: 1,2 - 2,4 meter (med trinnedgang)

Solsenge

Møbleret terrasse

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer

Dvd-afspiller

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Babyseng og høj stol

2 bærbare ventilatorer tilgængelige

TV

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller

Vaskemaskine

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Transport og ture kan organiseres

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

"En skøn familieferie for flere generationer..."

Vi var 11 voksne i alderen fra 30 til 68 år og to drenge på to år. Vi havde et fantastisk ophold og en dejlig oplevelse.

Villa Colombaia er et paradis, med smuk udsigt fra alle rum, også udendørs, over Toscanas bløde grønne bakker.

Selvom der kun er halvanden kilometer til landsbyen Rignano Sull'Arno, følte vi, at vi var på landet, og at det var dejlig privat.

Huset er stort, men meget funktionelt. 

Swimmingpoolen er virkelig dejlig, og vi tilbragte det meste af tiden der, hvis vi ikke nød skyggen ved bordet ved indgangen. 

Der er kun en kilometer til bageren, hvor vi købte frisk brød og croissanter hver morgen, nær tennisbanen, som vi også benyttede. 

Det er meget praktisk, at togstationen også kun er 1,5 kilometer væk, herfra tog vi toget til Firenze for at opleve byen, og det er også nemt at komme til og fra lufthavnene i Firenze, Pisa og Bologna. Der var kun fire af os, der kom i bil fra Danmark. 

Sidst, men ikke mindst, var husets ejer Ilaria Pepi meget hjælpsom og engageret. Blandt mange andre ting, arrangerede hun, at det lokale par Olga og Paolo kom og tilberedte en dejlig middag til os i huset - de bedste pizzaer, vi nogensinde har fået!"

Familien Møllgaard, der boede i Villa Colombaia i juli 2023, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Villa Colombaia?

Rundt om Villa Colombaia

Skønt villaen er omgivet af grønne områder, ligger både butikker, restauranter og en tennisbane mindre end en kilometer væk, ligesom togstationen med togafgang hver time til centrum af Firenze og en shuttlebus til butikscentret The Mall Outlet med de største deignermærker findes i nærheden. Hvis din dagstur følger den bugtede Arno-flod mod nordvest, inden du når Firenze, skal du overveje et stop i Fiesole, som en gang var en vigtig etruskisk bosættelse, der ligger højt over floddalen med sine sommervillaer og imponerende haver fra det 14. århundredes velhavende fiorentinske familier. Faktisk var det her, at Boccaccios hovedpersoner fortalte deres historier i 'Decameron'.

Når du er i Firenze, skal du udforske byens centrum til fods og opleve de mange renæssancepaladser, museer, broer og haver, som ligger inden for rækkevidde. Kørsel i den anden retning bringer dig til hjertet af Chianti Classico, hvor livlige købstæder fejrer de vinmarker, der omgiver dem. På lidt over en time nås de maleriske middelaldertårne i San Gimignano, den store Leonardo da Vincis hjemby, eller den charmerende by San Miniato, der er berømt for sine hvide trøfler. Og lige lidt længere væk ligger Firenzes historiske rival, Siena, en bakkeby med en af de smukkeste piazza’er i Toscana. Der er så mange mulige destinationer, og Villa Colombaia er et indbydende sted at vende tilbage til.

AFSTANDE

Togstation i Rignano sull'Arno med forbindelse til Firenze hver time: 1 kilometer væk

I NÆRHEDEN

Shuttlebus til butikscentret The Mall Outlet

Butikker og restauranter i Rignano sull'Arno: 1 kilometer væk

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Colombaia perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Arezzo

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 2560
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Luisa

Villa til 10 personer på et charmerende landsted med 11 ejendomme. Med smuk udsigt, delt pool og mulighed for, at ungerne får nye legekammerater!
€ 1850
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt