Image
Image
Image

Uforglemmelige oplevelser på firmatur eller teambuilding i Rom med dine kolleger

Lad os hjælpe jer med at skabe og finde de bedste rammer til jeres firmaevent, firmatur eller teambuilding i Rom

Den Evige Stad er magisk på alle tidspunkter af året - og Rom er oplagt at opleve på en firmatur med kollegerne!

Rom er et perfekt sted at tage til med firmaet, hvis medarbejderne og kollegerne trænger til at mødes i nye rammer til teambuilding, fest, faglige oplæg - eller alting på én gang.

Det er nemt at flyve til Rom, og byen skuffer aldrig, uanset årstid. Her kan I dykke ned i de historiske vingesus, i det romerske køkken, de hemmelige restauranter, de skjulte perler.

I kan fortabe jer i de snørklede gader, lade jer rive med af stemningen, shoppe den gode stil og mødes på flere måder, hvad enten det er socialt er strictly business. 

HVORFOR VÆLGE ROM?

Det er de færreste, der ikke forelsker sig i Roms charme, uanset om man besøger byen for for første gang eller er en tilbagevendende fan!
Med en afstand fra København på cirka to timer i fly og med mange flyafgange, er Rom nem at komme til og fra

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har mange kontakter i Rom og kan skræddersy et program, der passer lige til jer. Vi assisterer gerne med at finde det bedste hotel, de mest autentiske spisesteder, de sjoveste aktiviteter og bedst egnede mødefaciliteter, både i byen og i området udenfor Rom
Vi taler både italiensk og dansk og har solid erfaring med at organisere og koordinere events

DJ, drinks, dans & gallamiddag i historiske rammer i Rom?

Det bliver ikke smukkere!

Lad dig inspirere af billederne fra denne event for et dansk firma, der var i Rom i september 2022, hvor vi var med til at afvikle deres arrangement for omkring 100 gæster i de unikke rammer fra 1600-tallet i Palazzo Torlonia, der ellers ikke er åbent for offentligheden. At få lov til at være gæst her, er absolut ikke alle forundt!

Vi var med til at assistere ved denne særlige og uforglemmelige oplevelse, hvor gæsterne mødtes til drinks i salonerne, fulgt af en smukt opdækket gallamiddag på den udendørs terrasse. Og derefter ventede en særlig overraskelse: To italienske operasangere optrådte under middagen og gav gæsterne en helt magisk oplevelse. Aftenen fortsatte med DJ, dans og drinks i de historiske lokaler.

Lad os hjælpe med at arrangere og koordinere jeres næste firmaevent, hvad enten det er en fest, et møde eller en produktpræsentation, der kræver nogle helt unikke omgivelser i Rom. Vi har et meget stort kendskab til byen og et værdifuldt personligt netværk, så vi kender og finder gerne de mest velegnede venues til jeres event.

Visualisér din firmaevent eller firmatur til Rom

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende firmaevent i Rom. Der er mange muligheder og vi har flere forslag - her ses stemningen fra de unikke rammer i det private Palazzo Torlonia fra 1600-tallet, der ligger i hjertet af Rom.

Billederne er ment som inspiration - vi finder gerne den perfekte romerske location til netop jeres næste oplæg, produktpræsentation, ledermøde, gallamiddag eller firmafest i Rom!

Er du på jagt efter en villa i Toscana eller Piemonte til møder, gastronomisk tur eller teambuilding med overnatning?

Hvis turen går til Italien, er der flere muligheder for at få leje en autentisk og stemningsfuld ejendom for en mindre gruppe af kolleger. Kontakt os for at få flere forslag eller tag et kig på disse muligheder:
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksusvilla på vingård med egen vinproduktion, med 7 soveværelser og 7 badeværelser ensuite, privat pool, aircondition og wifi. Velegnet til både familier og mindre gruppe kolleger.
€ 7840
Fra/per uge
Image

Tæt på Arezzo - TOSCANA

Borgo Rinnovato

Unik og stemningsfuld "borgo" i Toscana med i alt 46 sengepladser, pool, spiserum, mødelokaler - perfekt til at samle en gruppe kolleger på firmatur eller venner til fx rund fødselsdag.
€ XXX
Pris aftales
Image

Acqui Terme - Piemonte

Villa Alloro

Ejendom i Piemonte med seks dobbeltværelser og egen tennisbane. Især velegnet til en gruppe kolleger eller venner, der fx vil nyde tennis, vinture, cykling etc sammen i Piemonte.
€ 5600
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt