Villaer og byhuse i Toscana

Vores villaer i Toscana

Toscana! Vi behøver næsten ikke sige mere, for alle der har besøgt regionen forelsker sig i de karakteristiske landskaber med pinjetræer og bølgende bakker. Toscana er desuden berømt for sine gode vine og traditionelle gastronomi, for de stemningsfulde historiske byer, for sine kunst - og kulturskatte og gode shoppingmuligheder.

Hvem drømmer ikke om at holde ferie i en autentisk toscansk villa og nyde solnedgangen ved poolen med et glas lokal Chianti i pergolaens skygge? 

Hos Ponti & Sofia tilbyder vi helt særlige feriehuse med sjæl, historie og charme til dig, der værdsætter ferieboliger i Italien med unikt og personligt præg i ægte italiensk atmosfære, som du ikke finder alle steder. 

Find ledige ferieboliger i Italien her

Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Fiammetta

Villa med to separate lejligheder og kæmpe, delvist overdækket pool, beliggende i det skønne Val d'Orcia. Plads til 14 personer og velegnet til flere genererationer.
€ 5190
Fra/per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksuriøs familievilla til 16 personer i vingård med pool og smuk udsigt over vinmarkerne, midt i et typisk cypresklædt toscansk landskab.
€ 7840
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - Toscana

Villa Il Fienile

Elegant og luksuriøs villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/Per uge
Image

NÆR Firenze - Toscana

Villa Badia

Dejlig familievilla med petanque-bane, wifi, aircondition og indhegnet pool i god kørselsafstand fra Arezzo, Firenze og Siena. Plads til 12 gæster.
€ 4700
Fra/Per uge
Image

NÆR Siena - Toscana

Villa Lena

Villa Lena rummer både agriturismo og lejligheder - og tilbyder også kreative fordybelsesophold eller smukke rammer for bryllupper og events.
€ 390
Fra/per nat
Image

NÆR Lucca - Toscana

Villa Fobbia

Elegant villa med smuk udsigt, fem soveværelser og fem badeværelser, privat pool og petanquebane i det bakkede landskab nær Lucca.
€ 6400
Fra/per uge
Image

Tæt på Arezzo - TOSCANA

Villa Pietrina

Skøn familevilla til 10 personer med 5 soveværelser, 3 badeværelser og med pool. I gåafstand til landsby og velegnet til flere generationer.
€ 2500
Fra/per uge
Image

Tæt på Pisa - TOSCANA

Villa di Mezzo

Elegant indrettet familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og med kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti med restauranter og butikker.
€ 2560
Fra/Per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Amorosa

Dejlig familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en bakketop. Plads til 12 personer, med pool og egen hard court tennisbane.
€4000
Fra/Per uge
Image

ROSIA, NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Pipistrelli

Luksuriøs familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en toscansk bakketop. En del af godset Montestigliano. Plads til 14 personer.
€7500
Fra/Per uge
Image

NÆR AREZZO - TOSCANA

Villa Eremo

Luksuriøs og historisk familievilla med privat pool, dejlig pool-lounge og parklignende have. Ni soveværelser og 8 badeværelser, velegnet til flere generationer.
€8000
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Casa Etrusca

Elegant ejendom midt i en lille landsby med roligt, lokalt toscansk byliv. Flere terrasser og egen have med bassin-pool. Plads til ni gæster.
€ 3600
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Borgo Castello

Skøn villa i Chianti med 9 soveværelser, 9 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, fitnessrum, jacuzzi, wifi og aircondition.
€ 4600
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA OG AREZZO- TOSCANA

Villa Rapale

Elegant feriehus nær Arezzo og Siena med privat pool, tennisbane, petanquebane og fitnessrum. Plads til ti gæster.
€ 3415
Fra/Per uge
Image

Tæt på Firenze - TOSCANA

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i det karakteristiske Chianti-område.
€ 2851
Fra/per uge
Image

Tæt på Livorno - TOSCANA

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Ragnana

Enkelt indrettet familievilla til 8 personer med egen pool i nem gåafstand til en hyggelig landsby med cafeer og restauranter.
€ 1290
Fra/Per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Luisa

Villa til 10 personer på et charmerende landsted med 11 ejendomme. Med smuk udsigt, delt pool og mulighed for, at ungerne får nye legekammerater!
€ 1850
Fra/Per uge
Image

Val D'orcia, nær Siena - TOSCANA

Villa Valdorcia

Villa med privat pool og fantastisk udsigt, midt i den fantastiske Val d'Orcia-dal i Toscana. Plads til 8 personer, fordelt på fire værelser.
€ 2567
Fra/Per uge
Image

Regello, nær Firenze - TOSCANA

Villa Rota

Rustik villa med indhegnet saltvandspool og stor have i landlige omgivelser og med indendørs sauna og loungeområde. Plads til 16 personer.
€ 2600
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Dans House

Byhus i den livlige toscanske landsby Casole d'Elsa med flere restauranter og små butikker. Plads til fire gæster, fordelt på to soveværelser.
€ 1174
Fra/Per uge
Image

NÆR SIENA - TOSCANA

Podere Castello

Dejlig villa med 7 soveværelser, 7 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, jacuzzi, fitnessrum, wifi og aircondition.
€ 7550
Fra/Per uge

Vi har fundet de skjulte perler i Toscana


Vi startede vores lille bureau Ponti & Sofia ved at samarbejde med Daniel Wrightson fra det britiske, veletablerede familiefirma Invitation to Tuscany, der har eksisteret i knap 40 år. Ud fra hans sortiment, har vi udvalgt en række italienske villaer i Toscana, Ligurien og Umbrien, som vi har agenturet på at udleje til kunder på det skandinaviske marked.

Vi er løbende i gang med at udvide porteføljen af ejendomme, så vi også bevæger os mod andre regioner som f.eks Piemonte, og vi er altid på jagt efter nye spændende boliger til jeres italienske ferier!

Vores ejendomme i Italien er ”hemmelige” perler, der ikke plejer at blive lejet ud til skandinaviske kunder, og en del af af villaerne finder du heller ikke på andre udlejningsportaler. Derfor er vi stolte af at tilbyde en række nøje udvalgte villaer i Italien i samarbejde med en troværdig partner, der selv er vokset op i Toscana, og som sammen med sin familie har knyttet nære bånd til de lokale ejere af husene - en tillidsfuld og personlig relation, der er gået i arv gennem flere generationer. Den samme personlige relation er vi hos Ponti & Sofia godt i gang med at opbygge ved at besøge husene, bo i flere af dem, og ved at møde alle ejerne, så vi kan dele vores kærlighed til de skønne perler med jer.

Når du booker et ophold i en privat villa i Toscana, Umbrien, Puglia eller Ligurien gennem os, foregår det via Invitation to Tuscany’s bookingsystem. Derfor åbner der sig et nyt engelsksproget vindue, når du klikker på kalenderen for at se villaens priser og tilgængelighed. Når du booker en villa, er det Invitation to Tuscany’s reservationsbetingelser og afbestillingsregler, der gælder.


NB! Dette gælder dog ikke Villa Lena i Toscana og Casa Alloro i Piemonte, der har egne reservationsbetingelser og afbestillingsregler.

Du kan booke direkte på siden eller kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis vi skal booke for dig. 

Invitation to Tuscany's afbestillingsregler kan du læse ved at klikke her

Sådan booker du

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's booking- og kalendersystem, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere en besked, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

Vi kan reservere datoerne i op til 48 timer
Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, ud fra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!


Sådan sikrer du din reservation

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle beløb betales i Euro.

 

Har du flere spørgsmål?

Skriv venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi tilføjer løbende flere feriehuse og lejligheder i Italien.

Du kan også tage et kig på vores samarbejdspartner Invitation To Tuscany's engelske webside, hvor du finder et væld af villaer!

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt