Image
Image
Image
16

Sengepladser

8 soveværelser og 8 badeværelser. Aircondition, wifi og privat pool.

Priser

Fra € 1112 - per nat
Fra € 7840 - per uge

Villa Scaparzi

CASOLE D'ELSA, SIENA

Toscansk villa til 16 personer på vingård, med smuk udsigt og pool

En malerisk allé med karakteristiske cypresser trækker en linje mellem vinmarkerne på begge sider, der fører til denne smukke og elegante villa på en højderyg i det centrale Toscana, tæt på Casole d’Elsa, San Gimignano og Siena.

Dette er en smuk ferievilla til 16 personer med en mosaikforet infinity-pool, hvor du kan nyde udsigten over de bølgende bakker i det vestlige Toscana.

Hovedhuset har masser af rum til alle, både indvendigt og udvendigt, og er designet til luksuriøs afslapning og udforskning. Huset ligger i midten af vinmarker, der producerer fremragende vine.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Under terrassen ligger en fremragende vin og modner stille og roligt i egetræstønder – husk at sige ja tak til  tilbuddet om at smage!
Denne villa ligger i det typiske toscanske landskab med den karakteristiske udsigt, du forestiller dig: Solide cypresser, rækker af vinranker og bølgende bakker kronet af små landsbyer.

GODT AT VIDE

Denne ejendom kræver et kontant depositum på €1000, der bedes afleveret ved ankomsten. Beløbet returneres ved afrejse fratrukket eventuelle omkostninger til skader.

I lavsæsonen er det muligt at leje denne ejendom til færre gæster. Kontakt os for at høre mere om priserne

Indkvartering

Villa med egen piazza

For enden af den cypressforede indkørsel åbner der sig en bred piazza foran hovedhuset, der er indrammet af en stor terracotta-gårdhave og en møbleret pergola til spisning på den ene side og et anneks med plads til to lejligheder på den anden. Indgangen til villaen er via en kort entré med en trappe til etagen ovenpå. Den rummer ensuite soveværelser, et gæstetoilet og modstående døre til opholdsstuen og køkkenområdet, der strækker sig i hele husets længde. Den imponerende stue har sofaer foran en åben pejs og en lang divan med hynder foran et satellit-tv. Brede franske døre åbner direkte ud til den bageste gårdhave og poolområdet, og en buet gang forbinder opholdstuen med køkkenet og spisestuen.

Rummeligt hus og køkken med plads til hele flokken

Spisestuen, der er en senere tilføjelse til hovedhuset, er et meget generøst rum, som er fyldt med lys, der strømmer gennem to store glasskydedøre i begge ender. Dette værelse er indrettet med et bord med plads til 14 og har direkte adgang til gårdhaven, haven og poolen, og indbyder til hygge og ren feriestemning. En kort gang fører til køkkenet, der består af to rum adskilt af en bred buet åbning. Selvom køkkenets marmorborde og træskabe giver det et landligt look, er der mange moderne køkkenfaciliteter, der er nyttige når man skal tilberede måltider til en sulten flok. Fra døren ud ad køkkenet er der kun en kort gåtur med maden ud til den pergola, der er indrettet til måltider al fresco.

Anneks med to lejligheder giver både mulighed for samvær og privatliv

Ovenpå finder man tre soveværelser, fordelt på et dobbeltværelse og to soveværelser med to enkeltsenge, hver med eget brusebad. Soveværelserne er alle rummelige lyse og indrettet med charmerende landantikviteter, og badeværelserne har moderne inventar og rummelige brusere. Også på denne etage finder man et spillelokale med et rundt træbord til at spille kort, og et sidebord, hvor man passende kan planlægge feriens udflugter i nærområdet.

Annekset består af to lejligheder, hver med sit fuldt udstyrede køkken, opholdsstue / spiseplads og to soveværelser med egne ensuite brusere. Med  indgangene til lejlighederne på forskellige sider af bygningen og individuelle udendørs spisepladser giver disse boliger mange muligheder til både en stor gruppe  og mindre familieenheder, eller til de gæster, der sætter pris på færre trapper eller lidt mere privatliv.

 

16

Sengepladser

8 soveværelser og 8 badeværelser. Aircondition, wifi og privat pool.

Priser

Fra € 1112 - per nat
Fra € 7840 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Kæledyr er velkomne

Villa til flere generationer

Smuk udsigt

GODE DETALJER I VILLAEN

Wi-fi

Grill

Klimaanlæg

Centralvarme

Pejs

Alle soveværelser en suite

Vingård på stedet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 dobbelt soveværelse i hovedhuset

2 twin soveværelser med 2 enkeltsenge i hovedhuset

3 badeværelser med bruser i hovedhuset

2 dobbeltværelser i øverste anneks

2 badeværelser med bruser i øverste anneks

1 dobbeltværelse i nederste anneks

2 badeværelser med bruser i nederste anneks

KØKKENUDSTYR

3 fuldt udstyrede køkkener

Opvaskemaskiner i både hovedhuset og i de to annekser

Kedel

Ovne

Mikroovn i hovedhuset

Brødrister

Italienske og amerikansk kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

6 hullers golfbaner i nærheden, og 18 hullers golfbaner 25 minutters kørsel væk

Tennisbane i nærheden, i Colle di Val d’Elsa

UDENDØRS

Indhegnet pool: 5 x 10 meter, 1,40 meter dyb overalt. Åben fra maj til oktober.

Grill

Pizzaovn tæt ved poolområdet

Møbleret overdækket terrasse med udsigt

2 mountainbikes til rådighed på stedet

FACILITETER I VILLAEN

Satellit-TV i hovedhuset og i annekser

Hårtørrer i alle badeværelser

DVD-afspiller i hovedhuset

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Pejs i stuen, både i hovedhuset og i annekser

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller/radio i hovedhuset

Vaskemaskine

Tørretumbler

2 bærbare ventilatorer til rådighed

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt i ugen inkluderet (2 timer om ugen)

Slutrengøring er inkluderet

Klimaanlæg/aircondition er inkluderet

Centralvarme er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Undervisning i italiensk sprog

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Ekstra skift af linned

Transport og ture kan organiseres

Vinsmagning kan arrangeres på stedet, med salg af vine i enoteca'et

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Villa Scaparzi?

Rundt om Villa Scaparzi

Selvom den nærliggende Mensano byder på en dejlig restaurant og et landsbyliv i mindre skala, vil det være svært at ignorere de to større tillokkende landsbyer, som man ser i horisonten – Casole d’Elsa og Radicondoli. Begge er fascinerende på deres uforlignelige toscanske måde, med beboere og besøgende, der mødes på piazzaerne og i de bugtede sidegader. Også de farverige sommerfestivaler – Casoles palio-hestevæddeløb i begyndelsen af juli og Radicondolis musik- og kunstfestival i august - er værd at opleve. Ikke meget længere væk finder man byer, der bærer deres alder med ynde: Volterra, af gammel etruskisk oprindelse, troner højt på sin stejle bakke og er berømt for sine romerske ruiner, etruskiske museum og alabastværksteder. Mens San Gimignano, den UNESCO-anerkendte by som er berømt for sine 14 middelalderlige tårne, trækker besøgende til sine velbevarede gamle gader, udendørs koncerter og ikke mindst Vernaccia di San Gimignano, en af Toscanas få hvide vine.

Villa Scaparzi ligger, ligesom den nærliggende Chianti-region, mellem de to gamle byer, Firenze og Siena, som en gang var hårde rivaler. Begge er must-visit destinationer, som er elskede for deres gangbare, velbevarede historiske centre. Takket være sin position på den gamle pilgrimsvej til Rom, havde Siena sine gyldne dage i middelalderen, og i dag stråler livet også ud fra en af de smukkeste piazzaer i Italien. Firenze, der strækker sig over Arno-floden, er en juvel med renæssancekraft og kunstnerisk kunst. Selvom en guidebog er praktisk, når du navigerer gennem museerne, resulterer en spadseretur gennem Firenzes brostensbelagte gader ofte i helt nye opdagelser. Og sidst på dagen, efter man har været på toscansk opdagelse, er det i sig selv en fornøjelse at vende tilbage til Villa Scaparzis rummelige komfort og meditative udsigt.

 

AFSTANDE

Rom lufthavn: 3 timer

Firenze lufthavn: 1 time

Pisa lufthavn: 1 time, 30 minutter

Nærmeste togstation: Colle di Val d'Elsa: 20 km

I NÆRHEDEN

Bar, indkøb og restaurant i Mensano: 2 km

Alle fornødenheder og somerfestivaler: Casole d'Elsa, 7 km

Restauranter og butikker i Radicondoli: 13 km

Supermarked i Colle Val d'Elsa: 20 km

Volterra: 30 km

San Gimignano: 30 km

Siena: 45 km

Firenze: 73 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Scaparzi perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse udvalgte muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Arezzo

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 2560
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Il Fienile

Elegant villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt