Image
Image
Image
2

Sengepladser

Lejlighed med 1 soveværelser og 1 badeværelse. Aircondition og trådløst internet.

Priser

Fra € 143 - per dag
Fra € 1000 - per uge

Via della Colonna

Centrum af Firenze

Smuk lejlighed til 2 personer i det historiske centrum af Firenze - fri ankomstdag, minimum 3 nætters booking

Denne elegante lejlighed i det historiske centrum af Firenze er det ideelle sted at udforske perlerne i den smukke renæssanceby. Dette smukke sted tilhører en veninde til vores britiske samarbejdspartner Daniel, og hun har valgt kun at leje den ud til hans kontakter og Ponti & Sofias gæster.

Lejligheden ligger tæt nok på centrum til, at man kan udforske byen til fods, og samtidig ligger lejligheden skærmet fra byens trængsel og travlhed. Perfekt til at afslapning med alle hjemmets bekvemmeligheder!

Lejligheden ligger på anden sal i en gammel adelig bygning fra 1600. Indgangen er meget charmerende og har bevaret den originale arkitektoniske udsmykning: sort og hvidternet marmorbelægning og en lille smedejernport i gangen. Brede stentrapper fører op til lejligheden, som man også kan nå med en elevator, hvilket måske kan være en lettelse efter en lang dags sightseeing, eller når man skal have sine kufferter op og ned.

Lejligheden er blevet moderniseret med omhu, opmærksomhed og fuld respekt for dens historiske værdi, men naturligvis med tilføjelser af nutidens moderne bekvemmeligheder.

Den store luftige stue har et smukt frescomalet loft, og køkkenet og soveværelset har også bevaret sine originale lofter. Gulvene består overalt af brede planker af honningfarvet eg. Der er queen-size sovesofa til yderligere to gæster. Forestil dig at vågne op under det frescomalede loft prydet med tilbedende putti’er!

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Lejligheden er en oase af ro i centrum af Firenze, den perfekte base for at udforske byen til fods

Indkvartering

En skøn base, hvor du kan forelske dig i Firenze

Det lille, separate og fuldt udstyrede køkken med okker- og flødefarvet gulv i granit og bordplade i travertin er ideelt til at tilberede morgenmad og lette måltider, men også til at skabe fulde kulinariske oplevelser. Der er en kapsel-kaffemaskine og en fransk pressemaskine.
Soveværelset er hyggeligt med en dobbeltseng og enkle, hvide vægge, hvidmalet originalt loft og en varm kontrast af antikke og moderne møbler. I lejlighedens walk-in closet er der plads til både tøj og opbevaring. En lille gang fører til badeværelset, der er klædt i grå og hvid marmor fra Carrara med et stort brusebad på 80x120 cm. Et alkoveskab rummer en vaskemaskine/tørretumbler.

2

Sengepladser

1 soveværelse og 1 badeværelse. Aircondition og trådløst internet.

Priser

Fra € 143 - per dag
Fra € 1000 - per uge

Flere detaljer om Via della Colonna

HIGHLIGHTS

Ingen bil nødvendig.

Gåafstand til butikker og restauranter

GODE DETALJER I LEJLIGHEDEN

Aircondition

Trådløst internet

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 soveværelse med dobbeltseng/himmelseng

Privat badeværelse

Ekstra sengeplads i sovesofaen

KØKKENUDSTYR

Mikroovn

Kedel

Ovn

Kaffemaskiner (italiensk, fransk, presse og kapsel)

Opvaskemaskine

FACILITETER I LEJLIGHEDEN

Hårtørrer

Tørretumbler (integreret vaskemaskine)

TV

Musikafspiller

Babyseng og høj stol

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring

Aircondition

Centralvarme

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Ekstra rengøring

Hvor ligger Via della Colonna?

Rundt om Via della Colonna

Lejligheden er beliggende i et elegant fiorentinsk kvarter med alle de fornødenheder og oplevelser, I kan få brug for -  delikatesseforretninger og barer, restauranter, endda en frisørsalon og fitnesscenter…selvom I sikkert får dyrket nok motion ved at gå rundt og beundre byens arkitektur og skønhed.

Via della Colonna ligger indenfor rækkevidde af alle de vigtige historiske steder, og kun et stenkast fra den spektakulære Duomo og Battistero. Mod vest ligger portico ved Piazza della Santissima Annunziata, der huser museet ”Ospedale dei Innocenti” (de uskyldiges hospital) og det arkæologiske museum samt kirken af  samme navn.

Den imponerende brostensbelagte firkant er domineret af den massive statue af Ferdinando I de’ Medici på sin hest. Mod øst finder I den grønne Piazza d’Azeglio, som er centreret med en dejlig lille park og omgivet af imponerende florentinske palazzo’er.

I kan spadsere ned til Ponte Vecchio og krydse over floden Arno til Oltrarno-området på 15 minutter. Der er også offentlig transport, som med en enkelt billet kan føre jer over hele byen, inklusive togstationer og op til Fiesole. Lidt længere væk ligger det livlige område Sant’Ambrogio med det farverige marked med friske råvarer fyldt med toscanske specialiteter, det månedlige loppemarked, restauranter og enhver tænkelig butik!

I NÆRHEDEN

Fremragende barer: 5 minutters gang

Masser af restauranter i nærheden

Uffizi-gallerierne: 15 minutters gang

Ospedale degli Innocenti: 5 minutters gang

Il Duomo: 10 minutters gang

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 40 minutter med offentlig transport

Pisa lufthavn: 1 time og 30 minutter med offentlig transport

Rom lufthavn: 2 time rog 30 minutter med offentlig transport

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Via della Colonna perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en bolig, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmestedet? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en lejlighed eller villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner, og vi tilføjer løbende nye ferieboliger. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Måske lokker Italien så meget, at du drømmer om en hel ferievilla? Her er et par fristende forslag...

Hvis turen går til det skønne Italien, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag -vi har både store og små villaer, og der kommer løbende flere huse i porteføljen - eller tag et kig på disse forslag:
Image

LIGURIEN - NÆR CINQUE TERRE

Villa Guelfi

Lille villa med privat pool og gåafstand til byen Ameglia - en lille perle, perfekt til en ferie for to personer. Cirka en time fra det skønne Cinque Terre.
€ 1073
Fra/per uge
Image

TOSCANA - NÆR SIENA

Dan's House

Hyggeligt byhus med plads til fire personer midt i den hyggelige og livlige toscanske landsby Casole D'Elsa. En god base hele året rundt!
€ 880
Fra/per uge
Image

TOSCANA - SYD FOR FIRENZE

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med privat pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt