Image
Image
Image

Fødselsdag, fest, firmatur eller event i Toscana

Vi har fundet de dejligste rammer til jeres næste event i Italien - hvad enten du skal på firmatur eller drømmer om at fejre en stor personlig begivenhed som f.eks. bryllup eller rund fødselsdag i Toscana.

Lad den toscanske drøm blive en del af din næste fest eller firmatur!

Der er en god grund til, at Toscana i årtier har haft et godt "navn" og stadig er en region, man kan blive ved med at udforske og begejstret vende tilbage til.

Vi har fundet det dejligste sted, som er fantastisk velegnet til større begivenheder: En hel borgo, der består af seks villaer/boliger og fire suites - i alt 23 dobbeltværelser.

Rammerne indbyder til firmaevents, hvis I som medarbejdere og kolleger trænger til at mødes i nye rammer til teambuilding, fest, faglige oplæg med overnatning - eller alting på én gang.

Og denne "borgo" er lige så magisk, hvis du leder efter efter et sted, hvor du kan fejre rund fødselsdag eller dit toscanske drømmebryllup!

 

HVORFOR VÆLGE DETTE STED?

Borgo Rinnovato er et professionalt drevet sted i fantastiske omgivelser, både indendørs og udendørs, og med mange muligheder for at skabe et virkelig vellykket arrangement
Med cirka en times trasporttid til Firenze er stedet også velplaceret i forhold til Toscanas mange seværdigheder

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi kan hjælpe med at skræddersy et program, der passer lige til jer. Vi assisterer gerne med at skabe det arrangement, du har i tankerne
Vi taler både italiensk og dansk og har solid erfaring med at organisere og koordinere events

Piazza, pool, arbejdsrum, fællessal, bibliotek og mange oaser, både ude og inde

Det bliver ikke smukkere!

Selve stedet bindes sammen af en piazza og en pool og mange små "oaser" i de skønne udendørsarealer med frodige blomster, solpletter og skyggefulde områder.

Der er også mange fine områder indendørs, bl.a en bibliotekssal, et billiardrum, et stort arbejdsrum og ikke mindst en stor sal, hvor man kan samles til filmvisning, underholdning, møde mm.

Ejeren er en internationalt anerkendt italiensk arkitekt, og alt er super lækkert og virkelig smagfuldt indrettet.

Borgo Rinnovato ligger en times kørsel syd for Firenze.

Ejeren producerer sin egen olivenolie på stedet, og ud over sine produktionslokaler, har han også et fint lille sted, hvor han underviser i olivenoliesmagning.

Visualisér din toscanske drømme-event

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende event i de unikke rammer i Borgo Rinnovato. Er det her, I skal fejre kærligheden eller den runde fødselsdag? Eller måske her, I skal holde jeres næste oplæg, teambuilding, gallamiddag eller firmafest?

Er du på jagt efter en villa i Toscana til et mindre møde, gastronomisk tur eller teambuilding med overnatning?

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få leje en autentisk og stemningsfuld villa for en mindre gruppe af kolleger - eller en større familie. Kontakt os for at få flere forslag eller tag et kig på disse skønne ejendomme midt i det klassiske toscanske landskab:
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksusvilla i vinmarkerne på vingård med egen vinproduktion, med 7 soveværelser og 7 badeværesler ensuite, privat pool, aircondition og wifi.
€ 7840
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Pipistrelli

Luksuriøs og rummelig villa med to køkkener. Velegnet til flere generationer. Beliggende på en toscansk bakketop og med plads til 14 personer.
€ 7500
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt