Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool, trådløst internet og aircondition.

Priser

Fra € 286 - per nat
Fra € 2000 - per uge

Villa di Mezzo

TÆT PÅ LIVORNO - TOSCANA

Elegant familiehjem til 8 personer med privat pool tæt på den toscanske kyst

Villa di Mezzo ligger tæt på den toscanske kyst og på lufthavnen, og er derfor en god base for en familieferie. Beskyttet af en fyrreskov og en kort køretur væk, føles huset løsrevet fra verdens bekymringer; alligevel ligger både Pisa lufthavn, den toscanske kyst og byen Livorno blot under 25 minutters kørsel væk.

Villaen er en omhyggeligt ombygget gammel gård, som nu er et elegant hjem med senge til 8 gæster, fordelt på 4 soveværelser. Desuden er der swimmingpool og aircondition. Huset er helt indhegnet og med god afstand til naboerne. Det er derfor et sikkert og privat tilflugtssted for familien og med masser af plads, hvor børnene kan løbe rundt.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den indhegnede og indhegnede have er fantastisk til familieferier - og poolen er ikke mere end 1,40 meter dyb
At være så tæt på Pisa lufthavn gør denne villa perfekt til en kortere ferie, hvor man ikke ønsker at bruge meget tid på at køre længere strækninger

GODT AT VIDE

For at komme til Villa di Mezzo passerer man andre villaer på vejen, dog ligger det lidt isoleret som det sidste hus, cirka 400 meter ud af en skovvej. Vores anbefaling er, at man medbringer en bil, og at man er indstillet på, at man skal tage bilen når man begiver sig på tur, især hvis man har mindre børn
NB! Ejerne kræver et kontant depositum på 500 Euro ved ankomsten, for at dække eventuelle skader under opholdet.  Depositummet vil blive refunderet ved afrejse, efter huset er blevet besigtiget.

Indkvartering

Rummelig stue og badeværelse med romantisk badekar

Fra den private indkørsel åbner man hoveddøren ud til trappen. Til venstre er der en behagelig stue, hvor tre sofaer vender ud mod en stor pejs, og en gang fra opholdsstuen fører til et brusebad i stueetagen. Til højre for trappen finder man et veludstyret køkken ved siden af en spisestue med franske døre til den udendørs møblerede terrasse. Ovenpå er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, det ene med en-suite brusebad, 2 dobbeltværelser og et badeværelse med et romantisk badekar. 

Overdækket loggia og hyggelig gårdhave

Et af dobbeltværelserne efterlades normalt med en enkeltseng, men en lænestol kan redes op som en ekstra enkeltseng på forespørgsel, hvilket gør dette til et ideelt værelse til børn. Den overdækkede loggia med spisebord flankeres af en gårdhave med grill og lænestole udenfor - det perfekte sted at slappe af om aftenen efter et godt måltid med udsigt over swimmingpoolen, der ligger i lidt lavere niveau i haven.

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool, trådløst internet og aircondition.

Priser

Fra € 286 - per nat
Fra € 2000 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med privat pool

Kæledyr er velkomne

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet overalt

Aircondition overalt

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Aircondition

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

1 soveværelse med 2 enkeltsenge

1 enkeltværelse plus sovesofa

1 badeværelse med badekar

2 badeværelser med brusere

1 wc

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Brødrister

Italienske og amerikanske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Strand og søer 20 minutters kørsel væk

18 hullers golfbane i Tirrenia (22 km)

UDENDØRS

Privat pool: 8x5 meter og 1,4 meter dyb

Møblerede udendørsarealer

Grill

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring

FACILITETER I VILLAEN

Insektskærme

Hårtørrer

Håndklæder og sengetøj

Pool-håndklæder

Centralvarme (mod betaling)

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Ekstra rengøring

Børnepasning

"...Fantastisk ophold i Villa di Mezzo..."

"Vi nød to fantastiske uger i denne unikke villa i Toscana.

Alle værelser er smagfuldt og autentisk indrettet, og især det store poolområde vakte stor begejstring blandt de yngre familiemedlemmer.

Villaen ligger meget privat, men er stadig tæt på Pisa Lufthavn, restauranter, gode indkøbsmuligheder og selvfølgelig gode vinmuligheder.

Ved ankomsten havde ejerne givet os en kurv fuld af lokale specialiteter og vine, og vores vært Sonia var en stor hjælp under hele vores ophold.

Det var helt igennem en fantastisk oplevelse at bo i og besøge Villa di Mezzo - og stort tak for hjælpen.

Vi kommer helt sikkert til at benytte os af jeres ekspertise igen næste gang turen går til Italien, og vi har allerede anbefalet jer til et par vennepar:)

Kæmpe anbefalinger fra København - vi vender tilbage :)

Varm hilsen fra os."

Familien Plesner, der lejede Villa di Mezzo i juli 2023 via Ponti & Sofia

"...Den bedste villa, jeg nogensinde har boet i"

"Dette er uden tvivl den bedste villa, jeg nogensinde har opholdt mig i, gennem alle de år, jeg har rejst til Toscana gennem Invitation To Tuscany - lige fra husets størrelse til indretning, køkken og stemning.

Huset ligger ned ad en skovsti omgivet af træer, og den private beliggenhed er fremragende. Det er et lille udsnit af himlen. Det personlige præg i villaens indretning, som uden tvivl er indsamlet gennem årene af ejerne, giver huset et hjemligt præg med mange interessante ting at se på (tjek badeværelset i underetagen for at lære lidt om ejeren!)

Selv poolen er en oase i haven med skyggefulde områder, hvis du vil undslippe middagssolen (parasoller er ikke nødvendige!)

I løbet af vores tid der, spiste vi ikke en eneste gang indenfor - det overdækkede udendørsbord vil imødekomme alle dine behov, og den praktiske grill fuldender glæden.

Da vi ankom, var der en velkomstkurv fra ejeren med lækkerier, herunder de typiske autentiske italienske delikatesser, lokal honning, marmelade og selvfølgelig en dejlig lokal vin, der allerede lå til afkøling i køleskabet.

Sonia, som taler en smule engelsk (dog bedre end mit italienske), viste os rundt på stedet. Overalt var selvfølgelig sikkert (i forhold til Covid) og ulasteligt rent. Lagnerne blev skiftet efter de første 5 dage, så det var som et hjem hjemmefra.

Hvis du vil have et hus tæt på lufthavnen i Pisa, er dette det perfekte sted. Kysten ligger også i nærheden, så ​​en dag på stranden kan varmt anbefales. Der er god information i villaen om lokal shopping, spisning og turistmæssige ting, med ejernes personlige anbefalinger. 

Alt i alt, er dette det perfekte tilflugtssted, hvis I ønsker at komme væk fra det hele. Villaen er så speciel, at du faktisk ikke behøver at forlade den, så længe du har nok mad og drikke på lager! Vi ville bestemt ikke afsted derfra!"

J.K. og familie fra Storbritannien, der lejede Villa di Mezzo via Invitation To Tuscany. 

Hvor ligger Villa di Mezzo?

Rundt om Villa di Mezzo

En af Villa di Mezzos styrker er, at huset ligger så tæt på Pisa Lufthavn, hvorfra det tager mindre end 30 minutters kørsel at nå frem. Livorno er også tæt på, og er en meget interessant og lidt undervurderet middelhavsby og havn med fantastiske fæstninger og fremragende fiskemarkeder. Pisa og det berømte skæve tårn er også tæt på, ligesom den hyggelige by Lucca.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 20 minutter

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa di Mezzo perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TODI

Casa Umbra

Enkel og moderne familievilla til 6 personer med egen pool, omgivet af olivenlunde i det grønne Umbrien, Toscanas naboregion.
€ 1300
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt