Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool, trådløst internet og aircondition.

Priser

Fra € 286 - per dag
Fra € 2000 - per uge

Villa di Mezzo

COLLESALVETTI, TÆT PÅ PISA

Elegant familiehjem til 8 personer med privat pool tæt på den toscanske kyst

Villa di Mezzo ligger tæt på den toscanske kyst og på lufthavnen, og er derfor en god base for en familieferie. Beskyttet af en fyrreskov og en kort køretur væk, føles huset løsrevet fra verdens bekymringer; alligevel ligger både Pisa lufthavn, den toscanske kyst og byen Livorno blot under 25 minutters kørsel væk.

Villaen er en omhyggeligt ombygget gammel gård, som nu er et elegant hjem med senge til 8 gæster, fordelt på 4 soveværelser. Desuden er der swimmingpool og aircondition. Huset er helt indhegnet og med god afstand til naboerne. Det er derfor et sikkert og privat tilflugtssted for familien og med masser af plads, hvor børnene kan løbe rundt.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den indhegnede og indhegnede have er fantastisk til familieferier - og poolen er ikke mere end 1,40 meter dyb
At være så tæt på Pisa lufthavn gør denne villa perfekt til en kortere ferie, hvor man ikke ønsker at bruge meget tid på at køre længere strækninger

GODT AT VIDE

For at komme til Villa di Mezzo passerer man andre villaer på vejen, dog ligger det lidt isoleret som det sidste hus, cirka 400 meter ud af en skovvej. Vores anbefaling er, at man medbringer en bil, og at man er indstillet på, at man skal tage bilen når man begiver sig på tur, især hvis man har mindre børn

Indkvartering

Rummelig stue og badeværelse med romantisk badekar

Fra den private indkørsel åbner man hoveddøren ud til trappen. Til venstre er der en behagelig stue, hvor tre sofaer vender ud mod en stor pejs, og en gang fra opholdsstuen fører til et brusebad i stueetagen. Til højre for trappen finder man et veludstyret køkken ved siden af en spisestue med franske døre til den udendørs møblerede terrasse. Ovenpå er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, det ene med en-suite brusebad, 2 dobbeltværelser og et badeværelse med et romantisk badekar. 

Overdækket loggia og hyggelig gårdhave

Et af dobbeltværelserne efterlades normalt med en enkeltseng, men en lænestol kan redes op som en ekstra enkeltseng på forespørgsel, hvilket gør dette til et ideelt værelse til børn. Den overdækkede loggia med spisebord flankeres af en gårdhave med grill og lænestole udenfor - det perfekte sted at slappe af om aftenen efter et godt måltid med udsigt over swimmingpoolen, der ligger i lidt lavere niveau i haven.

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool, trådløst internet og aircondition.

Priser

Fra € 286 - per dag
Fra € 2000 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med privat pool

Kæledyr er velkomne

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet overalt

Aircondition overalt

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

1 soveværelse med 2 enkeltsenge

1 enkeltværelse plus sovesofa

1 badeværelse med badekar

2 badeværelser med brusere

1 wc

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Brødrister

Italienske og amerikanske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Pool

Strand og søer 20 minutters kørsel væk

18 hullers golfbane i Tirrenia (22 km)

UDENDØRS

Privat pool: 8x5 meter og 1,4 meter dyb

Møblerede udendørsarealer

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Insektskærme

Hårtørrer

Centralvarme (mod betaling)

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Ekstra rengøring

Børnepasning

Hvor ligger Villa di Mezzo?

Rundt om Villa di Mezzo

En af Villa di Mezzos styrker er, at huset ligger så tæt på Pisa Lufthavn, hvorfra det tager mindre end 30 minutters kørsel at nå frem. Livorno er også tæt på, og er en meget interessant og lidt undervurderet middelhavsby og havn med fantastiske fæstninger og fremragende fiskemarkeder. Pisa og det berømte skæve tårn er også tæt på, ligesom den hyggelige by Lucca.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 20 minutter

Sådan booker du

Er Villa di Mezzo perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Livorno

Dipinta di Blu

Charmerende og børnevenlig luksusvilla med skøn overdækket veranda, privat pool, havudsigt og 8 sengepladser.
€ 5203
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TODI

Casa Umbra

Enkel og moderne familievilla til 6 personer med egen pool, omgivet af olivenlunde i det grønne Umbrien, Toscanas naboregion.
€ 1300
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt