Image
Image
Image
9

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 4 badeværelser og privat pool.

Priser

Fra € 300 - per nat
Fra € 2100 - per uge

Casa dei Fichi

CAMPIGLIA MARITTIMA PÅ DEN TOSCANSKE KYST

Familievilla med plads til ni personer, med pool og udsigt over Middelhavet

Huset Casa dei Fichi matcher det omgivende landskab i bakkerne over Campiglia Marittima, en charmerende og velbevaret middelalderby med udsigt over Middelhavet.

Man mærker den vidunderlige frie luft i og omkring dette hus, både fra brisen under frugttræerne og fra det brusende hav, der ligger i horisonten.

På den let skrånende grund findes en dejlig blanding af, hvad naturen tilbyder, og hvad ejerne selv har plantet, for at tilføre farver og dufte. Den store gårdhave og de brede møblerede terrasser, der omgiver huset, har alle franske døre, der sikrer at lette briser kommer ind og ud af huset. Inde i det åbne plan får man en dejlig fornemmelse af lys, der forstærker følelsen af at være på ferie.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Beliggenheden på siden af ​​bakken føles privat og beskyttet
Villaen har en vidunderlig udsigt over havet og kysten - og landsbyen Campiglia Marittima er inden for gåafstand

GODT AT VIDE

Vejen kan være ujævn - spørg os om billeder, hvis du er bekymret

Indkvartering

Et hus, der indbyder til både stille stunder og hyggeligt samvær

Der er flere indgangsmuligheder til huset, så en 'hoveddør' er slet ikke nødvendig. Man kan f.eks. vælge at gå ned ad de udendørs stentrapper til den store stenterrasse og derfra ind i det toscanske hjerte i ethvert hus, køkkenet. Det er veludstyret til dem, der elsker at lave mad, og har et praktisk spisekammer med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Fra køkkenet kan man se ind til spisepladsen og den nærliggende stue gennem de brede murstenbuer. Dette værelse har komfortable sofaer, en åben pejs og døre til både front- og sideterrasser.

Der findes desuden et fint brusebad placeret ud for et stort område nær spisestuen, der indeholder en brændeovn og en åben stentrappe til soveværelserne på øverste etage. De tre soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge og en ekstra barneseng er kun få skridt fra et flisebelagt badeværelse. To af soveværelserne har døre til en veranda, hvor havet i horisonten kan inspirere en dagsudflugt. Alle værelser har gode enkle møbler og komfortable senge til en god nats søvn. Husets opbygning og indretning indbyder både til stille stunder og hyggeligt samvær.

 
9

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 4 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 300 - per nat
Fra € 2100 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med privat pool

Kæledyr er velkomne

Gåastand til landsbyen

Smuk udsigt

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Grill

Trådløst internet

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

3 soveværelser med dobbeltsenge

1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 barneseng

1 sovesofa

1 badeværelse med bruser

1 badeværelse

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italienske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Stranden i Baratti ligger 15 minutters kørsel væk

Stor sportsklub med bl.a padel, tennisbaner, fitness, pool og beachvolley ligger ti minutters kørsel væk (https://padelventurina.it/)

UDENDØRS

Swimmingpool: 12 x 5 meter

1 mountainbike til rådighed

Pizzaovn

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Badehåndklæder

Babyseng og høj stol

Børnelegetøj og spil

Insektskærme på alle senge

Ventilatorer i hvert soveværelse

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer

Vaskemaskine

Ipod-højttalerforbindelse

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme

HVAD ER INKLUDERET

Håndklæder og sengelinned

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Transport og ture kan organiseres

Catering

"Skønt sted..."

"Fantastisk hus, der ligger perfekt. Værten Luca var fantastisk hjælpsom og alt fungerede fint.

Huset var rent og dejligt, men gryderne og tallerkernerne i køkkenet var lidt fedtede. Folk burde vaske dem bedre af. 

Men vi elskede stedet".

Familien Jepsen fra Danmark, der boede i Casa dei Fichi i juli 2023, booket via Ponti & Sofia

"Vi havde et dejligt ophold i Casa dei Fichi..."

"Der var seks voksne i vores gruppe, og indkvarteringen var perfekt til os. Udsigten fra alle steder i villaen var vidunderlig, især fra de forreste soveværelser og terrasserne. Vi kunne se Middelhavet fra poolen og slottet fra terrassen. Sofaerme og stolene i loungerne var meget komfortable. Køkkenet var yderst veludstyret med et meget godt komfur. Bryggerset havde to køleskabe og en praktisk vaskemaskine og opvaskemaskine. Huset var altså virkelig godt udstyret! Villaen var meget afsondret, og vi så kun nogle få af håndværkere og et par vandrere i løbet af hele ugen - meget fredeligt. Der var ingen bystøj, ingen gadebelysning og ingen menneskemængder – ideelt for os.

Vi havde en fornøjelig aften, da Luca, viceværten, kom for at lave pizzaer til os – et rigtig dejligt måltid. Vi lavede ikke selv pizzaer i løbet af ugen, men havde et par grillaftener. De fleste aftener og tidlige morgener blev brugt omkring poolen. Vejret var over 25 grader hele ugen, og vi havde kun en byge af regn i en time en eftermiddag.

Vi gik flere gange ind i landsbyen og spiste frokost på cafeerne i centrum. Når man er på toppen af ​​en bakke, synes gåturen fra villaen til landsbyen let, men den er lidt sværere på vej tilbage! Vi fandt et kort over stierne omkring Campiglia og fulgte en af ​​dem til den arkæologiske park – hvor vi besøgte miner, der var holdt op med at være i brug for et stykke tid tilbage, men nu er åbne for offentligheden. Stedet har flere miner med små jernbaner - meget interessant.

Da vi ikke havde været i Toscana før, havde vi to byture – en til Firenze og en til Siena. Vi besluttede, at den bedste mulighed var at køre. I Firenze parkerede vi i Fortessa de Basso – cirka 0,5 km fra centrum. I Siena parkerede vi på Stadio – fodboldstadionet – igen lige uden for ZTL – begge havde masser af plads (men det var september). Begge dage var fyldt oplevelser og de vidunderlige seværdigheder i byerne.

En anden dag besøgte vi en vingård. Vi blev rådet til at tage til Bolgheri-området (ca. 30 km fra huset), hvor der er flere vingårde, der tilbyder en rundvisning. Vi besøgte Marina ved Mulini di Segalari, som gav os en beskrivelse af, hvordan hendes vine blev produceret og derefter forsynede os med glas af de fem vintyper.

Det var virkelig en meget fornøjelig uge. Placeringen var  fantastisk. Villaen var fantastisk. Vejret var fantastisk. Maden og drikkevarerne var fantastisk. Poolen var fantastisk. Hvad kan man ellers sige!"

Familie fra Storbritannien, der boede i Casa dei Fichi i 2019, booket via Invitation To Tuscany

Hvor ligger Casa dei Fichi?

Rundt om Casa dei Fichi

Husets gæster samles måske i nærheden af den dobbelte stengrill i den solrige gårdhave eller søger skygge nær pizzaovnen eller den nærliggende swimmingpool. Men man kan også slappe af med et glas vin hvor som helst på den lange panoramaterrasse eller begive sig på opdagelse til fods i de grønne omgivelser.

Der er også mange muligheder for dagsture i bil, i alle retninger. Stranden er kun 15 minutter væk ved den dejlige Baratti-bugt, som ligger i gåafstand fra et af de mest fascinerende etruskiske steder i Italien. Og med færgen til øen Elba så tæt på, kan du endda tage til havet, udforske Napoleons eksilsted og stadig nå at være tilbage til aftensmaden.

Huset ligger tæt på et fabelagtigt toscansk vinområde, Bolgheri, som er hjemsted for Super Toscanere. 

Den nærmeste by er Campiglia Marittima, med et antal restauranter, en 2 km gåtur væk. I dalen, 5 minutters kørsel væk, har Venturina Terme varme spabade, mens Pisa og Lucca kun ligger en time væk, når seværdigheder og shopping i byen begynder at friste. Alligevel er det meget sandsynligt, at tiden væk fra huset kun får dig til at værdsætte den stille og åbne skønhed på dette sted endnu mere.

AFSTANDE TIL LUFTHAVNE

Pisa lufthavn: Cirka 1 time

Firenze lufthavn: Cirka 1,5 time

I NÆRHEDEN

Nærmeste restaurant: i Campiglia Marittima: 20 minutters gang.

Isola d'Elba (med færge fra Piombino): 1 time og 30 minutter

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa dei Fichi perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

Toscana - tæt på arezzo

Villa Pietrina

Skøn familevilla til 10 personer med 5 soveværelser, 3 badeværelser og med pool. I gåafstand til landsby og velegnet til flere generationer.
€ 2500
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt