Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 5 badeværelser, wifi, delvis aircondition og udendørs lille opvarmet pool/jacuzzi

Priser

Fra € 194 - per nat
Fra € 1355 - per uge

Villa Serra

TOSCOLANO, TERNI - UMBRIEN

Stenhus i Umbrien til 8 personer med lille udendørs bassin /jacuzzi (kan opvarmes udenfor sæsonen)

I Toscolano, i det grønne hjerte af Umbrien, ligger Villa Serra: Et smukt stenhus med storslået panoramaudsigt over bjerget Terminillo, som stille strækker sig op i horisonten. En vidunderlig og imponerende udsigt, som kan nydes  både fra den store udendørs have og fra det lille kar / boblebadet.

Huset ligger i Toscolano, tæt ved Avigliano Umbro, i Terni-provinsen.

Toscolano er en lille middelalderlandsby uden turister, beboet af et par hundrede indbyggere, omgivet af det grønne umbriske landskab, der er karakteriseret af de århundreder gamle kastanjeskove.


Landsbyen ligger cirka ti minutters gang fra huset (vejen har en stigning, der måske kan være lidt udfordrende for børn eller ældre, der er lidt usikre på benene). Her finder du en bar (som også sælger basale fornødenheder såsom mælk), og som mere eller mindre åbner på forespørgsel.
I landsbyen er der også to gode restauranter. En lille lastbil med lad bringer grøntsager, frugt og frisk brød til landsbyen to morgener om ugen, han tuder med hornet, sælger sine varer og kører så afsted igen. Så enkelt kan det være!

Hvis du udforsker Umbrien, er Toscolano noget ganske andet end de sædvanlige turistdestinationer. Her kan du gå en tur gennem de karakteristiske gyder og nyde den vidunderlige udsigt langs stierne. Hvis du vil genfinde glæden ved at leve langsomt, vil du værdsætte Toscolanos stilhed og nyde mulighederne for pragtfulde gåture, observationspunkter, udsigter, "hjemmelavede" køkkener, hvedemarker, stenegeskove og kastanjetræer.

For at shoppe, kan du køre til Melezzole, som ligger 2 km væk.

Fibernettet er ankommet til Toscolano, internetforbindelserne er hurtige og du kan surfe på nettet uden problemer, men her i området vinder snakken alligevel stadig over mobiltelefonerne.

I ti dage i august er der flere mennesker i byen, de holder ferie her og kommer f.eks. fra Rom og Terni. I løbet af sommeren organiserer de lokale impulsivt nogle udendørs borde, hvor alle er velkomne. Så spiser man og snakker sammen, hilser og lærer hinanden at kende. Dernæst vender dagligdagens rolige charme tilbage.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Vejen til huset er i fin stand, den er ikke smal eller bumlet
Klimaet er delig luftigt om sommeren og moderat køligt om vinteren
Der er en fantastisk udsigt

GODT AT VIDE

Bemærk størrelsen på karret /jacuzzien: Bassinet er 4,80 x 2,10 meter bredt og lavvandet (ca. 75 cm) og kan opvarmes udenfor sæsonen

Landsbyen Toscolano ligger cirka ti minutters gang fra huset (vejen har en stigning, der måske kan være lidt udfordrende for børn eller ældre, der er lidt usikre på benene)

Indkvartering

Grønne omgivelser nær lille by

Huset er i to etager. I stueplan er der to stuer og et stort og veludstyret køkken med pejs og pizzaovn, med udgang til omgivelserne udenfor. 
Huset rummer fire soveværelser og fem badeværelser og lille kar med jacuzzi (opvarmet udenfor sæsonen).

Villa Serra ligger stille og roligt, uden for landsbyens Toscolanos bymure, som kan nås til fods på cirka ti minutter. Et lille stykke væk fra Villa Serra ligger der en anden villa, så området er ikke helt øde, men dog behageligt isoleret i forhold til naboer og trafik.

Huset er omgivet af store grønne arealer, der tilhører ejendommen, og har desuden privat parkering.

Det er et perfekt hus at bo i selv uden for sæsonen, da det er udstyret med alle bekvemmeligheder, og befinder sig ikke langt fra destinationer som Rom, Orvieto, Spoleto og Terni.

Dejlige udendørsarealer med udsigt

Der er direkte adgang fra køkkenet til udendørs-arealerne og pergolaen, hvor man kan indtage dagens måltider i skygge for solen, mens man nyder panoramaudsigten, griller og spiser rundt om det store runde bord med marmorpladen og de 12 smedejernsstole med polstrede hynder.

Det lille bassin / jacuzzi kan opvarmes udenfor sæsonen og er placeret foran huset. Det har panormaudsigt over dalen nedenfor, der strækker sig op til bjerget Terminillo.

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 5 badeværelser, wifi, delvis aircondition og udendørs lille bassin/jacuzzi (kan opvarmes udenfor sæsonen)

Priser

Fra € 194 - per nar
Fra € 1355 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Stenhus med lille bassin/jacuzzi

Fantastisk udsigt, både fra huset og fra de naturskønne udendørsarealer

Villa til flere generationer

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

Delvis aircondition

Pizzaovn i køkkenet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 dobbeltværelser på 1. sal, hvoraf de to har aircondition

5 badeværelser

Evt. kan det enkelt indrettede anneks tages i brug med 2 sovepladser

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italiensk moka-espressokande og Lavazza kaffemaskine

Pejs og pizzaovn

I NÆRHEDEN

Lille by med bar og to restauranter

UDENDØRS

Lille pool/jacuzzi: 4,80 x 2,10 meter bred og lavvandet (cirka 75 cm)

Møbleret pergola og bord med plads til 12 personer

Grill

Seks solsenge

Strandparasol

Udendørs bruser

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Strygejern og strygebræt

Pejs med brænde

Vaskemaskine i seperat rum

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Aircondition (findes i to af soveværelserne)

Centralvarme

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Hvor ligger Villa Serra?

Rundt om Villa Serra

Den lille by Toscolano og områderne omkring byen er stadig en del af det hemmelige, skjulte Umbrien, forbeholdt dem, der elsker at udforske natur, stemningsfulde små middelalderbyer, det gode køkken og den autentiske atmosfære af roligt hverdagsliv.

Og hvis du har lyst til at begive dig på tur, er andre hyggelige umbriske byer ikke langt borte, f.eks. nås Todi, Spoleto, Orvieto, Amelia og Montecastrilli nemt i bil, uden større afstande.

AFSTANDE

Roms lufthavn Fiumicino: 1,5 timer (140 km)

Byen Orte, hvorfra man kan tage tog direkte til Roms lufthavn Fiumicino: Cirka 40 minutters kørsel i bil

Byerne Terni og Narni: Cirka 40 minutters kørsel i bil

I NÆRHEDEN

I gå-afstand (cirka 10 minutter) fra huset ligger Toscolano med en bar, to restauranter og friske forsyninger af frugt/grøntsager 2 gange om ugen

Butikker og restauranter i Melezzole: 2 kilometer

Montecastrilli: 14 km

Amelia: 22 km

Todi: 26 km

Orvieto: 39 km

Spoleto: 49 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Serra perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro. 

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda i Chianti.
€ 2560
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt