Ferielejligheder i Firenze

Ferielejligheder i Firenze

Vi kender endnu ikke nogen, der ikke er faldet for renæssancebyen Firenzes charme og unikke kombination af kunst, skønhed og kulturhistorie. Byen er ikke så lille endda, men er velegnet at gå på opdagelse i til fods, og det kræver hverken større planlægning eller logistik, for mange af de verdensberømte kulturelle seværdigheder ligger tæt på hinanden i den gamle bymidte. Det er nemt at finde rundt, og ofte bliver man overrasket over, at man stadig kan blive ved med at opdage nye smukke detaljer, også selvom man har været her flere gange.

I Firenze finder du det hele - kunst, de gode shoppingmuligheder, den lækre mad, den italienske stil, og ikke mindst er du omgivet af historie og kultur på hvert eneste af byens charmerende gadehjørner. Firenze er en af de byer, der er et "must" for alle, der elsker Italiens mange udtryk, som varierer meget fra region til region. Med sin beliggenhed i hjertet af Toscana er Firenze også et godt udgangspunkt for mange andre skønne udflugter i regionen, der på alle planer har så mange oplevelser at byde på indenfor gastronomi, natur, historie, håndværkstraditioner, mode, kunst og kultur. 

Image

Firenze centrum

Via della Colonna

Smuk lejlighed midt i Firenzes historiske centrum med plads til to personer, perfekt som base til at udforske fantastiske Firenze!
€ 143
Fra/per dag

Vi har udvalgt de dejligste og bedst beliggende ferielejligheder i Firenze

Vi har været der og besøgt dem - og gør valget nemmere for jer

Sammen med Daniel Wrightson fra det britiske firma Invitation to Tuscany, der har eksisteret i knap 40 år, og som vi samarbejder med om vores håndplukkede villaer, har vi også udvalgt et par lejligheder i Firenze. De har en særlig beliggenhed, indretning og arkitektur, som vi er sikre på, at I også vil synes om!

Man kan nemt ende med at bruge timer på nettet for at lede efter smukke ferieboliger, måske uden helt præcist at vide, hvilke områder, man skal gå efter, og til sidst mister man ofte overblikket. Vi vil gerne hjælpe med at gøre valget nemmere for jer. Vi besøger lejlighederne og kender områderne. På den baggrund har vi udvalgt nogle særlige ferieboliger, som vi kan anbefale, og som lever op til de høje krav, vi (og I som gæster) stiller. 

Når du booker et ophold gennem os, foregår det via Invitation to Tuscany’s bookingsystem. Derfor åbner der sig et nyt engelsksproget vindue, når du klikker på kalenderen for at se lejlighedens priser og tilgængelighed. Når du booker en bolig, er det Invitation to Tuscany’s reservationsbetingelser og afbestillingsregler, der gælder.

Du kan booke direkte på siden eller kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis vi skal booke for dig. 

Afbestillingsreglerne er fleksible i denne usikre corona-tid! Du kan læse dem ved at klikke her

Sådan booker du

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners booking- og kalendersystem,  invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere en besked, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

 

Vi kan reservere datoerne i op til 48 timer
Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, ud fra dine personlige ønsker. Når du har fundet en bolig du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!


Sådan sikrer du din reservation

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle beløb betales i Euro.

 

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en feriebolig, du ikke lige kan se her på siden, for vi tilføjer løbende flere feriehuse og lejligheder i Italien.

Du kan også tage et kig på vores samarbejdspartner Invitation To Tuscany's engelske webside, hvor du finder et væld af villaer!

Vil du vide mere om vores corona-afbestillingsregler?

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt