Image
Image
Image
4

Sengepladser

Byhus med to soveværelser, et badeværelse, wifi og privat parkering

Priser

Fra € 126 - per dag
Fra € 880 - per uge

Dan's House

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA, TOSCANA

Rummeligt ét plans-landsbyhus med panoramaterrasse i hjertet af Toscana

Dette rummelige landsbyhus blev bygget i det tidlige 20. århundrede og læner sig op ad de middelalderlige bymure. Efter traditionel landsbypraksis udgør Dan’s House en del af mange huse, der hver især flettes ind i hinanden; men i modsætning til mange middelalderhuse har denne bolig højt til loftet og luftige vinduer, hvor man kan nyde panoramaudsigten over det toscanske landskab fra vinduerne og fra terrassen.

Huset hedder Dan's House, fordi det tidligere blev ejet af vores samarbejdspartner Dan Wrightson fra Invtation To Tuscany, og det er blevet omhyggeligt restaureret med sjæl og smagfuld sans for detaljer. 

Badeværelset er imponerende, da de originale middelalderlandsbymure danner baggrundsvæggen for det dybe løvefodsbadekar.

Terracotta-mursten og loftbjælker i kastanjetræ blandes med stilfulde farver og skønne stoffer fra det moderne Italien, og fra alle vinduer kan man nyde det klassiske panorama over det pittoreske toscanske landskab.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

At være en del af det toscanske landsbyliv er sjovt og hyggeligt. På trods af, at det er en lille by, har Casole d'Elsa et livligt program med mange begivenheder, teater, udstillinger og markeder.
Der er et badeværelse, som faktisk er to badeværelser i ét.  Der er både et badeværelse med wc, håndvask og badekar, men også mulighed for at man kan tage brusebad i den tilstødende, store rummelige terracotta-brucheniche

GODT AT VIDE

Dan’s House befinder sig i en ægte italiensk landsby fyldt med børn, der leger, folk der taler på gaden og andre hverdagslyde fra livet udenfor - du vil derfor kunne høre andre mennesker omkring dig
Bemærk, at slutrengøring ikke er inkluderet i prisen på denne bolig. Slutrengøringen koster 100 Euro, som bedes betalt kontant ved afrejse.

Indkvartering

Køkken med udgang til terrasse

Fra en privat parkeringsplads på gadeplan går der en stentrappe op til hoveddøren, som derefter fortsætter op til landsbyens hovedgade. Indkvarteringen, alt på ét niveau, er baseret på en høj, hvælvet korridor. Huset er smukt restaureret, komfortabelt indrettet og lyst.

Det store køkken har moderne udstyr, et stort spisebord, en fantastisk kumme med en gul marmorvask, et traditionelt toscansk butiksskab og en sofa. I forlængelse af køkkenet er der et mindre spiselokale med en dør ud til en stor, møbleret hjørneterrasse, delvist i skygge af en pergola, og med vidstrakt udsigt.

 

To soveværelser, rummelig stue og skønt badeværelse

Overfor køkkenet er der et rummeligt master-dobbeltværelse, som har en gardinåbning, der fører til en stor stue med en L-formet sofa, TV og udsigt mod det karakteristiske bakkede Chianti-landskab.

På tværs af gangen fra stuen er der endnu et stort soveværelse med to enkeltsenge, hvorfa man også kan nyde den samme udsigt. Fra entréen er der adgang til et rummeligt badeværelse med toilet, håndvask og badekar, og desuden en stor bruseniche med et smukt marmorgulv. Man finder også et opbevaringsrum/vaskerum ved siden af.

Stenmuren på bagvæggen af ​​badeværelset er en del af den middelalderlige landsbymur, som blev blotlagt under restaureringen. Det fletter en stemningsfuld overgang fra middelalderen til den elegante 1800-talsstemning af huset sammen med det moderne udstyr og indretningen, der fuldender overgangen til nutiden.

4

Sengepladser

Byhus med to soveværelser, et badeværelse, wifi og privat parkering

Priser

Fra € 126 - per dag
Fra € 1174 - per uge

Flere detaljer om byhuset

HIGHLIGHTS

Byhus midt i toscansk landsby

Terrasse med panoramaudsigt

Internet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

Bærbare blæsere

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 soveværelse med dobbeltseng

1 dobbeltseng som kan blive til 2 enkeltsenge

1 stort badeværelse med badekar og wc

Seperat, meget rummelig bruseniche

KØKKENUDSTYR

To køleskabe

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Nespresso kaffemaskine

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Restauranter, butikker og caféer i landsbyen

Fælles pool i landsbyen (åben juli og august)

UDENDØRS

Møbleret terrasse

FACILITETER I HUSET

Hårtørrer

Tv, dvd og udvalg af film

Computerspil

Poolhåndklæder til rådighed (til landsbypool - 5 minutters gang)

Strygejern og strygebræt

Bærbar bluetooth højttaler

Vaskemaskine

FACILITETER MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme

Børnepasning tilgængelig på forspørgsel

Ekstra opredning til rådighed på forespørgsel

"Vi nød at være en del af det toscanske byliv...”

"Dan's House gav os mulighed for at bo i et imødekommende toscansk bysamfund på en bakketop, som vi nød fuldt ud - fra at spise og drikke, til at slentre og shoppe (vi kunne købe alt, hvad vi havde brug for i byen).

Et af højdepunkterne var at en koncert med levende musik på pladsen en aften sammen med andre besøgende og beboere.

Ejendommen er i meget høj standard med fantastisk udsigt, og marmor-brusekabinen fortjener en særlig omtale!

Placeringen er også fantastisk, hvis man vil besøge andre byer og landsbyer."

Mark & familie fra Storbritannien, der boede i Dan's House i juli 2022, booket via Invitation To Tuscany

Hvor ligger Dan's House?

Rundt om Dan's House

Fra terrassen oplever du måske lige en duft af fristende kager lavet i konditoriet rundt om hjørnet på gaden nedenfor. Hvis du klatrer op ad trappen ud over hoveddøren, når du landsbyens hovedgade. Her kan du nyde hverdagen i en af ​​de bedste toscanske bjerglandsbyer, Casole d’Elsa, hvor mange af de venlige beboere sporer deres herkomst tilbage over fem hundrede år.

Der er barer, restauranter, et pizzeria, fremragende lokale madbutikker, banker, en vinbar, et godt museum og et slot som rådhus. Du kan gå rundt om landsbyens mure og beundre det helt nye
amfiteater på den anden side af landsbyen, slappe af på hovedgaden og nyde de mange koncerter og festivaler, der afholdes under lune sommeraftener.

Dette område er et paradis for gåture, og gode vejforbindelser gør det at tage på tur i bil til en fornøjelse. Dette hus ville også være en god base for en cykelferie - der er vidunderlige vej- og terrænruter i området, cykeludlejning er let at arrangere (inklusive top-end landevejscykler og elcykler) og selve Casole d’Elsa landsby er meget cykelvenlig.

AFSTANDE

Firenze lufthavn: Cirka en times kørsel

Pisa lufthavn: Cirka 1,5 times kørsel

Roms Fiumicino- lufthavn: Cirka 3 timers kørsel

I NÆRHEDEN

Barer og restauranter i landsbyen

Ugentligt marked om mandagen i Casole d'Elsa

San Gimignano: 30 minutters kørsel

Pienza og Valdorcia: 1,5 time

Montalcino: 1 time og 15 min

Chianti: 30 minutters kørsel

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Dan's House perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro. 

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre huse, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda i Chianti.
€ 2560
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt