Image
Image
Image
18

Sengepladser

Villa med 9 soveværelser, 9 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, fitnessrum, jacuzzi, wifi og aircondition

Priser

Fra € 4600 - per uge

Borgo Castello

TOSCANA, NÆR SIENA

Elegant Chianti-villa til 18-20 gæster med pool, sauna, jacuzzi og fitnessrum

Borgo Castello, der består af tre toscanske villaer med privat pool i hjertet af Chianti, har plads til 20 gæster i alt og kan kun lejes som en enkelt enhed, så du vil aldrig dele poolen eller husene med andre end din gruppe.

Alle værelser har eget bad ensuite, og huset er meget veludstyret, med privat fitnessrum/yoga-lounge, sauna, et biografrum og endda en oplader til elbiler oppe ved det nærliggende slot.

Ejendommen er omhyggeligt ombygget fra de originale toscanske bondehuse til nu at udgøre en ideel base for en familiesammenkomst i flere generationer eller for 3 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

De berømte kunstbyer og områder i Toscana er alle inden for rækkevidde - bl.a Siena, Firenze og Arezzo. 

Hvis I har brug for at samle ekstra gæster, så ligger vores ejendom Podere Castello også i nærheden (cirka 400 meter væk). 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Dette er den perfekte ejendom for dem, der ønsker at fordybe sig i Toscanas historie og kunst. Omgivelserne er de fantastiske Chianti-udsigter og ligner et Leonardo da Vinci-maleri - men
du vil stadig være omgivet af alle moderne faciliteter

GODT AT VIDE

Denne ejendom stilles gradvist til rådighed for mindre grupper, efterhånden som sæsonen skrider frem - tjek priserne for at se, om de lavere priser er aktive for din gruppe på 6, 8 eller 10 gæster. Du vil stadig få eksklusiv brug af hele ejendommen med undtagelse af nogle værelser, som forbliver lukkede
NB! Denne ejendom kræver et kontant depositum på 1000 Euro ved ankomst. Det vil blive returneret ved din afrejse, fratrukket eventuelle omkostninger til skader i huset

Indkvartering

Borgo Castello har plads til 18 gæster i 9 dobbeltværelser med eget bad, med yderligere to senge på en mezzanin, og er sammensat af 3 bygninger: Bosco, Oliveta og Gatto

Bosco - med 3 soveværelser

Bosco er villaen med hovedopholdsrummet. På sydsiden fører en stor overdækket pergola, som er indrettet til fælles udendørsspisning, ind i et stort og veludstyret køkken, som så åbner ud til venstre (mod vest) til en rummelig spisestue.

Fra køkkenet går man ind i en mindre stue og derefter ind i biografrummet med en stor skærm og et fantastisk lydsystem. Ud over dette værelse er der en enorm stue med (ikke aktiv) pejs og en trappe, der fører til den øverste etage. Ovenpå er der 3 dobbeltværelser, hver med eget badeværelse.

Oliveta - med 5 soveværelser

Mod øst, på vej lidt op ad bakke, ligger den lange tynde bygning Oliveta i stueetagen med fire dobbeltværelser på række, der hver har direkte adgang til haven. Ovenpå er der en lille stue med (ikke-aktiv) pejs, et køkken og et yderligere soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse.

Gatto - med et dobbeltværelse + mezzanin, fitnessrum og sauna

Den sidste bygning vender mod syd og har et soveværelse med dobbeltseng med en mezzanin med to enkeltsenge, hvilket gør dette ideelt til en familie med yngre børn. Dette er også bygningen, der rummer fitnesscentret/yogarummet, et stort rum med fitnessudstyr som vægte, trampolin, måtter og yogabolde. Der er også et saunaområde og et ekstra, mindre køkken.

Pool

Swimmingpoolen er 15 x 8 meter med en infinity-kant og ligger lidt ned ad bakke fra de tre huse på en meget privat plet med en fantastisk udsigt over Chianti-vinmarkerne og bakkerne.

18

Sengepladser

Villa med 9 soveværelser, 9 badeværelser (alle ensuite), indhegnet pool, fitnessrum, jacuzzi, wifi og aircondition

Priser

Fra € 4600 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Privat swimmingpool

Aircondition

Jacuzzi/boblebad

Fitnessrum og sauna

GODE DETALJER I VILLAEN

Insektskærme

Privat indhegnet grund

Gratis wifi

Soveværelser med ensuite badeværelser

Kæledyr under 30 kg er velkomne uden ekstra betaling

Oplader til el-biler i nærheden

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

9 soveværelser plus en mezzanin med 2 singlesenge

9 badeværelser, alle ensuite

Dobbelt sovesofa i Bosco

KØKKENUDSTYR

To køkkener – hovedkøkkenet ligger i Bosco, det mindre ligger i Oliveta

Opvaskemaskine

Ovn

Amerikansk kaffemaskine

Italiensk kaffemaskine (moka)

Mikrobølgeovn

Køleskab med fryser

Nespresso-maskine

Vandrenser

I NÆRHEDEN

Golfbane 20 min

Tennisbane 15 min

Ridning 25 min


UDENDØRS

Swimmingpool 15 x 7 meter med infinity kant

Sauna, fitnesscenter og jacuzzi

Omklædningsrum, badeværelse, picnicområde med køleskab

Grøntsagshave med friske grøntsager

Vidunderlige omgivelser til vandreture

FACILITETER I VILLAEN

Stort tv/biografrum

Sauna

Insektskærme

Grill

Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler

Tremmeseng og høj stol

Ismaskine

Pizzaovn

HVAD ER INKLUDERET

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengelinned

Slutrengøring

Aircondition

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering til rådighed

Madlavningskurser

Ost og vinsmagning

Pizza-aften

Et fyldt køleskab ved ankomst

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Borgo Castello

Hvor ligger Borgo Castello?

Rundt om Borgo Castello

Borgo Castello ligger i hjertet af Chianti, omgivet af vinmarker, smukke bakkebyer og fremragende vingårde. Der er masser af dejlige vandreruter gennem området, mange går endda til vinsmagninger på gårde og slotte - dette er et område med masser at udforske uden at gå for langt.

Hvis du ønsker at besøge de berømte byer i Toscana, som Siena, Firenze eller Arezzo, er de alle inden for en times kørsel, ligesom mange af de andre berømte områder og vinbyer, såsom Valdorcia eller Valdelsa.

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 1 time

Pisa lufthavn: 1 time og 45 minutter

Nærmeste togstation: Siena, 40 minutter

Rom Fiumicino Lufthavn 3 timer

I NÆRHEDEN

Borgo Castello ligger i hjertet af Chianti, så der er masser af restauranter og vinsmagningssteder inden for nem køreafstand

Siena: 40 minutters kørsel

Valdorcia, Montalcino, Montepulciano: 1 times kørsel

San Gimignano: 1 times kørsel

Firenze og Arezzo: Cirka en times kørsel

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Borgo Castello perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til din drømmevilla, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Siena

Il Fienile

Elegant og luksuriøs villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Villa Amorosa

Charmerende familievilla til flere generationer og 14 sengepladser. Med privat pool, tennisbane og wifi, beliggende på en toscansk bakketop
€ 4000
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt