Image
Image
Image

Lad os stå for dit arrangement, din fest eller event i Italien

Drømmer du om at holde din næste runde fødselsdag, event eller familiefest i Italien? Vi er eksperter i at finde de bedste venues i Italien - om det så er på en vingård, et landsted, i en vinmark eller en olivenlund på landet, et stilfuldt "palazzo" i byen eller et stemningsfuldt hotel nær vandet. Vi assisterer gerne med at gøre dine italienske ønsker til virkelighed.

Skal du fejre rund fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation eller hylde kærligheden? Så saml familien og vennerne til en ægte fest i Italien!

Italienernes begejstring for det smukke og smagfulde, for livet og kærligheden er velkendt. Traditionen med at samle familien er inspirerende. Og kærligheden til solen, kulturen, naturen, de dejlige måltider og den gode stil er smittende. 

Hvem drømmer ikke om at få sådan en bid af la dolce vita og feste i autentiske italienske omgivelser som levende kulisse?

At blive gift eller fejre rund fødselsdag er et af livets store højdepunkter. Vi hjælper dig med at finde lige præcis det sted i Italien, som er egnet til din næste store fest, event eller arrangement - og vi koordinerer også gerne alle detaljerne.

HVORFOR VÆLGE ITALIEN?

Det er nemt at komme til mange italienske destinationer fra Danmark - både i fly, bil og tog -  og alle elsker Italien!

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi taler både italiensk og dansk og kender begge kulturer ind til benet. Vi har et stort netværk i Italien og har solid erfaring med at finde venues og koordinere events. Vi kan assistere med at organisere jeres arrangement og finde det perfekte sted

Visualisér din italienske event, fest, firmatur eller fejring i Italien

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse. Vi har samlet billeder fra forskellige af de mange dejlige steder i Italien, som vi samarbejder med, så du kan få inspiration til din kommende event, firmatur, runde fødselsdag, sølvbryllup, fest, arrangement, særlige fejring eller begivenhed i Italien.

Skal vi hjælpe jer med at finde de smukkeste italienske rammer, hvor I skal samles til en ægte fest i Italien?

Eller...er du på jagt efter en villa i Toscana, hvor du kan samle hele familien?

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få leje en rummelig og stemningsfuld villa med plads til hele familien i flere generationer. Tag et kig på disse skønne ejendomme, og kontakt os for at få flere forslag:
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksusvilla i vinmarkerne på vingård med egen vinproduktion, med 7 soveværelser og 7 badeværesler ensuite, privat pool, aircondition og wifi.
€ 7840
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Borgo Castello

Skøn villa i Chianti med indhegnet privat pool, fitnessrum, jacuzzi, wifi og aircondition. Plads til 18-20 gæster.
€ 4600
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt