Mød Ponti & Sofia

Ponti & Sofia har base i København og blev skabt i 2021 som en hyldest til det Italien, vi elsker, og som er en del af vores DNA.

Vi er to partnere: Manuela Vernaccini og Carolina Kromann Wåhlin. Vi har kendt hinanden i mange år, og har tidligere arbejdet sammen på Istituto per il Commercio Estero (ICE, Det Italienske Institut for Udenrigshandel) i København.

Med Ponti & Sofia har vi skabt vores eget lille uafhængige bureau, og vi tilbyder vores services både til privatpersoner og firmaer.

Vi er meget mere end et firma, der udlejer smukke villaer i Italien. Vi er også "venue finders", der hjælper med at finde de skønneste rammer til dit event, bryllup eller firmatur, hvad enten du drømmer om et magisk bryllup i vinmarken eller i vandkanten, eller du skal have assistance til at organisere en inspirerende firmatur i Italien. Gennem vores netværk får du adgang til unikke oplevelser, skjulte restaurantperler, spændende vinproducenter, fantastiske hoteller og magiske italienske øjeblikke.  

Planen er ikke, at vi skal blive store. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal kunne tale med os på kryds og tværs, og at vi begge kan rådgive vores kunder på den mest personlige og trygge måde.

Og selv om vi ikke er større end vi er, har vi solid erfaring og et stort netværk i både Danmark og Italien indenfor bl.a. events, fødevarer, kunst, kultur, erhvervsliv, sprog, gastronomi og kommunikation. Vi ønsker at dele vores viden om og kærlighed til Italien med jer, ved at skabe unikke oplevelser og nye forbindelser og kontakter.

Image

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi assisterer med alt, der skaber relation mellem Italien og Danmark, hvad enten du er privatperson eller har et firma. Vi hjælper med at finde unikke venues til dit arrangement, skabe nye kontakter og at finde italienske producenter. Vi koordinerer unikke events, drømmebryllupper, professionelle møder og firmature.

Vi har håndplukket et kurateret udvalg af unikke villaer i Toscana, Umbrien, Ligurien, Piemonte og Puglia og lejligheder i Firenze og Rom, som du kan leje via os. Vi er nemlig sikre på, at mange danskere drømmer om en dejlig ferie i dejlige omgivelser i en tilbagetrukket italiensk villa med egen pool - eller længes efter at tilbringe nogle dejlige dage i en af vores fantastiske lejligheder i hjertet af Firenze og Rom. 

Vi kan også assistere med at arrangere en firmatur eller en inspirationstur til Italien for dig og dine kollegaer. Vi er eksperter i at finde unikke venues, vi har mange kontakter i Rom og i hele Italien, så vi kan fx hjælpe med at skabe events, finde restauranter, hoteller og aktiviter. Vi har også flere større boliger med mange faciliteter, som er meget velegnede til grupper eller firmaer, der gerne både vil have faglige og sociale input samtidig med, at de nyder de lokale italienske gastronomiske glæder som fx oliveoliesmagning, trøffeltur, kokkeskole og vinsmagning.

Vi har et unikt netværk i Italien af passionerede, erfarne og dygtige samarbejdspartnere, der tilbyder aktiviteter og services, som man sjældent selv finder. Oplevelser, som kan berige dit Italiensophold sammen med venner, familie eller kollegaer, og som vi kan skræddersy til netop jeres ønsker. 

Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt os på info@pontisofia.dk

Hvorfor hedder vores firma Ponti & Sofia ?

Vores firma er skabt ud fra kærligheden til Italien og la bella vita, som Italien repræsenterer: Det smukke land, den gode stil, den lækre mad, den eksklusive kvalitet, nydelsen og livsglæden.

Vi lukkede øjnene og tænkte på noget lækkert, eksklusivt, rart, imødekommende, blødt. Ja, faktisk tænkte vi på en cashmere-sweater! Sådan skulle Ponti & Sofia være.

Vi ønsker at bygge bro mellem Skandinavien og Italien. Deraf ordet ”ponti”, der betyder ”broer” på italiensk, mens ”Sofia” står for viden.
Det falder fint i tråd med, at vi også gerne vil gøre danskerne klogere på Italien, både som land og som kultur. (Og det er også helt OK, at det sker ved poolen i en italiensk villa med et glas lokal vin i hånden mens du nyder udsigten over de toscanske vinmarker!)

Vi kunne heller ikke lade være med at tænke på de mange stemningsfulde billeder af ikonet Sofia Loren, der også symboliserer den italienske livsstil. Og da vi kom i tanke om, at hun i 40 år var gift med filmmanden Carlo Ponti, var vi ikke i tvivl. Vores firmanavn var fundet: Ponti & Sofia. 

Kontakt os!

info@pontisofia.dk

Manuela Vernaccini
Manuela VernacciniJeg er oprindelig fra Rom, men har boet i København siden 1990’erne. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og har lang erfaring med at organisere og skabe alle former for eventyrlige events, bl.a. som eventkoordinator på Statens Museum for Kunst og kunstmuseet Arken.

Jeg føler mig 100% italiener med et stærkt scandi twist. Jeg elsker Københavns imødekommende stemning, at alting er i cykelafstand, byens designtraditioner og de mange grønne oaser. Som italiener sætter jeg pris på alt det smukke og livsbekræftende i tilværelsen: kunst, kultur, god mad, æstetik og lækker kvalitet. Jeg elsker også at rejse ”hjem” til Rom så ofte jeg kan, og hver gang opdage nye hemmelige steder og perler, som jeg kan dele med jer!

Mobil +45 22781750
manuela@pontisofia.dk
Carolina Kromann Wåhlin
Carolina Kromann WåhlinJeg er halvt italiensk, halvt dansk, og er opvokset i Danmark, med studier i Firenze og Milano. Jeg er vild med prikker, går naturligvis med solbriller hele året, elsker espresso og har for nylig realiseret min livsdrøm om at eje min egen Alfa Romeo. Det er en smuk, rød Giulietta!

Jeg er uddannet cand.ling.merc i italiensk fra CBS og journalist fra DJMX, og jeg har i flere år arbejdet med projektledelse, journalistik og kommunikation, især inden for italienske og danske kvalitetsfødevarer og gastronomi. Jeg går meget op i råvarer, deres oprindelse og historien bag. Og jeg elsker god mad og vin. Helst italiensk, selvfølgelig!

Mobil +45 21764828
carolina@pontisofia.dk

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt