Mød Ponti & Sofia

Ponti & Sofia har base i København og blev skabt i 2021 som en hyldest til det Italien, vi elsker, og som er en del af vores DNA.

Vi er to partnere: Manuela Vernaccini og Carolina Kromann Wåhlin. Vi har kendt hinanden i mange år, og har tidligere arbejdet sammen på Istituto per il Commercio Estero (ICE) i København.

Med Ponti & Sofia har vi skabt vores eget lille uafhængige bureau.

Planen er ikke, at vi skal blive store. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal kunne tale med os på kryds og tværs, og at vi begge kan rådgive vores kunder på den mest personlige og trygge måde.

Og selv om vi ikke er større end vi er, har vi solid erfaring og et stort netværk i både Danmark og Italien indenfor bl.a. events, fødevarer, kunst, kultur, erhvervsliv, sprog, gastronomi og kommunikation. Vi ønsker at dele vores viden om og kærlighed til Italien med jer, ved at skabe unikke oplevelser og nye forbindelser og kontakter.

Vi tilbyder vores services både til privatpersoner og firmaer.

Image

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi har håndplukket et kurateret udvalg af unikke villaer i Toscana, Umbrien og Ligurien og lejligheder i Firenze og Rom, som du kan leje via os. Vi er nemlig sikre på, at mange danskere drømmer om en dejlig ferie i trygge omgivelser i en tilbagetrukket italiensk villa med egen pool - eller længes efter at tilbringe nogle dejlige dage i en af vores fantastiske lejligheder i hjertet af Firenze og Rom. 

Vi kan også assistere med at arrangere en firmatur eller en inspirationstur for dig og dine kollegaer. Vi har flere større boliger med mange faciliteter, som er meget velegnede til større grupper eller firmaer. 

Vi har et unikt netværk i Italien af passionerede, erfarne og dygtige samarbejdspartnere, der tilbyder aktiviteter og services, som man sjældent selv finder som almindelig turist. Oplevelser, som kan berige din ferie med venner, familie eller kollegaer, og som vi kan skræddersy til dit ophold - fx yoga og vinsmagning på en toscansk vingård, madlavningskurser eller andre gastronomiske aktiviteter inden for mad og vin.

Derudover tilbyder vi at assistere med alt, der skaber relation mellem Italien og Danmark, hvad enten du er privatperson eller har et firma. Vi hjælper med at skabe nye kontakter og handelsmuligheder, at finde italienske producenter af f.eks. vin, fødevarer, mode og interiør. Vi assisterer også ved import/eksport, koordinering af events og professionelle møder.

Hvorfor hedder vores firma Ponti & Sofia ?

Vores firma er skabt ud fra kærligheden til Italien og la bella vita, som Italien repræsenterer: Det smukke land, den gode stil, den lækre mad, den eksklusive kvalitet, nydelsen og livsglæden.

Vi lukkede øjnene og tænkte på noget lækkert, eksklusivt, rart, imødekommende, blødt. Ja, faktisk tænkte vi på en cashmere-sweater! Sådan skulle Ponti & Sofia være.

Vi ønsker at bygge bro mellem Skandinavien og Italien. Deraf ordet ”ponti”, der betyder ”broer” på italiensk, mens ”Sofia” står for viden.
Det falder fint i tråd med, at vi også gerne vil gøre danskerne klogere på Italien, både som land og som kultur. (Og det er også helt OK, at det sker ved poolen i en italiensk villa med et glas lokal vin i hånden mens du nyder udsigten over de toscanske vinmarker!)

Vi kunne heller ikke lade være med at tænke på de mange stemningsfulde billeder af ikonet Sofia Loren, der også symboliserer den italienske livsstil. Og da vi kom i tanke om, at hun i 40 år var gift med filmmanden Carlo Ponti, var vi ikke i tvivl. Vores firmanavn var fundet: Ponti & Sofia. 

Kontakt os!

info@pontisofia.dk

Manuela Vernaccini
Manuela VernacciniJeg er oprindelig fra Rom, men har boet i København siden 1990’erne. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og har lang erfaring med at organisere og skabe alle former for eventyrlige events, bl.a. som eventkoordinator på Statens Museum for Kunst og kunstmuseet Arken.

Jeg føler mig 100% italiener med et stærkt scandi twist. Jeg elsker Københavns imødekommende stemning, at alting er i cykelafstand, byens designtraditioner og de mange grønne oaser. Som italiener sætter jeg pris på alt det smukke og livsbekræftende i tilværelsen: kunst, kultur, god mad, æstetik og lækker kvalitet. Jeg elsker også at rejse ”hjem” til Rom så ofte jeg kan, og hver gang opdage nye hemmelige steder og perler, som jeg kan dele med jer!

Mobil +45 22781750
manuela@pontisofia.dk
Carolina Kromann Wåhlin
Carolina Kromann WåhlinJeg er halvt italiensk, halvt dansk, og er opvokset i Danmark, med studier i Firenze og Milano. Jeg er vild med prikker, går naturligvis med solbriller hele året, elsker espresso og har altid drømt om at eje min egen Alfa Romeo. Det må da snart være på tide!

Jeg er uddannet fra CBS og Journalisthøjskolen, og jeg har i flere år arbejdet med projektledelse, journalistik og kommunikation, især inden for italienske og danske kvalitetsfødevarer og gastronomi. Jeg går meget op i råvarer, deres oprindelse og historien bag. Og jeg elsker god mad og vin. Helst italiensk, selvfølgelig!

Mobil +45 21764828
carolina@pontisofia.dk

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt