Image
Image
Image
9

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser og 4 ensuite badeværelser, aircondition, trådløst internet og privat pool.

Priser

Fra € 514 - per nat
Fra € 3600 - per uge

Casa Etrusca

CASTELMUZIO - NÆR SIENA - TOSCANA

Et elegant hjem med have og lille pool-bassin midt i den etruskiske landsby Castelmuzio

Casa Etrusca var i tidligere tider en vigtig bygning, og det ses stadig i dag; med sin formelle facade og elegante udtryk har ejendommen en vis standard.

I dag er ejendommen blevet omdannet til et stemningsfuldt landsbyhjem for op til ni gæster, fordelt på fire dobbeltværelser med en-suite badeværelser, og et ekstra singleværelse til en teenager eller en gæst. Alle værelser har aircondition.

Casa Etrusca har også en have, hvilket er usædvanligt for et hus i en italiensk landsby. Denne oase af grønt er omgivet af middelaldermursten, der også indrammer​​ havens pool-bassin, som er det perfekte sted at slappe af og køle ned efter en lang dag, som I måske har brugt på at udforske museer, kunstbyer eller vingårde i området.

Casa Etrusca er et hus perfekt for dem, der ønsker at fordybe sig i den italienske kultur og opleve det autentiske, lokale landsbyliv.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Dette hus med egen have og flere terrasser ligger midt i en landsby, så du både kan nyde landsbylivet og private grønne arealer på én gang 

Et af dobbeltværelserne med ensuite badeværelse ligger i stueetagen og er derfor også egnet til gæster, der er dårligt gående

GODT AT VIDE

Poolen er et bassin, bygget af vulkanske tufa-sten efter de gamle traditioner

Indkvartering

Smuk ejendom med tre etager og flere terrasser

I stueetagen finder man en rummelig spisestue og køkkenet, som er adskilt af en tosidet pejs. Der er adgang til en terrasse, hvor man kan  nyde en aperitivo eller et aftensmåltid. I stueplan er der også et dobbeltværelse med ensuite badeværelse, som er nemt tilgængeligt for gæster, der er dårligt gående.

På første sal er der to ensuite dobbeltværelser, med et mindre ekstra værelse, der kan bruges som et studie eller som et ekstra enkelt soveværelse. På anden sal finder man et yderligere dobbeltværelse, som har et ensuite badeværelse med fritstående badekar. På denne etage er der også udgang til terrassen, som er indrettet til udendørs spisning.

På bagsiden af ​​huset er der en yderligere terrasse med liggestole, hvor man kan nyde udsigten til haven, mens der i selve haven er et poolbassin, der indbyder til nedkøling i sommervarmen.

9

Sengepladser

Byvilla med have, 5 soveværelser og 4 ensuite badeværelser, aircondition, trådløst internet og lille privat pool-bassin.

Priser

Fra € 514 - per nat
Fra € 3600 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Elegant ejendom

Egen have

Aircondition

GODE DETALJER I VILLAEN

Trådløst internet

Pejs

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 soveværelser med dobbeltsenge

1 enkeltværelse

4 badeværelser, som ligger ensuite i forlængelse af de fire soveværelser

KØKKENUDSTYR

Vinkøleskab

Køleskab med fryser

Ovn

Opvaskemaskine

Amerikansk og italiensk kaffemaskine (moka)

UDENDØRS

Bassin-pool i haven

Møbleret terrasse og have

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengelinned

To bluetooth-højtalere

Vaskemaskine

Smart-TV

Trådløs printer

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Aircondition (8 Euro pr dag)

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt i ugen

Slutrengøring

Hvor ligger Casa Etrusca?

Rundt om Casa Etrusca

Castelmuzio er en lille, historisk landsby, som første gang blev omtalt i det 9. århundrede, men byen er utvivlsomt meget ældre.

Byen er bygget på gamle vulkanske tufa-sten, som etruskerne elskede - både som forsvar og fordi tunneler og grave nemt kunne hugges ind i de bløde klippesten. I dag er Castelmuzio en lille landsby, der er rig på historie, og som har bevaret resterne af sin fortid som et befæstet slot. Det er stadig er let at spore udfra middelaldermurene, stenporten og vagttårnet.

I byen har du en café/bar, en restaurant og en lille Coop-butik, som er nok til at sikre, at du ikke behøver at sætte dig ind i din bil, medmindre du skal ud for at udforske landskabet. Når du begiver dig afsted, vil du opdage, at du er omgivet af alle mulige lækkerier, fra bakketopbyer som Pienza, Montisi, Montepulciano og Montalcino, til de berømte kunstbyer som Siena, Arezzo og Firenze.

Der er termiske bade i nærheden i Bagno Vignoni, San Casciano og Rapolano Terme, og ikke mindst vingårde, museer og masser af muligheder for vild svømning. Det er den perfekte base for at udforske både Toscana og den nærliggende region Umbria med Trasimenosøen og Perugia inden for en times kørsel.

 

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 1,50 time

Pisa lufthavn: 2 timer

Rom Fiumicino lufthavn: 2,5 timer

Nærmeste togstation: Sinalunga, 20 minutters kørsel væk

I NÆRHEDEN

Restauranter, barer og lille Coop-butik i landsbyen

Hyggelige byer i Val d'Orcia-området ligger tæt på, fx Montisi, Trequanda, San Giovanni d'Asso, Montepulciano og flere andre

Arezzo og Siena: under en times kørsel væk

Firenze: 1 time, 45 minutter

Trasimeno-søen, Perugia, Assisi og Cortona: under en times kørsel væk

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Casa Etrusca perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti med flere gode restauranter og vinsteder.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt