Image
Image
Image
12

Sengepladser

Ejendom med 4 soveværelser, 3 sovesofaer, 4 badeværelser, a/c, pool, have, garage, elevator, fitnessrum, jacuzzi og wi-fi

Priser

Fra € 700 - per nat

Villa Nicoletta

NÆR MONFORTE - PIEMONTE

Skøn villa til max 12 gæster lige i hjertet af Piemontes kendte Barolo-vinområde. Velindrettet og moderne indrettet villa med pool og alle bekvemmeligheder, hvis du vil nyde det gode liv i Piemonte!


Villa Nicoletta er en moderne, nyistandsat og lækkert indrettet villa i området omkring Monforte, midt i Piemontes kendte Barolo-vindistrikt.

Der er plads til max. 12 gæster i villaen, fordelt på fire soveværelser og tre sovesofaer, og desuden rummer huset fire badeværelser.

Villaen kan også lejes delvist, hvis I er et færre antal gæster- kontakt os for at høre om priser og muligheder. 

Villa Nicoletta er lyst og luftigt indrettet og rummer alt, hvad du kan ønske dig på en dejlig ferie i Italien: Du finder saltvandspool (5x3 meter), jacuzzi med udsigt, have med grill, terrasse, sauna, fitnessrum, garage og elevator, fordelt på villaens 600 kvadratmeter i tre etager. 

Piemonte er med god grund en af Italiens mest efterspurgte regioner, og bl.a kendt for sine majestætiske vine, trøfler, hasselnødder, gastronomi og dejligt udfordrende hårnålesving til cykel-entusiasterne. Og med sin placering i Norditalien, er regionen også velbeliggende for dem, der foretrækker at køre selv fra Danmark. 

Villa Nicolettas ejere er en dansk/Italiensk familie, som vi gennem tid har haft et personligt og positivt samarbejde med, og som er vant til at arbejde med turisme, oplevelser og events. De yder derfor en meget imødekommende og hjælpsom service overfor deres gæster, og assisterer gerne med ekstra tips til lokale aktiviteter i området.

Ved booking af villaen for mindst 7 nætter, opnår man 10 % rabat på den samlede lejepris. 

I højsæsonen fra 23. juni til 30. november kan villaen bookes for mindst 3 nætter.

I lavsæsonen (8. januar til 22. juni) kan villaen bookes for mindst 2 nætter.

Ved jul og påske kan villaen bookes for mindst 4 nætter. 


NB! Villaen kan - afhængig af belægning og sæson - også lejes delvist, hvis I er et færre antal gæster. Send os gerne en forespørgsel!


______________________________________________________________

Har du andre ideer eller ønsker? Kontakt os for priser og muligheder!

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den nærliggene by ligger i gå-afstand, cirka 700 meter fra villaen
Villaen befinder sig i hjertet af Barolo, omgivet af talrige restauranter og kendte vinproducenter, så dette er lige stedet for dig, der værdsætter god mad og vin!

GODT AT VIDE

Slutrengøring: 200 Euro (ved leje af stuetagen) eller 250 Euro (ved leje af hele villaen), vil blive inkluderet i det samlede lejebeløb

Indkvartering

Penthouse med udsigt over vinmarkerne

På første sal finder du Penthouse-lejligheden, med en dobbeltseng, opholdsstue med dobbelt sovesofa og bord, adgang til balkon med jacuzzi og fantastisk udsigt over Barolos berømte Bussia-vinmarker - alt sammen indrammet af Alperne i baggrunden.

Stueetage med udgang til pool og have

I stueetagen finder du 2 store master-soveværelser med dobbeltseng ( med mulighed for at tilføje en seng i hver), endnu et soveværelse med dobbeltseng, 2 badeværelser med toilet, åbent køkken, stort egetræsbord og loungeområde med store sofaer (som også kan bruges til at sove i). Desuden er der udgang til terrasse med saltvandspool (3 x 5 meter) og til have med grill. Stueetagen er forbundet med garagen i underetagen via en elevator, og er derfor velegnet til gæster i kørestol, eller som er dårligt gående. 

Underetage med elevator, garage, sauna og fitnessrum

Underetagen har plads til flere biler, cykler og - hvis du skal slå dig rigtig løs: Vespa. Du finder også et hyggeligt vinhjørne, et komplet fitnessrum, sauna, bad/toilet og vaskerum. Underetagen er forbundet med stueetagen med en elevator. 

12

Sengepladser

Ejendom med 4 soveværelser, 3 sovesofaer, 4 badeværelser, a/c, pool, have, garage, elevator, fitnessrum, jacuzzi og wi-fi

Priser

Fra € 700 - per nat

Flere detaljer om ejendommen

HIGHLIGHTS

Velindrettet villa

Saltvandspool

Have med spiseplads

Jacuzzi med udsigt (plads til 2 personer)

Fitnessrum

Sauna

Elevator (ejendommen er også egnet til dårligt gående eller kørestolsbrugere)

GODE DETALJER I EJENDOMMEN

Wi-fi

Aircondition i soveværelserne

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 dobbeltværelser soveværelser

3 sovesofaer

4 badeværelser

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

I NÆRHEDEN

Gode ruter for cykelentusiaster, der værdsætter bjergkørsel

Flere lokale vinproducenter i området

UDENDØRS

Saltvandspool (5x3 meter)

Have med bord, stole og grill

Liggestole ved poolen

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer

Strygejern

Sengelinned og håndklæder

Aircondition i soveværelserne (mod betaling)

IKKE INKLUDERET I PRISEN

Slutrengøring: 200 Euro (ved leje af stuetagen) og 250 Euro (ved leje af hele villaen), vil blive inkluderet i det samlede lejebeløb

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse (afhængig af sæsonen):

Catering: Morgenmad, aftensmad

Private madlavningstimer med kok

Ekstra rengøring

Ekstra service og lokale oplevelser

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i Piemonte, omgivet af smukke vinlandskaber, unik gastronomi, hyggelige byer, cykelruter, trøffelskove, frodig natur og en stolt madkultur.

Hvor ligger Villa Nicoletta?

Rundt om Villa Nicoletta

Villaen befinder sig i hjertet af Barolo i Piemonte, en af Italiens mest berømte vinregioner. Denne del af det nordlige Italien, kaldet Langhe, er et gastronomisk mekka, som er hjemsted for 14 Michelin-restauranter i et af UNESCOs unikke verdensarvsområder.

Ejendommen ligger kun 5 minutters kørsel fra landsbyen Barolo og 20 minutter fra den smukke by Alba. På mindre end 15 minutter kan du nå mindst 40 Barolo-producenter omkring Monforte, og hvis du kører lidt længere længere, kan du nå de verdensberømte Barbaresco-producenter som Gaja og Bruno Giacosa. 

Villaen ligger desuden 10 minutters gang fra byen Monforte, som er vært Monforte Jazz-festivalen i juli hvert år.

Monforte er den mest livlige af de 11 Barolo-producerende landsbyer - en unik kombination af 15 restauranter, købmandsforretninger, apotek, pengeautomater og adskillige vinbutikker, hvor vinelskere fra hele verden blander sig med lokale vinproducenter.

Der er nok at tage fat på i denne region, der har så meget at byde på: Udover vinene kan du boltre dig i trøfler, hasselnødder, gode oste, friske råvarer - og begive dig ud på landevejene på cykel eller Vespa. 

AFSTANDE

Torino lufthavn: Cirka 105 km

Milano Malpensa lufthavn: Cirka 190 km

Bergamo lufthavn: Cirka 225 km

Nice lufthavn Côte d’Azur: Cirka 240 km

Genova lufthavn: Cirka 135 km

I NÆRHEDEN

Ejendommen ligger kun 5 minutters kørsel fra landsbyen Barolo

Monforte: Cirka 10 minutters gang. Her finder du adskillige restauranter, købmandsforretninger, apotek, pengeautomater og vinbutikker

Monforte er også vært for Monforte Jazz-festivalen i juli hvert år

Oplev mindst 40 Barolo-producenter: Mindre end 15 minutters kørsel fra huset

Den smukke by Alba nås på 20 minutter i bil

Sådan booker du

Er Villa Nicoletta perfekt til dig?

Kontakt os for at få info om priser og ledighed

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker - hvornår vil I afsted, og hvor mange er I?

I tvivl?

Hvis Villa NIcoletta er ledig, kan vi reservere datoerne uforpligtende for dig i op til 48 timer, mens du tjekker transportmuligheder eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du flere spørgsmål?

Skriv venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en feriebolig i Italien, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores netværk og samarbejdspartnere. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Italien er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et stemningsfuldt feriehus eller skøn villa. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

PUGLIA - SYD FOR LECCE

Palazzo Giustiniani

Elegant "palazzo" midt i en lille by med udsigt over torvet. Plads til 12 personer, og med egen pool, patio og tagterrasse.
€ 4550
Fra/per uge
Image

Toscana - nær Siena og Arezzo

Villa Rapale

Elegant feriehus nær Arezzo og Siena med privat pool, tennisbane, petanque og fitnessrum. Plads til ti gæster.
€ 3415
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt