Image
Image
Image
12

Sengepladser

6 soveværelser, 5 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 366 - per nat
Fra € 2560- per uge

Villa Docciole

RADDA IN CHIANTI, SIENA - TOSCANA

Stor familievilla med pool i gåafstand fra en charmerende landsby i Chianti

Docciole blev bygget af ejerne for at have plads nok til besøg fra deres store familie. Villaen har store fællesrum, private områder og individuelle køkkener. Alle gæster kan samles ovenpå i den enorme stue eller køkken, men du kan også nyde stille tid alene. Huset i sig selv og nærheden til den fantastiske landsby Radda in Chianti, med fremragende restauranter og caféer, gør villaen til et perfekt sted at holde en familiesammenkomst eller ferie med en gruppe venner.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Huset er et vidunderligt sted for familieferier: stort og rummeligt med plads nok til, at alle både kan være sammen og nyde tid alene
Det giver en afslappende og bilfri ferie at have landsbyen inden for gåafstand

GODT AT VIDE

Der er en sø på ejendommen i bunden af ​​den enorme have
Ejerne har 2 små venlige hunde, der bor hos ejerne, men som kan finde på at komme forbi for at hilse på jer
Ejerne er omhyggelige med at rengøre boligen med alkoholbaserede rengøringsmidler, derfor er det ikke egnet til personer, som er intolerante overfor dette
Poolen er meget børnevenlig og især god til afkøling og leg, men knap så velegnet, hvis du ønsker at svømme lange distancer

Indkvartering

Åben pejs og landkøkken

Der er adskillige indgange til det store bondehus, måske vil det mest åbenlyse være at gå op ad stentrapperne til øverste etage. Gennem hoveddøren trækkes man staks mod lyset, der strømmer ind i den meget store stue / spisestue til højre. Kastanjebjælkerne, der giver spisestuen dobbelt højde, skaber masser af luft og lys til det fantastisk indbydende rum. Ved den ene side af spisebordet til 8 personer finder man en trætrappe op til en mezzanin med to enkeltsenge, mens den fjerne ende af opholdsstuen har sofaer foran en åben pejs og en døråbning, der fører til et generøst landkøkken.

Køkkenet er hjertet af villaen

Efter gamle traditioner er køkkenet hjertet i dette toscanske hjem. Det er udstyret med moderne køkkenapparater, kogeplade, brødskab og et langt bord. Tre soveværelser med dobbeltsenge findes på denne etage, et fra spisepladsen og to ned ad en gang forbi et lille studie. Alle soveværelserne er rummelige og indrettet med dejlige tekstiler og antikviteter i landlig stil. De to badeværelser, et ensuite og et delt, er udformet i terracotta, som er typisk for Toscana.

Komfortable suiter

Yderligere rum ligger i stueetagen - fire suiter med stort soveværelse, tre dobbelte og et dobbelt dobbeltværelse, hver med et brusebad, spisebord og køkkenfaciliteter, hvor man kan forberede et let måltid, og med en uafhængig udgang. Stueetagen i stuehuset ikke har en intern trappe til øverste etage, hvorimod tre af de nederste suiter ligger i forbindelse med hinanden, hvilket er et ideelt arrangement for en familie. Suiterne er forskellige i udseende og indretning, men er alle komfortable.

Pizzaovn og og liggestole med udsigt over poolen

Haven på bagsiden af huset med duftende, blomstrende buske og skyggefulde tårnhøje egetræer, udvider beboelsesområdet. Under en pergola af vinplanter, er der et stort bord, så alle kan nyde måltiderne udendørs. Der er en fritstående grill, en pizzaovn og liggestole, der kan placeres på den brede græsplæne med udsigt over en hævet pool. Yderligere plads er også tilgængeligt til gruppeaktiviteter i et charmerende anneks over huset.

4-retters menu med lokal hjemmekok

Med et meget rummeligt landkøkken på øverste niveau og ekstra køkkenfaciliteter i hver af de fire suiter i stueetagen er det let at fremstille måltider til hele gruppen eller til de forskellige aldersgrupper. Alligevel er et højdepunkt for mange gæster, at en toscansk kok kan komme og forberede et lækkert måltid. Hos Docciole fremstiller en lokal kok en fire-retters middag til en rimelig pris (børn under 8 år er gratis), som indeholder antipasto, blandet fra grillen, hjemmelavet pasta, friske grøntsager fra haven og dessert. Vin er inkluderet.

12

Sengepladser

6 soveværelser, 5 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 366 - per nat
Fra € 2560- per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familevilla med privat pool

Smuk udsigt

Gåafstand til landsbyen

Villa til flere generationer

Hunde er velkomne (efter aftale)

GODE DETALJER I VILLAEN

Grill

Trådløst internet

Pejs med brænde (i stuen ovenpå og i køkkenet)

Køkken med brænde

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Centralvarme

Mountainbikes til leje

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

5 dobbeltværelser

2 soveværelser med 2 enkeltsenge

2 badeværelser

4 ensuite badeværelser med brusere

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Opvaskemaskine

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Italienske og amerikanske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Tennisbane i Radda in Chianti

UDENDØRS

Pool: 12 x 5 meter. Dybde: 1,5 meter. Stigenedgang. Åben: 30. april - 8. oktober

Kildevanddam

Bordtennisbord

Pizzaovn

FACILITETER I VILLAEN

2 hårtørrere

Dvd-afspiller

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Loftvifte i soveværelser og i hovedstuen

Bærbare ventilatorer

Satellit-TV

Strygejern og strygebræt

CD afspiller

Vaskemaskine

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Børnepasning

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

"Rustikt og stemningsfuldt hus"

"Vi var utrolig glade for huset, for omgivelserne og for det fine værtspar, som var meget hjælpsomme og imødekommende. Huset var rustikt og stemningsfuldt og passede så fint til vores store familie i tre generationer."
 
Familien Selsøe fra Danmark, der boede i Villa Docciole i juli 2022, booket via Ponti & Sofia

"Et fantastisk sted"

"Autentisk hus fra 1600-tallet, super hyggeligt og med meget plads. Ejerne er virkelig søde og meget hjælpsomme.
Alle havde det godt. Så dejlig en ferie, vi vender afgjort tilbage!"


Familien Larsen (i flere generationer) fra Danmark, der boede i Villa Docciole i juli 2023, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Villa Docciole ?

Rundt om Villa Docciole

En smuk udsigt fra vinmarkerne foran huset ud over Radda in Chianti møder gæsterne, og der er kun en let gåtur på en kilometer til den nærmeste restaurant i landsbyen. Den uofficielle hovedstad i regionen, Radda, er vært for adskillige festivaler og begivenheder i løbet af sommeren. De fleste, men ikke alle, har noget at gøre med det, der hældes i et glas!

I nærheden finder man også Castellina in Chianti, der var så værdsat af Medici-familien, at de fik opført en fæstning til at beskytte byen. Desuden byerne Panzano og Greve in Chianti, hvis gademarkeder og brede piazza’er er gode grunde til et besøg, og Castello di Brolio, hvor standarderne for Chianti-vin blev sat.

Hvis man er klar til byer i større skala,  ligger Siena for enden af den snoede Chiantigiana-vej eller Firenze, renæssancens juvel langs floden Arno, der begge ligger mindre end en time væk.

Med madlavningskurser, vin at nippe til og bugtede gåture i områdets blide bakker, er det forståeligt, hvis dagens program måske udskydes til i morgen. Toscansk tid handler trods alt om at nyde det øjeblik, du er i, og i Villa Docciole strækker et øjebliks nydelse sig langt!

AFSTANDE

Firenze lufthavn:1 time

Pisa lufthavn: 1 time og 30 minutter

I NÆRHEDEN

Butikker og restauranter i Radda: 1 km væk

Castellina in Chianti: 10 km

Panzano: 12 km

Siena: 25 km

Greve in Chianti: 18 km

San Gimignano: 45 km

Firenze: 48 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Docciole perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Colombaia

Historisk villa med plads til 14 personer og privat swimmingpool med udsigt over de toscanske bakker, i gåafstand til byen Rignano sull'Arno.
€ 4610
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt