Ferielejligheder i Rom

Udforsk Rom fra din egen ferielejlighed i hjertet af byen

Ponti & Sofias ene grundlægger, Manuela, er født og opvokset i Rom. Det er hendes andet hjem, og hun besøger byen og sin familie flere gange om året. 

Derfor er Manuela vores egen lokale ekspert, der kender alle byens forskellige kvarterer og hemmelige steder. Ud fra sin store viden og kærlighed til byen har hun udvalgt en række fantastiske lejligheder, der ligger optimalt og lige midt i de dejligste romerske kvarterer, så du er tæt på den lækre mad, den romerske dagligdag, byens liv, unikke stemning og storslåede kulturhistoriske arv, som du finder på hvert eneste gadehjørne.  

NB. Disse lejligheder har høj standard og fantastisk beliggenhed, og priserne ligger derfor ikke i den billige ende.

 

Image

Rom centrum - nær Piazza di Spagna

Vicolo delle Orsoline 1

Smuk lejlighed på første sal, midt i Rom centrum med plads til fire personer, fordelt i et soveværelse med king size seng og på en sovesofa. Lejligheden har altan.
Image

Rom centrum - nær Piazza di Spagna

Vicolo delle Orsoline 3

Lejlighed til 6 personer på tredje sal i typisk romersk ejendom med privat terrasse og jacuzzi i nærheden af Piazza di Spagna.
Image

rom centrum - ved Den Spanske Trappe

Via Francesco Crispi

Hyggelig og centralt beliggende lejlighed med privat gårdhave. Til to personer eller lille familie. Mulighed for 1 eller 2 ekstra gæster på en sovesofa i stuen.
Image

Rom centrum - nær Piazza di Spagna

Vicolo delle Orsoline 2

Smuk lejlighed på anden sal, midt i Rom centrum med plads til fire personer, fordelt i et soveværelse, stue med tekøkken, en sovesofa, et badeværelse og balkon.
Image

ROM CENTRUM - TRASTEVERE

Via della Gensola

Stemningsfyldt og charmerende lejlighed til 4 personer i det hyggelige Trastevere, i gå-afstand til alle Roms fantastiske seværdigheder.
Image

ROM CENTRUM - TRASTEVERE

Madonna Monti

Stemningsfuld lille lejlighed til 2 personer med central beliggenhed, midt i et af Roms mest trendy områder, det livlige Monti-kvarter.
Image

Rom centrum - Trastevere

Piazza Santa Maria in Trastevere

Fantastisk penthouse til 7 gæster med terrasse i hjertet af det hyggelige Trastevere-kvarter. Lejligheden har 2 soveværelser, privat terrasse og fantastisk udsigt fra stuen.
Image

rom centrum - trastevere

Trastevere

Indbydende design-lejlighed til 8 personer på 2. etage med privat terrasse og spektakulær udsigt, i hjertet af det hyggelige Trastevere-område

Vi har udvalgt de skønneste og bedst beliggende ferielejligheder i Rom

Vi har været der og besøgt dem - og gør valget nemmere for jer

Nettet er fyldt af så mange ferielejligheder i Rom, at det kan være en uoverskuelig opgave at vælge den helt rigtige. Man kan nemt risikere at blive skuffet over den lovede standard, beliggenheden, lejlighedens fejl og mangler, så et uheldigt valg kan resultere i en oplevelse, som absolut ikke var rejsen værd.

Hos Ponti & Sofia vil vi gerne gøre processen enklere og mere tryg for jer. Derfor har vi udvalgt en række smukke lejligheder, der alle er beliggende i de centrale og mest attraktive områder i Rom, som vi selv har besøgt, og som vi tror vil falde i jeres smag.

Vi samarbejder med et eksklusivt udlejningsbureau i Rom, som vil sørge for, at alle detaljer er på plads, fra kontrakten til de praktiske informationer. Bureauet vil sammen med os sikre, at I får en uforglemmelig ferie i den evige smukke by.

Alt, hvad I skal gøre, er at vælge en eller flere lejligheder som falder i jeres smag og kontakte os med ønskede datoer og antal personer. Brug gerne formularen, som findes på den enkelte lejligheds side, eller klik nedenfor.

Så tjekker vi, om lejligheden er ledig, og kommer med et tilbud til jer inden 24 timer (dog ikke i weekenden). Hvis den lejlighed, I har valgt, er optaget, vil vi prøve at komme med et nyt forslag.

Vi har flere lejligheder uden for kataloget, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I ikke lige finder det, I søger!

Vi kan også hjælpe med forslag og tilbud på eksklusive oplevelser, f.eks. guidede ture, cooking classes, gastronomiske ture og forskellige madaktiviteter under jeres ophold i Rom.

 

"Lejligheden var helt i top..."

"Vi havde en helt fantastisk tur til Rom - tusind tak for det!
 
Lejligheden var helt i top og som drømt om. Beliggenheden perfekt og jeres service samt hjælpsomhed har været unik. 
 
Lejligheden var super til to par og alt fungerede som det skulle. Tagterrassen var fantastisk, men desværre var det lidt for koldt deroppe om aftenen. 
 
Tak for mad-råd og hjælp i alle henseender, og Romana dernede var også rigtig sød og hjælpsom. Så vi ville gøre det hele om igen, hvis vi fik muligheden- hvilket vi forhåbentligt gør igen."

P. Vallentin, der bookede en lejlighed i Rom via Ponti & Sofia i april 2022
"Lejligheden ligger perfekt..."

"Vi havde en fantastisk uge i Rom - sikke en by! Det bliver et gensyn ☺️

Lejligheden ligger jo perfekt i forhold til seværdigheder og samtidig super stemningsfuld plads - we were sold!

Selve lejligheden er også virkelig skøn - rummelig og hyggelig toppe med terrassen så så var den perfekt til os!
 
Jeg holder øje med jeres andre huse løbende , når vi igen skal holde sommerferie i Italien. Overvejer faktisk Firenze til næste efterårsferie, hvor jeg kan se I har lejligheder.
 
Vi kan ihvertfald anbefale denne lejlighed i Rom!"

 

Susanne Rasmussen, der bookede en lejlighed i Rom via Ponti & Sofia i oktober 2022
Image
Image

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt