Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser, trådløst internet og delt pool.

Priser

Fra € 264 - per nat
Fra € 1850 - per uge

Villa Luisa

ROSIA, SIENA

En stor villa med plads til 10 personer. Villaen er en del af godset Montestigliano med 11 ejendomme og delt pool

På øverste etage i en gammel landbygning på en toscansk gård finder du denne vidunderlige villa til 10 personer, som er et godt eksempel på en traditionel "Casa Colonica" med åben buet altan. En ekstern overdækket trappe fører til en møbleret loggia mod vest, hvor man kan nyde de fantastiske solnedgange og en fredelig udsigt over skovene. Der er også en delvist overdækket terrasse bagved mod øst, med udsigt over det omkringliggende landskab, toppen af Sienas huse og Chianti-bakkerne i det fjerne, hvor du kan nyde solen, grille og spise under pergolaen.

Godset Montestigliano ligger i et usædvanligt malerisk landskab og har den klassiske toscanske landejendoms karakteristika: veje med cypresser, vinmarker, olivenlunde, skovområder og pæne, dyrkede marker. Godsbygningerne danner et lille samlet område med bondegårde, villaen og landbrugsbygningerne. De ligger smukt på toppen af en bakke, og med en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab. Brede cypressforede veje krydser landets skovklædte bakker og slutter ofte ved de mest imponerende udsigtspunkter. Gennem de sammenfiltrede skove på den dyrkede slette nedenfor kan man se Siena og Chianti-bakkerne i det fjerne, og her er en sjælden overflod af vilde blomster og dyr.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Godset Montestigliano er et smukt sted, og dette hus er et godt valg til en familieferie. Der er hjælp til madlavning og måltider, og børnene møder altid nye venner
Der er to pools til gæsterne - en stille pool til læsning og afslapning, og en anden pool længere væk fra husene til sjov og leg
Godset arrangerer pizzaaftener og andre fælles aktiviteter, der afholdes på hovedtorvet.

GODT AT VIDE

Kæledyr er velkomne, men kun i mellem- og lavsæsonen, og er aldrig tilladt omkring pools'ne
Det trådløse internet er tilgængeligt i alle lejligheder, på ejendomskontoret gårdspladsen, de møblerede haver og i nærheden af ​​pools'ne
NB! Denne ejendom kræver et depositum på 250 Euro ved ankomst. Husk derfor kontanter til stedets personale

Indkvartering

Privat haveområde med vinstokke

Første sals lejligheden nås fra en trappe til en dejlig loggia, der er indrettet til udendørs måltider. En dør fra loggiaen fører direkte ind i et stort åbent køkken med det oprindelige ildsted, den centrale ø og et spisebord. Her kan de gæster, der ikke er på arbejde i køkkenet, hjælpe med forberedelserne og opmuntre kokken. Det åbne plan strækker sig til spisepladsen med et bord til 10 personer og en stue med sovesofa til alle. En korridor fra opholdsstuen fører til de rummelige soveværelser; to værelser med to senge og tre værelser med dobbeltsenge samt to badeværelser, alt sammen på øverste etage. Ud over loggiaen har huset sit eget, møblerede private haveområde bagtil, i delvis skygge af en stemningsfuld pergola, dækket af vinstokke.

Konferencerum, gavebutik og restaurant

I løbet af sommeren arrangeres ofte koncerter og udstillinger i Montestiglianos antikke kornkammer,  som er et ekstraordinært højt rum (14 x 28 meter). Denne lade er også meget velegnet til kunstkurser eller konferencer. Værelserne nedenfor, ved siden af ejendomskontorerne, inkluderer et spillerum med billard, tv, bordtennis, en spisestue, et køkken og en lille gavebutik. Den lille restaurant tilbyder dejlig aftensmad to gange om ugen.

10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser, trådløst internet og delt pool.

Priser

Fra € 264 - per nat
Fra € 1850 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med delt pool

Smuk udsigt

Kæledyr er velkomne (dog aldrig poolområdet)

Villa til flere generationer

Velegnet til bryllup

GODE DETALJER I VILLAEN

2 fælles pools - en stille pool og en til børn

Trådløst internet

Pejs

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

Klapvogn, puslemåtte, bad, trappeport og vippe

CD-afspiller/radio

Ventilatorer

Ekstra hårtørrer

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

3 soveværelser med 2 enkeltsenge

2 badeværelser med badekar

2 badeværelser med bruser

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Hjemmelavede produkter til rådighed i gårdbutikken

Italienske kaffemaskiner (moka)

French cafetiere

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

18 hullers golfbane i nærheden

Fint område til vandre/gåture

UDENDØRS

2 delte pools, begge med vipper. En ' stille pool ' (16 x 6,5 meter), som ikke er velegnet til børn, og en ' familiepool ' (15x7,5 meter), dybde: 0,90-2,50 meter med en lavvandet ende, der er egnet til børn med forældrestilsyn. Pools er åbne fra 1. juni til 30. september.

Liggestole

Møbleret privat have

Grill

Værksted i fællesarealer

Stort rum (14 x 28 meter) egnet til kunstkurser eller konferencer.

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder (leveres fra ejendomskontoret)

Håndklæder og sengetøj

TV/DVD i ejendomssalen

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer

Vaskemaskine

Telefon

Brænde (leveres fra ejendomskontoret)

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Undervisning i italiensk madlavning for både børn og voksne

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Transport og ture kan organiseres

Børnepasning

Keramik- og kunstkurser for børn og voksne

Hvor ligger Villa Luisa?

Rundt om Villa Luisa

Nogle af gårdens bygninger på den store Montestigliano-ejendom er nænsomt blevet omdannet til behagelige, komfortable huse og lejligheder. Gæsterne på ejendommen deler to swimmingpools, den ene er forbeholdt dem, der ønsker fred og ro, og ved den pool længere væk fra husene, er der frie tøjler til sommerferiesjov. Gæsterne kan opholde sig overalt på ejendommens område. En del af landområderne foran floden Merse er fremragende til en svømmetur.

Den lille landsby Torri med sit berømte kloster ligger to minutter væk i bil, mens der er et pizzeria og restauranter inden for få minutters kørsel. Montestiglianos charmerende ejere hjælper gerne med ekstra detaljer. De holder sig diskret ude af billedet, men tilbyder gerne ekstra tjenester, hvis du har brug for dem, hvad enten du ønsker at arrangere ballonture, har spørgsmål til ture eller mangler nogen, der kan hjælpe med at oversætte hos lægen.

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 1 time og 30 minutter

Pisa lufthavn: 2 timer 30 minutter

Rom Fiumicino lufthavn: 2 timer, 30 minutter

I NÆRHEDEN

Enkel butik / restaurant i Orgia :2 km

Butikker, barer og restauranter i Rosia: 5 km

Siena: 15 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Luisa perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt