Feriehuse og villaer i Piemonte

Elsker du tennis, cykling, vin og gastronomi? Så skal du da leje en villa og udforske Piemonte!

Piemonte, Piemonte, Piemonte. Lige siden, vi grundlagde Ponti & Sofia, er vi blevet mødt at spørgsmålet "Har I en ferieboliger eller villaer i Piemonte også?"
Uden at diskriminere nogen, kan vi sige: Det er er en særlig gruppe livsnydere, der efterspørger Piemonte.

Og nu har vi foreløbig fundet to feriesteder, til jer, der elsker Piemonte og regionens kendetegn: De kendte vine, den udsøgte gastronomi, de kringlede cykelveje, de pittoreske vinmarker, trøflerne og tågen. Og så kan du jo også vælge, om du er mest til pool eller tennis?

Image

Nær Acqui Terme - Piemonte

Casa Alloro

Dejlig ejendom med privat tennisbane i ITF-standard (Green Set hard court), seks dobbelværelser med eget bad og professionelt køkken med rummelig opholds - og spiserum. Velegnet til en gruppe venner på max 12 personer.
Image

Midt i Barolo - Piemonte

Villa Nicoletta

Lækker og moderne indrettet ejendom lige midt i Piemontes kendte Barolo-vinområde. Villaen har 4 soveværelser, 3 sovesofaer, 4 badeværelser, a/c, pool, have, garage, elevator, fitnessrum, jacuzzi og wi-fi. Også egnet til gangbesværede.
Image
Image

Nyd Piemonte i en unik feriebolig med egen tennisbane nær Acqui Terme eller skøn villa med pool midt i Barolo

Frisk på gastronomisk gourmettur, cykelferie, vinrejse eller tennisophold i Piemonte?

Piemonte er med god grund en af de mest efterspurgte italienske regioner for alle, der elsker det gode liv. Vi behøver vel bare nævne nogle af de mest kendte vine fra Piemonte som fx Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Dolcetto og Asti Spumante. Ja, og så er der jo trøflerne, naturen, gastronomien, de verdenskendte hasselnødder (der bl.a. er ingrediens i et af verdens vigtigste vidundere - Nutella'en)  - og de bakkede cykelruter til alle lycra-entusiasterne! 

Vi har fundet to unikke feriesteder i Piemonte: Villa Alloro med egen tennisbane, ikke langt fra kurbyen Acqui Terme med de termalske bade. Oplagt til en gruppe venner, der har mod på at udforske alle Piemontes mange glæder. Og Villa Nicoletta, som er en super lækker villa med bl.a. pool, have, fitnessrum og jacuzzi, i gå-afstand til Monforte og lige mindt i Barolo-vindistriktet

Vi kommer også gerne med forslag og tilbud på eksklusive oplevelser, f.eks. cooking classes, gastronomiske ture, tennisundervisning og forskellige aktiviteter under jeres ophold i Piemonte.

 

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt