Feriehuse i Piemonte

Elsker du tennis, cykling, vin og gastronomi? Så skal du udforske Piemonte!

Piemonte, Piemonte, Piemonte. Lige siden, vi grundlagde Ponti & Sofia, er vi blevet mødt at spørgsmålet "Har I ferieboliger i Piemonte også?"
Uden at diskriminere nogen, kan vi sige: Det er er en særlig gruppe livsnydere, der efterspørger Piemonte.

Og nu har vi fundet feriestedet, til jer, der elsker Piemonte og regionens kendetegn: De kendte vine, den udsøgte gastronomi, de kringlede cykelveje, de pittoreske vinmarker, trøflerne og tågen. Og som også glæder sig til at slå sig løs på den private, nyanlagte tennisbane i ITF-standard. 

Image

Nær Acqui Terme - Piemonte

Casa Alloro

Dejlig ejendom med privat tennisbane i ITF-standard (Green Set hard court), seks dobbelværelser med eget bad og professionelt køkken med rummelig opholds - og spiserum. Velegnet til en gruppe venner på max 12 personer.
Image
Image
Image
Image

Unik feriebolig med egen tennisbane i Piemonte

Hvad siger du til en gastronomisk tur eller tennisophold i Piemonte?

Piemonte er med god grund en af de mest efterspurgte italienske regioner for alle, der elsker det gode liv. Vi behøver vel bare nævne nogle af de mest kendte vine fra Piemonte som fx Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Dolcetto og Asti Spumante. Ja, og så er der jo trøflerne, naturen, gastronomien, de verdenskendte hasselnødder (der bl.a. er ingrediens i et af verdens vigtigste vidundere - Nutella'en)  - og de bakkede cykelruter til alle lycra-entusiasterne! 

Vi har fundet et unikt feriested i Piemonte med egen tennisbane, ikke langt fra kurbyen Acqui Terme med de termalske bade. Oplagt til en gruppe venner, der har mod på at udforske alle Piemontes mange glæder.

Vi kommer også gerne med forslag og tilbud på eksklusive oplevelser, f.eks. cooking classes, gastronomiske ture, tennisundervisning og forskellige aktiviteter under jeres ophold i Piemonte.

 

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt