Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 3 badeværelser, tennisbane, privat pool, petanquebane, fitnessrum og wifi

Priser

Fra € 3415 - per uge

Villa Rapale

TOSCANA, NÆR SIENA OG AREZZO

Elegant feriebolig i Toscana til 10 gæster med tennisbane, privat pool, fitnessrum og petanquebane nær Siena og Arezzo

Denne luksusvilla er det perfekte toscanske feriested for hele familien. Med smuk pool, tennisbane, bordtennis, petanque og fitnessrum er der masser af aktiviteter for alle. Det hurtige wifi, grillen, udsigten og swimmingpoolen gør også huset perfekt, hvis du bare ønsker at slappe af - og når du får lyst til at udforske omgivelserne, er de berømte toscanske byer Siena, Arezzo og Firenze alle inden for rækkevidde.

Dette meget særlige hus blev oprindeligt bygget omkring 1820 for at fejre den sikre hjemkomst af en soldat, hvis familie frygtede, at han var omkommet i Napoleonskrigene. Den stenbyggede villa, som ligger på en bakketop 450 meter over havets overflade, har en vidunderlig udsigt over de omkringliggende bakker i Casentino, og er omgivet af sit eget parkområde med omhyggeligt plejede sjældne roser, buske og træer, vandede græsplæner og frugttræer.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Catering og pizzaaftener kan nemt arrangeres til rimelige priser

Den overdækkede terrasse ud for soveværelset har en dejlig udsigt over Casentino-bakkerne

GODT AT VIDE

Selvom du sidder afsondret på en skovklædt bjergskråning, er mobiltelefondækning fin i hele ejendommen

Landsbyen Rapale er i gåafstand, men har desværre ingen barer eller restauranter. I nærheden er der dog et godt udvalg af restauranter til fine middage

Indkvartering

Møbleret gårdhave og udgang til pool

Ejendommen er et to-etagers stenhus med en portico, der er møbleret med lænestole og divaner, og som løber langs facadens bredde. Indgangen fører ind til en lys gang med en stentrappe, der fører op til første sal og døråbninger til værelser på begge sider. Til venstre finder man en stor stue med sofaer og lænestole, en hjørnepejs, en dør til en lille møbleret gårdhave og en stor buegang med skydedøre, der fører ind til et soveværelse med dobbeltseng og brusebad. Det stilfulde brusebadeværelse med stor regnbruser og dobbelte udskårne stenvaske har også en døråbning til baghaven, med nem adgang til poolen og stort travertinbord til 12 gæster.

Rummeligt køkken

Til højre for entréen er der en lille stue med fire store lænestole foran en stenpejs, ved siden af findes ​​en spisestue med et stort træbord, som har plads til alle gæster. Det tilstødende køkken er udstyret med lyse kabinetter og stenbordplader, om snildt skjuler alle de apparater og udstyr, som en god kok har brug for. Køkkenet rummer desuden to store køleskabe/frysere og en traditionel køkkenpejs.

Soveværelser med udsigt

Den øverste etage har to brusebadeværelser med udskårne stenvaske og stilfulde armaturer, der hver hører til to soveværelser. Til højre for det ene brusebadeværelse er der et soveværelse med to enkeltsenge/dobbeltværelse og et soveværelse med dobbeltseng, mens der til venstre for det andet brusebadeværelse findes to soveværelser med dobbeltsenge. Det ene har en dør til en stor møbleret balkon med udsigt over Casentino-bakkerne.
Alle soveværelser har smedejernssenge og charmerende håndmalede garderobeskabe med udsigt over den rummelige grund, hvis græsplæner og skyggefulde områder med høje træer også er ideelle til børn, der elsker leg og eventyr.

10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 3 badeværelser, tennisbane, privat pool, petanquebane, fitnessrum og wifi

Priser

Fra € 3415 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Privat swimmingpool

Tennisbane

Petanque-bane

Smuk udsigt

GODE DETALJER I VILLAEN

Insektskærme

Gratis wifi

Kæledyr på max 30 kg kan medbringes uden ekstra beregning

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 dobbeltværelser

1 værelse med to enkeltsenge

3 badeværelser, heraf et ensuite

KØKKENUDSTYR

Ovn

Amerikansk kaffemaskine

Italiensk kaffemaskine (moka)

El-kedel

Mikroovn

To køleskabe/frysere

Køkkenpejs

I NÆRHEDEN

Ridning 19 km væk


UDENDØRS

Swimmingpool: 16 x 8 meter - (1,40 til 3 meter dyb)

Petanque-bane

Bordtennisbord

Fitness-område

Pizzaovn

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer i alle badeværelser

DVD-afspiller

CD-afspiller

EKSTRA FACILITETER I VILLAEN EFTER AFTALE

Barneseng og høj stol

Strygejern og strygebræt

EKSTRA FACILITETER I VILLAEN MOD BETALING

Centralvarme

Vaskemaskine og tumbler

HVAD ER INKLUDERET

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering til rådighed

Et fyldt køleskab ved ankomst

Madlavningskursus

Ekstra rengøring

Hvor ligger Villa Rapale?

Rundt om Villa Rapale

På vej mod nord ligger den nærliggende by Ambra, med fremragende butikker og restauranter, eller Montevarchi, hvorfra man kan tage det hurtige tog ind til hjertet af Firenze. Mod nordøst ligger  middelalderbyen Arezzo, hvis basilika stadig har bevaret mesterværket Piero della Francesco, og hvis centrale Piazza Grande-plads fyldes med antikvariske messer og lokale dyster hver måned.

Hvis man drager mod sydøst, fører ruten til helbredende spa-behandlinger i Rapolano Terme eller til terapi af en anden slags:  designerbutikkerne i Valdichiana Outlet Village.

Chianti-vinområdet ligger praktisk talt lige uden for Villa Rapales dørtrin med Castelnuovo Berardenga, Villa a Sesta og San Gusmé, der alle byder på fantastiske restauranter, fremragende vingårde og statelige villaer. Ikke overraskende er det landlige slot Ricasoli, som skabte 'opskriften' på Chianti-vin, også placeret i dette område. Det er et område, der fortjener at blive opdaget i ro og mag, med udflugter flettet ind i solrige dage med afslapning, kombineret med komforten i ens egen toscanske feriehus.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 2 timer

Firenze lufthavn: 1 time og 10 min

Roms Fiumicino lufthavn: 2,45 timer

Hurtig-tog fra Montevarchi: 27 km - med forbindelse til Firenze, Rom og Milano

I NÆRHEDEN

Butikker, barer og restauranter i Ambra: 10 km

Spa i Rapolano Terme: 15 km

Monte San Savino og Valdichiana Outlet shopping: 38 km

Siena: 26 km

Arezzo: 43 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Rapale perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til din drømmevilla, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmehuset? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre feriehuse i Toscana, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus med pool og andre skønne detaljer som tennisbane. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere itaienske ferieboliger i porteføljen - eller tag et kig på disse andre forslag:
Image

TOSCANA - Tæt på Siena

Il Fienile

Elegant og luksuriøs villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Villa Amorosa

Charmerende familievilla til flere generationer og 14 sengepladser. Med privat pool, tennisbane og wifi, beliggende på en toscansk bakketop
€ 4000
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt