Image
Image
Image
10

Sengepladser

Ejendom med 6 soveværelser og 6 badeværelser, privat pool, gårdhave, patio og tagterrasse

Priser

Fra € 650 - per nat
Fra € 4550 - per uge

Palazzo Giustiniani

SOGLIANO CAVOUR, SYD FOR LECCE

Minimalistisk og stilfuld "palazzo" i Puglia med egen pool, tagterrasse og patio

Palazzo Giustiniani er en elegant og historisk bolig, der går tilbage til det 17. århundrede. 

Indretningen af ​​ejendommen er bevidst minimalistisk og "upoleret", så den elegante, historiske arkitekturstil og særlige atmosfære står tydeligt frem.

Huset rummer seks store soveværelser, seks badeværelser og en udendørsbruser, patio, pool og tagterrasse, så der er god plads til enten hele familien eller 2-3 vennepar, der har lyst til at holde ferie sammen og udforske Syditaliens mange skjulte perler.

Der er fire skønne udendørsarealer, som gæsterne kan nyde uafhængigt af hinanden, i full privacy. I patioen er der et stort spisebord og kæmpe sofaområde med plads til 20 gæster og en have med swimming pool. På første etage finder I en meget stor terrasse med et bord til otte, velegnet til middage, og derudover en meget stor tagterrasse med bord og stole.

Palazzo Giustiniani ligger i den lille by Sogliano Cavour, cirka 20 kilometer syd for Lecce - et lille stykke paradis, midt imellem de mest berømte strande og kunstbyer i Salento, Puglia.

Det behagelige, syditalienske klima gør Puglia til et perfekt feriested på alle årstider. 
_____________________________

Huset er opdelt i tre "sæsoner":

Lavsæson:

1. januar - 1. april 2024

29. september - 31. december 2024

Min. ophold 4 nætter, fri ankomstdag.

----------

Midtersæson:

1. april - 30. juni 2024

2. september - 29. september 2024

Min. ophold 5 nætter, fri ankomstdag. 

----------

Højsæson:

2. juli - 1. september 2024:

Min. ophold 7 nætter (lørdag til lørdag)

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Det er muligt at tilkøbe ekstra service, som fx en "husholderske", der sørger for morgenmad, en lokal guide, privat yogainstruktør (skal dog bookes mindst en uge), egen kok mm.

Alt er i gå-afstand: Supermarked, god café, restaurant og fiskehandel i den lille by Sogliano Cavour, hvor ejendommen ligger helt centralt med udsigt over den lokale piazza og kirke

GODT AT VIDE

Det er en historisk ejendom, så der er ujævne trapper og ujævne overflader
Ejendommen ligger centralt, midt i den lille by overfor kirken, så der vil være "hverdagslyde" fra det italienske landsbyliv (fx kirkeklokker, børn der leger, folk der snakker, biler der kører)
Huset har seks dobbeltværelser, men det ene soveværelse ligger på øverste etage, og man skal gå igennem et af soveværelserne og op ad en trappe for at nå derop. Derfor er huset bedst egnet til ti personer fordelt på fem værelser, eller alternativt til 12 gæster, hvor to af gæsterne (fx børn, teenagere eller gode venner) er indforstået med husets opdeling

Indkvartering

Minimalisme med syv meter til loftet

Hvis du sætter pris på den lidt rå stil og elegante minimalisme, vil du også værdsætte ejendommens mange arkitektoniske finesser som f.eks. den majestætiske indramning af hoveddøren, som minder om den antikke barokarkitektur fra Andalusien. 

Og når du er trådt indenfor, vil du straks bemærke de stjerneformede hvælvinger, som er et klassisk design, man også finder på Salentos fineste brønde.

Husets hovedsal har udsigt ud over byens vidunderlige plads og kirken San Lorenzo, og skiller sig ud med sit syv meter høje og stjerneformede hvælvingsloft, hvilket gør det til ejendommens mest majestætiske rum.

Seks rummelige soveværelser

Der er tre store juniorsuiter udstyret med king size senge i stueetagen og tre master suite-soveværelser på 1. sal. Desuden er der seks badeværelser og en udendørsbruser. 

Gårdhave, pool og tagterrasse

I forbindelse med hovedsalen er der en læsesal, et perfekt sted at slappe af i selskab med en god bog.

Spisesalen kan rumme op til 14 gæster omkring det elegante bord, og det moderne køkken er fuldstændig lavet af stål. Det har et induktionssystem, en stor ovn, et rummeligt køleskab og en pejs. 

Fra spisestuen er der adgang til den store ydre gårdhave, som er præget af bl.a chianche-brolægning, som er klassisk i Salentos arkitektur Det er et intimt og dejligt sted, hvor man kan lytte til musik og nyde en forfriskende cocktail, alt imens du er i selskab med venner og familie og slapper af på de udendørs sofaer.

I gårdhaven finder du også en lille loggia udstyret med et bruseområde og et badeværelse. Skønheden i interiøret og terrassen i denne klassiske Salento-bolig strækker sig også til den hemmelige, idylliske have med en spektakulær pool.

Her finder du også en skjult trappe, der giver adgang til det flade tag, hvorfra du kan beundre byens torv og vidunderlige lyserøde solnedgange og stjerneklare nætter. 

10

Sengepladser

Ejendom med 6 soveværelser og 6 badeværelser, privat pool, gårdhave, patio og tagterrasse

Priser

Fra € 650- per nat
Fra € 4550 - per uge

Flere detaljer om ejendommen

HIGHLIGHTS

Historisk 1700-tals ejendom med privat pool

Ligger midt i idyllisk landsby

Smuk udsigt over den lokale kirke og piazza

Også velegnet til ophold forår og efterår

GODE DETALJER I EJENDOMMEN

Elegant, minimalistisk indretning og stil

Store rum med højt til loftet

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

Seks rummelige soveværelser med kingsize senge

Tre af soveværelserne har en suite badeværelser

Der er to store badeværelser i stueplan

Desuden udendørs badeværelse med to udendørsbrusere

KØKKENUDSTYR

Kedel

Italiensk kaffemaskine (moka)

Ovn

Opvaskemaskine

Pejs

I NÆRHEDEN

Tennisbane i byen Galatina

UDENDØRS

Privat pool: 7x3 meter

Gårdhave

Møbleret patio

Tagterrasse

Udendørs brusere

FACILITETER I VILLAEN

Bærbare ventilatorer

Babyseng og høj stol på forespørgsel

Strygejern

Vaskemaskine

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

A/c i de tre øverste soveværelser (kan også bruges til opvarmning)

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt på ugen er inkluderet

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

"Husholderske" tilgængelig (fx morgenmadsservering, daglig rengøring etc

Privat kok tilgængelig

Privat chauffør tilgængelig

Lokal guide, der kender alle de skjulte lokale perler, tilgængelig

Privat yogainstruktør tilgængelig (kan bookes til et retreat af mindst en uges varighed)

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i det fantastiske palazzo i Salento, nær områdets karakteristiske olivenlunde, historiske byer og enestående strande!

"Elegant ejendom med særlig atmosfære..."

Vi havde et fantastisk ophold i Palazzo Giustiniani, en elegant historisk bolig i Puglia. Vi elskede den autentiske atmosfære, de store rum både inde og ude, og stilen, som var meget "upoleret". Møblerne var raffinerede, og alt var udført respekt for bygningens historie og arkitekturen i Salento-området.

Soveværelserne er store med komfortable senge, badeværelserne meget smukke. Køkkenet er stort og fuldt udstyret. Gården, poolområdet og de forskellige terrasser byder på forskellige udendørs arealer i flere niveauer, hvor du kan vælge at bo i fuldstændig ro og afskærmet fra resten af ​​verden, eller med udsigt over hovedgaden og den smukke kirke foran.

Vi nød den særlige atmosfære i alle værelserne, og fik en meget professionel velkomst. Rengøringen var upåklagelig. Ejendommen ligger meget centralt på hovedtorvet i den lille by, og man kan nå alt til fods. Der var både supermarked, fiskemarked og restauranter i byen, og vi kørte 20 minutter i bil for at opleve de smukke strande i området. En rigtig perle, meget velegnet til ferier med familie eller venner.

Familien Petersen, der boede i Palazzo Giustiniani i  september 2022, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Palazzo Giustiniani?

Rundt om Palazzo Giustiniani

Der er mange historiske byer i Salento at besøge, og du kan bl.a booke en tur med en lokal guide, der viser vej til de historiske ruter og de "hemmelige" steder i Salento. Her kan I udforske stemningsfulde og ekstravagante paladser, slotte, boliger, gårde, villaer, haver og kældre. Det bliver aldrig kedeligt, og der er altid noget nyt og spændende at opdage!

Palazzo Giustiniani ligger i den lille by Sogliano Cavour, i centrum af Salento. Herfra er det på 30 minutter muligt at nå områdets smukkeste strande, både på Adriaterhavskysten og ved Det Ioniske Hav. Gå ikke glip af de storslåede Adriaterhavsklipper og de caribisk-lignende strande!

Der er 20 minutters kørsel til de unikke byer som Lecce,  Otranto og Gallipoli, og på 45 minutter er I ved smukke Santa Maria di Leuca. Men om aftenen kan I med et saligt smil på læben vende tilbage til ejendommen og nyde freden og den smukke Salento-solnedgangen fra terrassen.

Det er muligt at få private yogalektioner af en kendt yogamester eller nyde middage tilberedt af egen kok, madlavningskurser og guidede besøg i områdets smukke kunstbyer.

AFSTANDE

Til Bari: Cirka 2 timers kørsel

Til Salento lufthavn (Brindisi): Cirka 1 times kørsel

Til Fiumicino-lufthavnen i Rom: Cirka 7 timers kørsel

Til Napolis lufthavn: Cirka 4,5 timers kørsel

I NÆRHEDEN

Bar, skønhedscenter, frisør til m/k, tobaksbutik, apotek, fiskemarked, supermarked, fremragende konditori og en god restaurant: Cirka 5 minutters gang

Lecce: 20 minutters kørsel i bil

Nærliggende sandstrande: Cirka 20 minutters kørsel i bil

Sådan booker du

Er Palazzo Giustiniani perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Italien, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse udvalgte muligheder i Toscana:
Image

TOSCANA - NÆR SIENA

Villa Scaparzi

Luksusvilla til 16 personer i vingård med privat pool og skøn udsigt, midt i et typisk toscansk cypresklædt landskab.
€ 7840
Fra/per uge
Image

Toscana - NÆR SIENA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og udsigt til Siena og plads til 20 gæster. Ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - NÆR SIENA

Villa Il Fienile

Elegant villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt