Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser, privat pool, petanquebane og wifi

Priser

Fra € 6400 - per uge

Villa Fobbia

TOSCANA, NÆR LUCCA

Elegant villa til 10 gæster med privat pool og petanquebane i det bakkede landskab nær Lucca

Dette er et hus med skøn udsigt og masser af plads til afslapning og hyggeligt samvær - et fantastisk sted til en familiesammenkomst.
Bag den historiske by Lucca rejser Toscanas Appenniner-bjerge sig i foldede krøller af olivenlunde, mørke skove, snoede veje og landsbyer på bakketoppene. På en sådan højderyg ligger Villa Fobbia, lige over en nærliggende landsby og med en fantastisk, vidtrækkende udsigt.

Huset vender mod udsigten, så næsten alle rum nyder det samme fantastiske view hvilket giver hele huset en luftig, rummelig følelse.

Udendørs udvikler haven sig i en række terrasserede olivenlunde, med swimmingpool, petanquebane og bordtennisbord.

Når din sult begynder at kalde, er dette hus ideelt placeret med tre restauranter inden for gåafstand. Og når lysten til eventyr indfinder sig, ligger Lucca, Pisa, Livorno, Firenze ikke langt borte. Men det er naturligvis også muligt bare at lade sig omslutte af husets og havernes dejlige stemning i huset med god mad, god vin og godt selskab.

Indkvartering

Huset ligger på en bred terrasse mod vest, og det meste af bredden af dette store hus er optaget af en skøn stue med franske døre, der åbner ud til en terrasse.

Til højre for denne stue er der yderligere et værelse, et arbejdsværelse med skrivebord, skab og køleskab til drikkevarer, og endnu et sæt dobbeltdøre, der åbner ud til terrassen. På denne stueetage er der desuden et stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.

Ovenpå finder du et elegant og veludstyret køkken med franske døre til en overdækket terrasse, som er ideel til udendørsmåltider. Langs forsiden af huset, vendt mod udsigten, er der en spisestue og endnu en enorm stue med to høje vinduer og en smuk pejs. Desuden er der
yderligere en lille stue.

På øverste etage finder du yderligere 4 soveværelser med dobbeltsenge og tre badeværelser.

10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser, privat pool, petanquebane og wifi

Priser

Fra € 6400 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Privat swimmingpool

Smuk udsigt

Gratis wifi

GODE DETALJER I VILLAEN

Insektskærme

Gratis wifi

Soveværelser med ensuite badeværelser

Ventilatorer i loftet

Ildsted/pejs

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 dobbeltværelser

4 badeværelser

1 soveværelse med 2 enkeltsenge

KØKKENUDSTYR

Ovn

Amerikansk kaffemaskine

Italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Tennisbane 20 min

Ridning 10 min


UDENDØRS

Swimmingpool

Petanque-bane

Bordtennisbord

Stort haveområde med oliventræer

Vidunderlige omgivelser til vandring

HVAD ER INKLUDERET

Pool-håndklæder

Slutrengøring

Varme

Hvor ligger Villa Fobbia?

Rundt om Villa Fobbia

Området omkring Lucca er vidunderligt, et af de bedste eksempler på menneskeskabte landskaber, hvor hver ændring, der er blevet udført, synes at have været en forbedring. De skovklædte bakker er naturens egne bæredygtige kamre med skove, kastanjer og trøfler; vinmarker og olivenlunde flettes sammen med cypresser, ikke-asfalterede veje og stenmure.

En række villaer fra det 16. og 17. århundrede omgiver Lucca: Villa Marlia, Villa Reale, Villa Torrigiani er alle et besøg værd med deres formelle haver og rigt dekorerede interiør.

På vej mod nord kommer man ind i området af de Apuanske Alper, de stejle bjerge, der gav marmor til Michelangelos David-statue. Nu giver naturen omfattende muligheder for at gå, cykle, klatre og udforske grotter.

For de mere urbane, er Lucca en juvel af en by, spækket med kirker og gode restauranter. Her finder du også et fint antikvitetsmarked og gode butikker. Desuden er Pisa, Firenze, Siena og Cinque Terre alle inden for rækkevidde.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: under en time

Firenze lufthavn: 1 time og 15 min

Genova lufthavn: 2 timer og 20 minutter

Nærmeste togstation: Diecimo Pescaglia, 15 minutters kørsel

I NÆRHEDEN

Lucca 30 min

Lago di Massaciuccoli (med Puccinis operafestival): 40 min

Pietrasanta og marmorskulptører: 40 min

Viareggio, Versilia og strande: 40 min

Firenze: under to timer

Cinque Terre: under to timer


{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Fobbia perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til din drømmevilla, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - Tæt på Siena

Il Fienile

Elegant og luksuriøs villa til 10 personer med 5 soveværelser og 5 badeværelser ensuite, med pool og jacuzzi, tæt på Siena.
€ 3835
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Villa Amorosa

Charmerende familievilla til flere generationer og 14 sengepladser. Med privat pool, tennisbane og wifi, beliggende på en toscansk bakketop
€ 4000
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt