Image
Image
Image
12

Sengepladser

Toscansk villa til 12 personer med pool, tennisbane og wifi

Priser

Fra € 571 - per nat
Fra € 4000 - per uge

Villa Amorosa

CASOLE D'ELSA, NÆR SIENA

Toscansk villa til 12 personer med pool, tennisbane og wifi

Denne dejlige bondegård er blevet restaureret med omhu og entusiasme, og er perfekt til en stor familiesammenkomst eller en gruppe venner. Huset ligger vidunderligt på toppen af en bakke, blot 15 minutter fra Casole d'Elsa og den dramatiske etruskiske by Volterra.

Møblerede terrasser indbyder til at nyde sol eller skygge og den smukke panoramaudsigt. Den indhegnede pool med en overdækket havepavillon i den ene ende ligger 50 meter fra huset, overfor en hard court tennisbane i professionel standard.

Ud over de anlagte haver, er bakkerne klædt med middelhavsbuske og blandede skovområder, der bugner af sjældne blomster, sommerfugle og vildt, og som er vidunderlige at udforske på lange gåture.

Der er omkring tre kilometer til en god vej til huset, og selvom huset ligger ganske isoleret, er der andre huse i nærheden, som man dog ikke ser.

Parret, der passer på ejendommen, bor i den nærliggende by Casole og er til rådighed, hvis I ønsker ekstra madlavning og rengøring. De kan også lejlighedsvis babysitte for jer, og de nyder at tage sig af husets gæster. Ejerne holder selv tit ferie i huset, og derfor rummer huset alt, hvad du som familie eller vennegruppe behøver, inklusiv masser af bøger og spil. Huset er dejligt at se på, godt indrettet, komfortabelt og møbleret med en blanding af antikke og klassiske møbler, som gør Villa Amorosa til et ferieparadis for både børn og voksne!

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Gartneren byder gerne på hjemmedyrkede grøntsager i sæson, som kan fuldende dit måltid
Denne villa er super velegnet til familieferie, leg og aktiviteter med tennisbane, pool, bordtennis og brede vidder

GODT AT VIDE

Ejerne af denne ejendom beder om et depositum på 250 euro ved ankomst, så husk venligst at medbringe beløbet i kontanter
Der er generelt god dækning på mobiltelefonen, men da huset har tykke stenvægge, er signalet bedre i nogle rum end i andre
Bemærk, at selvom der er syv soveværelser, har ejeren sat et maksimum på 12 overnattende gæster i denne villa

Indkvartering

Et hjem med klaver og Chesterfield-sofaer

I stueetagen findes et stort rum med et spisebord til otte personer og et klaver. En bred bue og et enkelt trin fører op til det lyse opholdsområde, med udsigt til landskabet gennem det buede vindue. Chesterfield-sofaer og lænestole står over for en smuk stenpejs, mens de franske døre fører ud til en møbleret pergola.

En bred gang fra spisestuen fører forbi vaskerummet til det store, firkantede køkken med et rustikt landbord, en antik toscansk kommode og bordplader i granit, der er samlet omkring et stort komfur med 6 kogeplader. Døre med vinduer fører ud til en møbleret skyggefuld gårdhave, en lokkende udendørs spiseplads med udsigt ned mod poolen. En skydedør fra køkkenet giver adgang til et gæstetoilet og en korridor, hvor tre soveværelser er placeret. Der er et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med separat bruser, og to soveværelser, der deler et brusebad. Desuden et dobbeltværelse og et soveværelse med en enkelseng med egen haveadgang. Der er også en sofa, som let kan omdannes til en dobbeltseng.

Skøn udsigt og original pizzaovn

Yderligere sovepladser finder man på første sal, som kan nås både via indvendige og udvendige trapper. Der er to soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf det ene er det særligt rummelige soveværelse. Desuden er der et soveværelse med 2 enkeltsenge, der kan indstilles som et dobbeltværelse på forespørgsel, og et enkeltværelse, der let kan konverteres til et dobbeltværelse. Det har adgang til den møblerede loggia, i sig selv et vidunderligt sted at nyde en aftencocktail. Der er tre badeværelser med bruser, hvoraf det ene med to håndvaske, til gæsterne på denne etage. Også på denne etage finder man en stue med sofa, bogreoler fulde af sommerlæsning og en dør til den originale udvendige trappeopgang, hvor man mødes af udsigten over Casole d'Elsa. For foden af ​​trappen er der en grill og den gamle brændefyrede ovn, hvor man kan tilberede en lækker pizza af områdets friske råvarer til alle.

12

Sengepladser

7 soveværelser og 5 badeværelser, med privat pool, trådløst internet og tennisbane

Priser

Fra € 571 per nat
Fra € 4000 per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool og tennisbane

Børnevenlig familievilla

Velegnet til flere generationer

GODE DETALJER I VILLAEN

Tennisbane

Pejs

Trådløst internet

Insektskærme på alle vinduer

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

Brænde til pejsen

Garage til rådighed

2 bærbare blæsere

EKSTRA UDSTYR, AFREGNES EFTER FORBRUG

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

4 soveværelser med dobbeltsenge

2 værelser med to enkeltsenge

2 enkelt / dobbelt soveværelser

1 ensuite brusebad

4 badeværelser med brusere

1 ensuite badeværelse med både bruser og badekar

1 ekstra toilet

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italienske og amerikanske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Cykeludlejning kan arrangeres

UDENDØRS

Swimmingpool i indhegnet område: 6 x 16 meter. Dybde: 1,2 - 2,8 meter

To store spisestue-terrasser, udekøkken og stue

Øvre loggia og lysthus ved poolen

Grill

Bordtennis

Tennisbane

Pizzaovn

FACILITETER I VILLAEN

Telefon til indgående / lokale opkald

Klaver

Trommesæt

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Insektskærme

Satellit-TV

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller

DVD-afspiller med lille DVD-samling

Hårtørrer i hvert badeværelse

Pejs

Vaskemaskine

Legeplads, legetøj og spil

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Børnepasning kan arrangeres

Transport og ture kan arrangeres

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Villa Amorosa?

Rundt om Villa Amorosa

Bakkebyen Casole d'Elsa, som man kan se fra huset, vil naturligvis være en af ​​gæsternes første destinationer, for byens livlige samfund fylder hovedgaden og to landsbytorve med et stort udvalg af begivenheder hele året - fra Palio-hestevæddeløb i juli måned til koncerter i kirkeklostrene eller dans under stjernerne bag byens slot/rådhus. 

På en noget større skala dominerer Volterra bakketoppen, og har udsigt til et slående landskab. Volterra er en af de ældste byer i Italien, som har både en af ​​de største etruskiske samlinger i verden på Guarnacci-museet og fascinerende romerske ruiner. Byens centrum er en labyrint af snoede brostensbelagte gader, forbundet med smalle, buede gyder, som derefter ender i store pladser omgivet af paladser, der bærer deres ælde med ynde.

Byerne Siena og San Gimignano med deres vidunderligt intakte middelalderlige centrum er let tilgængelige, ligesom Chianti-landsbyerne er synonyme med toscasnsk rødvin. Skulle man nogensinde føle sig fastlåst, er sandstrandene lidt mere end en time væk, nær kystbyerne Cecina og Vada. Men uanset hvor vidunderlig udflugten har været, vil I sikkert vende tilbage til Villa Amorosas solbeskinnede indkørsel med et smil på læberne, lykkelige over at være tilbage.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 1 time, 30 minutter

Firenze lufthavn: 1 time, 15 minutter.

Rom Fiumicino: 3 timer, 30 minutter

I NÆRHEDEN

Butikker, restauranter, barer i Casole d'Elsa: 15 minutter

Volterra: 20 minutter

Colle di Val d'Elsa: 30 minutter

Siena: under en time

San Gimignano: under en time

Chianti-landsbyer: 1 time

Strandbyer ved kysten, Cecina og Vada: 1 time og 15 minutter

Volterra og Lucca: 1 time

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Amorosa perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse udvalgte muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant indrettet familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - NÆR SIENA OG AREZZO

Villa Rapale

Elegant feriehus nær Arezzo og Siena med privat pool, tennisbane, petanquebane og fitnessrum. Plads til ti gæster.
€ 3415
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt