Image
Image
Image
6

Sengepladser

Villa med 3 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 186 - per nat
Fra € 1300 - per uge

Casa Umbra

MORRE, TODI - UMBRIEN

Villa med pool til 6 personer i Umbrien

På en bjergskråning i en frugtbar skovklædt dal, hvor lokalbefolkningen engang bragte oliven til møllen, ligger Casa Umbra, et charmerende og renoveret stenhus.

Den stejle tilgang til huset vil kræve lidt kørsel i 1. gear, men belønningen er det hele værd. Udsigten over olivenlunde, egetræsskove og fjerne landsbyer giver jer mulighed for at føle, at verden er som den burde være, og at I er på toppen af ​​den. Huset er renoveret med lokale materialer i en varm gylden farve, og på trods af dets charmerende landlige udseende, tilbyder Casa Umbra enhver form for moderne komfort, som man kan ønske sig. 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Villaen er beliggende i en lille skovdal og føles meget privat
Villaen er omgivet af natur og ligger for sig selv, så huset er især velegnet til jer, der elsker at nyde roen, og som ikke efterspørger en landsby i gå-afstand

GODT AT VIDE

Det kræver en øvet billist komme til huset. Det sidste stykke af vejen, der fører til huset (cirka 2,5 km), er ret bumpet og kan være vanskeligt at køre på. Derfor anbefaler ejeren, at I ikke kommer i en Alfa Romeo eller Audi, men gerne Fiat eller Volkswagen (eller generelt SUV-modeller)
Bemærk, at der er en kat, der gerne "hænger ud" nær huset og som føler sig meget hjemme her
Det er tilladt at medbringe små hunde, men dette koster 80 Euro ekstra pr. hund

Indkvartering

Overdækket gårdhave med udsigt

Huset har mange spændende og indbydende indgange. Der er en brolagt overdækket gårdhave tænkt til udendørs spisning med en utrolig udsigt over dalen. Herfra går man ind i huset, i en stue med pejs og et sofaarrangement. Der er endvidere en spisestue med et langt bord til 12 personer. 

Terrasse med pizzaovn

På stueetagen er der et badeværelse med brusekabine og et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse. Udover spisestuen er der et fuldt udstyret spisekøkken med dobbeltdøre ud til en terrasse med pizzaovn.
Man går op på den øverste etage enten fra den interne trappe i spisestuen eller udefra, fra dørene ved terrassen hvor den store pool er. Dette område er indrettet til udendørs spisning. På første etage er der et soveværelse med eget badeværelse og et dobbelt soveværelse med eget brusebadeværelse

Rustikt hus med grill og pool

Ejerne har valgt husets materialer og møbler med omhu. Bjælkelofter, terracotta-gulve, et godt køkken og flotte badeværelser harmonerer perfekt med antikke landlige objekter. Bag huset er der en grill, hvor det er hyggeligt at samle sig til aftensmaden ved poolen med udsigt over solnedgangen. 

6

Sengepladser

Villa med 3 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 186 - per nat
Fra € 1300 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Villa med privat pool

Familievilla

Små hunde er velkomne (koster dog 80 Euro ekstra pr. hund)

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

Grill

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Brænde til pejsen

EKSTRA UDSTYR, DER AFREGNES EFTER FORBRUG

Centralvarme

A/C i soveværelserne, forbrug afregnes direkte med ejeren

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 king size dobbeltværelse med ensuite badeværelse

1 dobbeltværelse med 2 senge og ensuite badeværelse

1 queen size dobbeltværelse med ensuite badeværelse

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Kaffemaskine

UDENDØRS

Pool: 12 x 5 meter, dybde 1,40 meter. Åben fra midten af maj til slutningen af september

Grill

Pizzaovn

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer i hvert badeværelse

Håndklæder og sengetøj

Pool-håndklæder

Ventilatorer i hvert soveværelse

TV

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer i hvert badeværelse

Pejs

Vaskemaskine

Babyseng og høj stol

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Massage og skønhedsbehandlinger

Kokkekurser i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Catering

Børnepasning

Transport og ture

"Vi havde et meget afslappende ophold”

"Du skal passe på vejen, der fører til boligen, da den kan være stejl og smal i dele. Men villaen har en misundelsesværdig beliggenhed med fantastisk udsigt over de omkringliggende bakker og landsbyer. Vi havde et meget afslappende ophold. Køkkenet er fremragende, veludstyret og meget praktisk til madlavning. Soveværelserne meget behagelige. Swimmingpoolen er vidunderlig, med gode liggestole, og vi kunne godt lide hængekøjerne på plænen foran villaen. Der er en række steder udenfor hvor du kan spise, så du kan vælge, afhængigt af tidspunktet på dagen. Ejeren Mario er en meget imødekommende, hjælpsom og generøs vært, altid tilgængelig, men også meget bevidst om gæsternes privatliv."

D.C., der boede i Casa Umbra i 2018, booket via Invitation To Tuscany

"Et fantastisk sted”

"Vi nød det rigtig meget! Måske lige med undtagelse af vejen op/ned. Ellers et fantastisk sted, og så roligt og hyggeligt. Og fantastisk med poolen. Og så er vi helt ‘skudt i’ Todi!"

Familien Neustrup, der boede i Casa Umbra i juli 2022, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Casa Umbra?

Rundt om Casa Umbra

Eftersom Casa Umbra ligger på en indhegnet ejendom, kan du roligt tage din lille hund med, og udforske de omkringliggende skove og enge på smukke vandreture. Når I vover jer væk fra huset er der mange spændende udflugter, I kan tage på. Todi og Orvieto var på ruten over de vigtige handels- og pilgrimsture mod Rom. Dette område udmærker sig ved skulpturer, arkitektur og malerier, herunder Orvietos vidunderlige katedral, hvis kaldenavn ”Golden Lily of Cathedrals” skyldes facaden med mosaikker i blændende nuancer og smukke skulpturelle detaljer.

Området er berømt for sin mad og vin, og en af Italiens mest berømte (og dyreste) restauranter, som hedder Casa Vissani, ligger meget tæt på, nemlig i byen Baschi ved Corbara-søen. Der er masser af fremragende restauranter overalt og mange vinkældre, hvor I kan smage Orvietos gode vine og spise på udendørs restauranter. Alternativt kan I bestille en fremragende kok til at komme og lave mad til jer i huset. Supermarkeder, diverse forretninger og butikker med lokale specialiteter ligger kun få minutters kørsel fra huset. Casa Umbra er et vidunderligt sted at bo og forkæle jer selv med en overflod af udsigt, kunst, mad, vin og frem for alt: fred. Det perfekte hus til en mindeværdig ferie!

AFSTANDE

Rom lufthavn: 1 time, 30 minutter

Firenze lufthavn: 1 time, 30 minutter

Orvieto togstation: 45 minutter

I NÆRHEDEN

Landsbyerne Morre og Collelungo har de basale fornødenheder

Man kan sejle og fiske i Corbara-søen, fem minutters kørsel væk

Todi's historiske centrum: 15 km (20 minutter)

Bagnoregio: Under en times kørsel

Søerne Bolsena og Trasimeno: 1 times kørsel

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Casa Umbra perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen
€ 900
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt