Image
Image
Image

Drømmer du om det perfekte bryllup i Italien?

Drømmer du (også) om et fantastisk bryllup eller stor fest i Italien? Skal dit italienske drømmebryllup foregå på en vingård, et landsted, i en vinmark, en olivenlund - eller måske på et eksklusivt hotel nær vandet? Vi hjælper dig med at gøre dine italienske ønsker til virkelighed.

Amore! Intet sted er bedre at fejre kærligheden end i Italien med en stor italiensk fest!

Italienernes kærlighed til det smukke og smagfulde, til livet, til solen, kulturen, naturen, de dejlige måltider og den gode stil er smittende. Hvem drømmer ikke om at få en bid af la dolce vita - og il grande amore?

At blive gift, holde en stor fest eller fejre rund fødselsdag er et af livets vigtigste højdepunkter . Vi hjælper dig med at finde lige præcis det sted i Italien, som er med til at gøre dit italienske bryllup eller fest ekstra magisk, og vi kan også koordinere detaljerne.

Hvad koster et bryllup i Italien? Det spørgsmål får vi tit!

Prisen afhænger naturligvis helt af jeres ønsker og drømme, men som prisindikation kan vi som eksempel nævne, at et bryllup på et rustikt landsted i Umbrien i 2024 med to overnatninger for 50 gæster koster fra 200.000 DKK. 

Ponti & Sofia tilbyder to slags ydelser:


1) Venue finding, hvor vi indhenter skræddersyede tilbud fra max tre forskellige egnede bryllupssteder i Italien, baseret på jeres ønsker. Derpå varetager I selv kontakten og koordineringen med det valgte sted.

2) Venue finding + koordinering, hvor vi står for kontakten og koordineringen med det valgte bryllupssted i Italien og med de italienske samarbejdspartnere, baseret på jeres ønsker.

__________________________

Alle fotos på denne side er taget af Luisa Starling.

HVORFOR VÆLGE ITALIEN TIL DIT BRYLLUP?

Det er nemt at komme til mange italienske destinationer fra Danmark - og alle elsker Italien!

HVORFOR VÆLGE OS TIL DIT BRYLLUP I ITALIEN?

Vi taler både italiensk og dansk og kender begge kulturer ind til benet. Vi har et stort netværk i Italien og har solid erfaring med at finde venues og koordinere events. Vi kan assistere med at organisere jeres arrangement og finde det perfekte sted

Visualisér din italienske drømme-event

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan få inspiration til din kommende event i Italien. Skal vi hjælpe jer med at finde de smukkeste rammer, hvor I skal fejre kærligheden eller den runde fødselsdag? 

Eller...er du på jagt efter en villa i Toscana, hvor du kan samle hele familien?

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få leje en rummelig og stemningsfuld villa med plads til hele familien i flere generationer. Tag et kig på disse skønne ejendomme, og kontakt os for at få flere forslag:
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Scaparzi

Luksusvilla i vinmarkerne på vingård med egen vinproduktion, med 7 soveværelser og 7 badeværesler ensuite, privat pool, aircondition og wifi.
€ 7840
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

Tæt på Siena - TOSCANA

Villa Pipistreli

Luksuriøs familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på en toscansk bakketop i Rosia, nær Siena. Plads til 14 personer.
€ 7500
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt