Image
Image
Image
20

Sengepladser

Villa med 10 soveværelser, 9 badeværelser, wifi og privat pool

Priser

Fra € 429 - per nat
Fra € 3000 - per uge

Villa Goga

NÆR SIENA- TOSCANA

Spektakulær toscansk ejendom med plads til 20 gæster

Villa Goga er en smuk og gammel villa beliggende lige syd for Siena, i et af de mest maleriske områder i Toscana. Selve villaen, som indrammes af en imponerende allé med cypresser, er fra det 16. århundrede. Ejendommen var engang en af ​​de vigtigste i hele Siena-distriktet, der går mere end 1000 år tilbage.

Villaen har lyse værelser, der minder om husets storslåede fortid, nogle med smukke fresker eller vægmalerier. Der er klassiske haver med høje skyggefulde træer på den ene side, mens der foran huset findes en bred græsplæne med en laurbærhæk på hver side. Ud over disse græsplæner har den store swimmingpool en smuk udsigt gennem olivenlunde og haver over til Siena og de bølgende kornmarker.

Disse panoramaer har været en konstant inspirationskilde for kunstnere gennem århundreder, og de fremstår i dag meget, som de gjorde, da de blev brugt som kulisse af malere i den tidlige renæssance; en række versioner af malerierne "Madonna med barn" og "Bebudelsen" er skabt i disse bølgende bakker, der symboliserer Betlehem.

Villaen bliver i dag brugt af kunstnere, fotografer, historikere og kokke til specialkurser og findes i flere prestigefyldte coffee table-bøger; dets omsorgsfulde, professionelle ejere og medarbejdere er internationalt kendte. Og nu kan dette unikke sted også danne rammen om din næste ferie!

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Dette er en unik og historisk villa

Der er skøn udsigt til Siena

GODT AT VIDE

En bror og søster deler godset (men ikke poolen, som kun benyttes af jer), og I vil leje den ene halvdel af villaen. Dog er opdelingen er perfekt og harmonisk; det eneste kontaktpunkt er i den indre gårdhave. 

Indkvartering

Enorm spisestue og prof køkken

Der er to indgange til villaen, den ene fører gennem franske døre fra parkområdet på bagsiden af huser og ind i en dejlig reception, den anden indgang er foran på huset.
Den enorme spisestue har plads til 25-30 personer og har efter sigende den største pejs i Toscana - det er simpelthen et rum for sig selv.
Køkkenet i nærheden har førsteklasses professionelt udstyr, herunder en foodprocessor, opvaskemaskine, vaskemaskine og mikroovn. Det er et køkken, der matcher antallet af personer, der kan opholde sig i huset, så det ser seriøst effektivt ud, og er i rustfrit stål.

Salon og trompe l’oeil-malerier

I stueetagen er der desuden en elegant salon med et hvælvet loft og vægge helt dækket af "Trompe l'oeil"-malerier af eksotiske blomster og planter, fugle og orientalske telte. Franske vinduer fra dette værelse åbner ud til parkområdet på bagsiden af ​​villaen, som har sjældne træer, grotter og rester af en voliere fra det 19. århundrede; hele ejendommen er spektakulær, og med panoramaudsigt så langt som til Siena.

Soveværelser med fresco-malerier

Der er også en ekstra stue i stueetagen og et brusebad. Fra hovedindgangen er der adgang til villaens søjlegård, hvoraf en del kan benyttes af gæster, og som er et dejligt sted at nyde sine måltider i foråret og efteråret. På første sal er den tidligere balsal nu et enormt soveværelse med dobbeltseng med fresco-malerier i loftet, høje vinduer og en enorm Murano-lysekrone. Soveværelset har sit eget brusebad. Et andet soveværelse med dobbeltseng, med eget badeværelse, har fresker af Dario Neri, en berømt maler fra det 20. århundrede med oprindelse i Siena.

Himmelsenge og pejs

På første sal finder man desuden et soveværelse med to enkeltsenge med badekar og en håndvask på værelset, et soveværelse med pejs, tre enkelte himmelsenge og et brusebad ensuite, og et andet soveværelse med dobbeltseng med et brusebad. 
På øverste etage er der yderligere værelser; tre soveværelser med dobbeltsenge og to soveværelser med to enkeltsenge, et badeværelse, fire bruserum og et ekstra lille køkken.

Skønne udendørsområder

Udenfor villaen ligger poolen for enden af ​​en bred græsplæne. De tidligere hønsehuse nær poolen er blevet til charmerende omklædningsrum, hvor der også er grill, brusebad og solmøbler, mens pergolaer giver skygge på terrassen og poolomgivelserne. Omkring og bagved poolen danner en
omfattende olivenlund en dejlig ramme for gåture og leg.

20

Sengepladser

Villa med 10 soveværelser, 9 badeværelser, wifi og privat pool

Priser

Fra € 429 - per nat
Fra € 3000 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Historisk villa med pool

Smuk udsigt

Private haver

GODE DETALJER I VILLAEN

Kæmpe åben pejs

Ventilatorer i soveværelserne

Gratis wifi

EKSTRA UDSTYR PÅ FORESPØRGSEL

Babyseng og høj stol

Ekstra enkeltseng tilgængelig

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

10 soveværelser med dobbeltsenge

9 badeværelser

KØKKENUDSTYR

Kedel

Ovn

Opvaskemaskine

Italiensk (moka) og amerikansk kaffemaskine

Brødrister

Mikroovn

I NÆRHEDEN

Golfbane i nærheden

UDENDØRS

Indhegnet pool: 14 x 7 meter. Dybde: 1,5 - 2,8 meter. Med vippebræt

Møbleret loggia, terrasse og haver

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Ventilatorer i soveværelserne

Strygejern og strygebræt

Hårtørrer

Vaskemaskine

CD-afspiller/radio

Barneseng og høj stol

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

En aircondition-enhed, der kan transporters fra rum til rum

Centralvarme

Cykler kan lejes

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering tilgængelig

Kursus i madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Kok kan tilberede måltider

Guidede ture og kurser

Børnepasning

Ekstra rengøring og services

“...Villa Goga er magisk...”

"Villa Goga er magisk, praktisk og det perfekte sted at bo. 

Min familie har rejst til Toscana og Umbrien næsten hver sommer i over tredive år, fra vi kun var fem personer i familien, til vi var omkring 13 i alt, inklusive børnebørn. Dette var det eneste hus, vi fandt, der passede til alle vores krav. For det første selve huset, hvor hvert værelse synes at fortælle sin egen historie, og udsigten er spektakulær. Det er ikke hypermoderne eller opbygget af nye ejere, det er et sted med historie, familier og natur, passet omhyggeligt af familien.

Du kan bo der som en udvidet familie og 
få dit eget private rum. Der er steder at sidde udenfor, som er skyggefulde på alle tidspunkter, og ejendommen er rolig, uden at man føler sig alt for isoleret. Der er rigelige steder at gå til (eller cykle), og Jacopo er den perfekte vært; hjælpsom uden at være ”for meget”, charmerende, sjov og venlig. For folk med teenagebørn er der en grad af uafhængighed, da ejendommen ligger i gåafstand til landsbyen, som har et bageri, supermarked, pizzeria og café/bar. Poolen kan bruges hele dagen og derfra kan du se Siena, som altid er en meget smuk oplevelse at besøge.

Vana, som har lavet mad til familien i årevis, er fantastisk og tilbereder uforglemmelige tre-retters måltider. Vi elskede det! Hvis jeg skulle finde en lille fejl, ville det være opvaskemaskinen, som vi ikke kunne finde ud af at bruge, men Vana kunne! 

Det var et fuldstændig udsøgt ophold."

Familien D., som boede i Villa Goga i august 2021, booket via Invitation To Tuscany

Hvor ligger Villa Goga?

Rundt om Villa Goga

En ferie i Villa Goga er en meget særlig fornøjelse; en mulighed for at bo i en historisk villa i ekstraordinært smukke og fredelige omgivelser, i meget kort afstand fra vidunderlige Siena.

Villa Goga egner sig lige så godt til en meget speciel familieferie som til en filmscene eller en firmarejse. Den aristokratiske ejer er en charmerende og gæstfri værtinde. Ind imellem bor hun i en lille selvstændig lejlighed i villaen, med adgang fra en anden trappe. Hendes søn driver Corsano Agency, der er i stand til at arrangere kokke, babysittere, fotografer og ekstra personale, der passer til de mest krævende behov. Han vil personligt organisere guider, indkøbsture og kurser. Hans viden om denne vidunderlige del af verden og dens personligheder giver ham mulighed for at arrangere personlige ture for gæster rundt i offentlige og private hjem, museer og samlinger for at skabe en unik og mindeværdig ferie.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 1 time og 50 min

Firenze lufthavn: 1 time 20 min

Nærmeste togstation: Siena, 25 min

I NÆRHEDEN

Bar/restaurant 5 minutter væk

Pienza og Valdorcia: 1 time

Siena: 20 minutter

Montalcino: 40 min

Firenze: 1 time 30 min

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Goga perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre forslag:
Image

TOSCANA - Tæt på Siena

Villa Fiammetta

Villa med to separate lejligheder og kæmpe, delvist overdækket pool, i det skønne Val d'Orcia. Plads til 14 personer og velegnet til flere genererationer.
€ 5190
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti midt i det kendte vindistrikt.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt