Yoga, vinsmagning & hjemmelavet toscansk frokost

Hvordan lyder det her: Yoga i de smukkeste omgivelser, på en vingård midt i det fantastiske Val d'Orcia i Toscana med en instruktør, der har 25 års erfaring?

Anna Lisa tilbyder både yoga, vinsmagning og "mindful walks" i den fantastiske natur, og ikke mindst hjemmelavet frokost og madlavningskurser, hvor alt laves fra bunden, baseret på området friske og lokale råvarer. Aktiviteterne kan kombineres og skræddersyes efter, hvad der passer ind i jeres ferieprogram. 

På sin vingård har hun indrettet et træningsrum, hvor hun underviser i yoga. Hvis vejret tillader det, kan I også rykke udendørs i naturen.

Der er også mulighed for, at Anna Lisa kan komme hjem til jer, hvis I foretrækker at forblive i jeres egen toscanske villa og gøre cyprestræernes skygge til en tryg og mindful yoga-oase, strække ud under pergolaen eller hoppe i poolen efter en yoga-session til lyden af cikadernes sang.

Anna Lisa er født i Chicago og opvokset i Toscana, så hun taler både engelsk og italiensk flydende. Og så er hun bare en fantastisk hjertelig, spirituel og dygtig person!

Sammen med sin datter Livia, har hun lang erfaring med at tage imod gæster på familiens vingård i deres fantastiske omgivelser midt i Val d'Orcia-dalen, nær Siena. Området er på UNESCO's verdensarvsliste på grund af sin unikke natur og bjergtagende landskab.

Både Anna Lisa og Livia elsker at lave mad fra bunden af de friske og lokale råvarer, som de selv dyrker, kommer fra naboerne eller små prducenter i nærområdet. Det er jo ikke uden grund, at Toscana er verdenskendt for sine lækre vine og uovertrufne gastronomi, og her har du mulighed for at lade alting smelte sammen i en totalt unik og skøn oplevelse for både krop, sjæl og alle sanser. 

Image
Image
Image
Image

Yoga, mad og vin - forkæl alle dine sanser!

 Yoga og vin - ren relax!

Der er dage, hvor du har brug for yoga, og dage, hvor du har lyst til vin. Og så findes der dage, hvor du har lyst til begge dele! 

Vin og yoga er nok en lidt usædvanlig kombination, men de har mere til fælles, end man lige tror!

Kunsten at praktisere yoga og at smage vin har det til fælles, at man er koncentreret om sine sanser. Under Anna Lisas vejledning, og guidet af hendes lange erfaring som både yogainstruktør og vinavler, kan du prøve at dyrke yoga i en time og komme i kontakt med din krop og med alle de sanser, der vækkes af den fantastiske natur, der omgiver jer. Efter yogatimen kan I nyde atmosfæren af afslappethed og indre ro, og derpå flytte opmærksomheden over på ganens glæder, når Anna Lisa guider en vinsmagning af hendes to egenproducerede rødvine. Denne meditative og sensoriske oplevelse inkluderer et besøg i vinmarken og vinhusets kælder. 

Hvis I er en familie eller en gruppe venner, kan I booke de forskellige aktiviteter på kryds og tværs - mens nogen dyrker yoga med Anna Lisa, kan andre besøge vinkælderen og smage vinene, guidet af Livia, hvorefter I kan spise frokost sammen, gå en mindful tur i naturen og begive jer videre i det skønne område. 

Image
Nedenfor finder du eksempler på Anna Lisa & Livias aktiviteter - kontakt os, så vi kan organisere netop den oplevelse, der passer til dig!
Yogaundervisning 1,5 time (30 minutter præsentation og en times praksis) med Anna Lisa, efterfulgt af en let frokost af antipasti af lokalt fremstillet charcuteri, oste og en ret.

Pris: fra 60 Euro pr. person
Pris ved to personer eller flere: Fra 40 Euro pr. person
Image
Image
Image
Image

Workshops og aktiviteter med spirituelt og meditativt fokus

Anna Lisa tilbyder desuden forskellige workshops og undervisning med særligt fokus (fx yoga for kvinder, de-stress, fysisk og psykisk velvære) til enkeltpersoner eller grupper, også over flere dage. Her vil Anna Lisa kun hellige sig jer, og I vil være de eneste deltagere, enten alene eller med jeres familie eller vennegruppe, som undervises under hendes kyndige vejledning.

Anna Lisa kan desuden guide jer i andre aktiviteter i naturen med spirituelt eller meditativt fokus. 

NB: Bemærk venligst, at Anna Lisa ikke tilbyder overnatning på sin vingård, så disse arrangementer forudsætter, at I har lejet en bolig i nærheden. I kan vælge selv at finde ferieboligen, eller vi kan assistere - vi har jo masser af skønne huse i Toscana!

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt