Image
Image
Image
2

Sengepladser

Villa med 1 soveværelse og 1 badeværelse, trådløst internet, privat pool og aircondition.

Priser

Fra € 153 - per nat
Fra € 1073 - per uge

Casa Guelfi

AMEGLIA, LA SPEZIA - LIGURIEN

Idyllisk beliggende villa for to personer med privat pool

I følge magasinet Conde Nast er Villa Guelfi blandt de 25 bedste udlejningsvillaer i Europa. Det skønne lille feriehus til to personer med privat pool er et favoritsted for par, der har lyst til at nyde den toscanske kyst, og huset ligger velplaceret og roligt nær den gamle bjergby Ameglia i regionen Ligurien. Her kan I nyde poolen, den møblerede patio og den smukke udsigt over både Magra-floden og de Apuanske Alper, som ligger mellem Apenninerne og Det Liguriske Hav.

Man ankommer til huset via en smal landevej, og stedet er kendetegnet af den behagelige, rolige atmosfære. Villa Guelfi er en lille juvel - et stenhus svøbt i vedbend-planter, hvis smukke omgivelser indbyder til en afslappet ferie for to.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Dette lille hus har sin egen private pool, og er en perfekt og rolig base, hvis du vil udforske Cinque Terre, der ligger cirka en times tid væk
Du kan tage på bådtur fra det nærliggende Bocca di Magra og udforske hemmelige steder

GODT AT VIDE

Det sidste stykke af vejen mod huset er smalt og stejlt - det er bedst at have en lille bil
Badeværelset er i stueetagen og ikke på samme etage som soveværelset

Indkvartering

Terrasse, pool og udsigt over bjergene

Få skridt fra pamoramadsigten fra poolen finder man indgangen til husets franske døre, der leder ind i dagligstuen. Det lyse indbydende rum har smukke trægulve, pejs og en behagelig sofa, der byder jer velkommen i dette hjem, langt hjemmefra.

I forlængelsen af stuen finder man det veludstyrede køkken med udgang til en skyggefuld, møbleret pergola. I stuetagen er der et badeværelse med en seperat bruser. Trappen fører op til et dobbeltværelse og en terrasse med solsenge og parasol - det helt rette sted til en doven middagslur! Herfra kan I også nyde det charmerende view over bjergbyerne, mens I fra poolområdet med trægulv i stueplan kan lade jer forføre af en spektakulær udsigt over bjergene, der skifter udtryk gennem dagen.

2

Sengepladser

Villa med 1 soveværelse og 1 badeværelse, trådløst internet, privat pool og aircondition.

Priser

Fra € 153 - per nat
Fra € 1073 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Villa med privat pool

Gåafstand til landsbyen, bil er ikke nødvendig

Velegnet til et romantisk ophold

Velegnet til vandreture

GODE DETALJER I VILLAEN

Trådløst internet

EKSTRA FACILITETER MOD BETALING

Ekstra rengøring

Centralvarme

Aircondition i soveværelset

Ekstra skift af sengetøj

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 dobbelt soveværelse

1 badeværelse med separat bruser

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Mulighed for at sejle, kajak og kite-surfing i nærheden

Bådture langs kysten med afgang fra Bocca di Magra

Jeep-ture til marmorbrudene tilbydes

UDENDØRS

Pool: 8x4 meter

Solsenge

Møbleret udendørs pergola

Bærbar grill under pergolaen

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer

Håndklæder og sengetøj

Dvd-afspiller

Pool-håndklæder til rådighed

TV

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller

Pejs med brænde

Vaskemaskine

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

"Privat luksus getaway..."

"Vi havde en skøn uge. Vi nød Casa Guelfi rigtig meget, og vi tilbragte mere tid i huset end vi oprindelig havde planlagt, fordi det var så skønt med poolen og det charmerende lille hus. Ejerne var meget søde og hjælpsomme, og vi planlægger at vende tilbage!"

Familien Nors fra Danmark, der boede i Casa Guelfi i juli 2023, booket via Ponti & Sofia

"Det fineste lille hus på bjergsiden med skøn udsigt"

"I juli 2021 boede vi i Casa Guelfi i Ligurien - det fineste lille hus på bjergsiden med skøn skøn udsigt til Ameglia og dalen. 
 
Huset emmer af ro, og tiden kan bare gå i stå. Vi elskede, at poolen ikke skulle deles med andre, badekarret og det udendørs brus.“

Bente Rosenkjeer fra Danmark, der boede i Casa Guelfi i juli 2021, booket via Ponti & Sofia

Hvor ligger Casa Guelfi?

Rundt om Casa Guelfi

Ejerne, som bor med to imødekommende labrador-hunde i det lyserøde hus bagved poolen, er væk det meste af tiden, men når de er hjemme, er de charmerende værter. 

Villa Guelfi er beliggende nær skoven, hvor I kan begive jer ud på dejlige ture til fods og gå på opdagelse i resterne af udgravningerne fra romertiden. På fem minutters gåtur kan I smutte op til byen Ameglia for at få morgenkaffe eller et let måltid på restauranten på byens lokale plads. I byen finder I et slot fra det 10. århundrede, pittoreske huse, en bager og en lille købmnadsbutik. Bocca di Magra ligger ti minutters kørsel væk og her finder I restauranter med smuk udsigt over bjergene og bådene i den lille havn.

I kan også købe dagens fangst hos de lokale fiskebåde, leje en skøn yacht eller tage en bådtur til Lerici, Portovenere eller Cinque Terre.

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 50 min

Pisa lufthavn: 1,5 time i tog

Genoa lufthavn: 1,5 time

Portovenere: 45 min

Lerici: 15 min

Romerske ruiner fra byen Luni: 10 min

I NÆRHEDEN

Bar og restaurant i Ameglia i gå-afstand

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Casa Guelfi perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Ragnana

Enkelt indrettet familievilla til 8 personer med egen pool i nem gåafstand til en hyggelig landsby med cafeer og restauranter
€ 1290
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Firenze

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - Tæt på Perugia

Villa Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen i Umbrien.
€ 900
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt