Image
Image
Image
14

Sengepladser

Villa med 8 soveværelser, 8 badeværelser, aircondition, trådløst internet, insektskærme og stor privat pool.

Priser

Fra € 741 - per nat
Fra € 5190 - per uge

Villa Fiammetta

VAL D'ORCIA - NÆR SIENA - TOSCANA

Villa til 14 personer midt i den naturskønne Val d’Orcia-dal i Toscana med privat pool og aircondition

Villa Fiammetta ligger smukt indhyllet i bakkerne i den berømte Val d'Orcia-dal i Toscana, og huset er en dejlig base, hvis I ønsker at udforske alle de berømte byer og seværdigheder i området - lige fra charmerende Siena til pavelige Pienza eller de utrolige haver i La Foce, designet af Iris Origo. Alt er inden for rækkevidde.

Hvis tur-entusiasmen daler, er det en ligeså stor fornøjelse at blive hjemme og nyde den fantastiske 24 meter lange swimmingpool, hvoraf de sidste 6 meter er gemt i skyggen, overdækket af en gammel toscansk lade.

Villaen har også et grillområde, der har en ekstraordinær udsigt over Val d'Orcia, med en stille gårdhave eller en rummelig skyggefuld pergola til fantastiske udendørs måltider 'al fresco'.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Val D'Orcia-området er på UNESCO's verdensarvsliste på grund af sin unikke natur, så det er en ekstra grund til at besøge dette smukke område!

GODT AT VIDE

Bemærk, at slutrengøring (300 Euro)  ikke er inkluderet i lejeprisen 

Ejerne beder om et depositum på 1000 Euro ved ankomst, til at dække evt. skader under opholdet

Indkvartering

Rummelig villa med to separate lejligheder på 260 kvm hver

Ejeren er en berømt arkitekt, og han har indrettet villaen i traditionel toscansk stil. Villaen er opdelt i to separate og uafhængige lejligheder, hvilket giver lidt uafhængighed og privatliv, så også flere generationer kan nyde ferien både sammen og hver for sig.

Lejlighed på 260 kvm i villaens venstre fløj

Lejligheden i den venstre fløj af huset er på 260 kvm og har plads til syv gæster. Man kommer ind i et stort veludstyret køkken med et stort komfur (med ni kogeplader og to ovne), som er ideelt til ivrige kokke. Desuden er der mikrobølgeovn, fryser, opvaskemaskine, brødrister, amerikansk kaffemaskine, blender og elkedel.

En spisestue giver adgang til en gårdhave med et langbord til 15 personer. I stueetagen finder du også et soveværelse med dobbeltseng og ensuite badeværelse og med en uafhængig udvendig adgang. På balkonen finder man et mindre soveværelse med en enkeltseng og et privat badeværelse (måske ideelt for teenagere).

På første sal finder man et soveværelse med dobbeltseng, hvor der desuden er tilknyttet et ensuite badeværelse med jacuzzi. Yderligere rummer etagen et soveværelse med dobbeltseng med ensuite dobbelt brusebad og en overdækket terrasse, som også er tilgængelig udefra, med udsigt over swimmingpoolen og Val d'Orcia.

Lejlighed på 260 kvm i villaens højre fløj

Lejligheden i den højre fløj af villaen er ligeledes på 260 kvm med plads til syv gæster. Køkkenet i denne lejlighed er også veludstyret, med et stort gaskomfur med ni kogeplader. Der er også en stue med satellit-tv og en pejs og med en varm og romantisk stemning med farvede vægge.

Dette værelse, kaldet det blå rum, har et privat badeværelse med en stor bruser og direkte adgang til poolen; komfortable divaner og to smukke lænestole. Der er spiseplads med plads til 15 personer, og udgang til møbleret terrasse.

I
stueetagen finder du også et soveværelse med dobbeltseng med adgang til det fri, et ensuite badeværelse med stor dobbelt bruser og adgang til den overdækkede swimmingpool.

Stueetagen rummer desuden et andet soveværelse med dobbeltseng og et ensuite badeværelse med stor dobbelt bruser og udgang mod haven.

På første sal finder man et stort soveværelse med en himmel-dobbeltseng og et ensuite badeværelse med et boblebad og en fantastisk udsigt. Desuden findes et andet stort soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse og pejs.

14

Sengepladser

Villa med 8 soveværelser, 8 badeværelser, aircondition, trådløst internet, insektskærme og stor privat pool.

Priser

Fra € 741 - per nat
Fra € 5190 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Familievilla med stor pool

Legeområde til børn

Aircondition

GODE DETALJER I VILLAEN

Trådløst internet

Pejs

Grill

Insektskærme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

7 soveværelser med dobbeltsenge

1 soveværelse egnet til en teenager

8 badeværelser (heraf 2 med stort jacuzzi-kar, 3 med dobbelte brusehoveder, 3 med store brusenicher)

KØKKENUDSTYR

2 store, fuldt udstyrerede køkkener

Blender

Kedel

Brødrister

Juicer

Mikroovn

Ovn

Opvaskemaskine

Amerikansk og italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Smukke naturområder, velegnet til gåture og vandring

UDENDØRS

Pool: 24 x 4 meter. Dybde: 140 cm

Hængekøjer

Legeområde

Hydromassage og bruser i den overdækkede del af poolen

Bordtennisbord

Grill

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Strygejern og strygebræt

Hårtørrere i alle badeværelser

Insektskærme på vinduerne

Vaskemaskine

Satellit-TV

DVD-afspiller

Radio

Babyseng og høj stol

FACILITETER I VILLAEN MOD EKSTRA BETALING

Centralvarme (500-650 Euro pr uge)

Aircondition (250 Euro pr uge)

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring tre gange om ugen

Velkomstkurv til middag (uden vin)

Lokal, obligatorisk turistskat

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Slutrengøring er ikke inkluderet (300 Euro)

Hvor ligger Villa Fiammetta?

Rundt om Villa Fiammetta

Når man tænker på Toscana, er det ofte billederne af de bølgende bakker i Val d'Orcia syd for Siena og landskabet med de karakteristiske cypresser, der fører op til charmerende middelalderlandsbyer, som dukker frem i ens bevidsthed.

Villa Fiammetta er ideelt placeret i dette toscanske landskab, og man når nemt Val d'Orcia-områdets kendte historiske byer som Siena og  vinbyer som Montalcino eller Montepulciano, for ikke at nævne det verdensberømte Chianti-vinområde. Firenze og Arezzo er også inden for rækkevidde, og til de mere afslappende dage byder området omkring Villa Fiammetta på en række fremragende varme kilder og kurbade.

 

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 1 time og 45 minutter

Pisa lufthavn: 2,5 timer

Rom Fiumicino lufthavn: 2,5 timer

I NÆRHEDEN

Pienza: 14 minutter

San Quirico d'Orcia: 12 minutter

Montepulciano: 25 minutter

Montalcino: 20 minutter

Siena: 1 time

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Fiammetta perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Cipressi

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Radda in Chianti.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - Tæt på Firenze

Villa Dimora

Villa til 12 personer med stor pool, egnet til flere generationer, midt i en 300 hektar økologisk olivenlund og vingård i Chianti.
€ 2851
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt