Image
Image
Image
18

Sengepladser

Villa med 9 soveværelser, 8 badeværelser og privat pool.

Priser

Fra € 1143 - per nat
Fra € 8000 - per uge

Villa Eremo

PONTICINO, AREZZO

Luksusvilla med 9 værelser og pool nær Arezzo

Dette store stenhus er omhyggeligt blevet restaureret efter oprindelig at have været et tilflugtssted.

Hvis man tænker på stedets klosteroprindelse fra det 12. århundrede, emmer denne gamle bolig af en afslappende atmosfære af fred og ro. Villaen ligger velplaceret i et dyrereservat i bakkerne med udsigt over Arno-dalen, så man kan nyde de lange udsigter over horisonten og nærbillederne af områdets sky dyr, der er en del af det toscanske landskab. Men ejerne har især dedikeret deres indsats til husets fantastiske udendørsarealer og de gæster, der vil nyde en skøn ferie her i den parklignende have, de mange oaser i sol og skygge, de blomstrende buske og haver og plateauer i flere niveauer, oliventræerne og ikke mindst den store pool med det dejlige loungeområde. 

Du kan læse ejerens beretning om at genskabe Villa Eremo her: Restoring Eremo 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Det ses tydeligt, at restaureringen af VIlla Eremo var en passioneret opgave, der involverede toscanske og lokale håndværkere og tradiioner

Poolområdet er smukt designet og møbleret, og indbyder til, at man bliver hængende!

Flere spisesteder inde og ude sørger for variation, når I samles til dagens måltider

GODT AT VIDE

Mobiltelefondækningen er bedre i nogle områder af huset end andre, og den er god udendørs.

Der er er tre køkkener i villaen, hvoraf det ene anvendes primært af personalet til at servere og anrette morgenmad for jer, hvis dette ønskes som en ekstra service

Huset minder nærmest om et slot eller borg indendørs, og nogle af møblerne understreger den historiske, herskabelige stil

Indkvartering

Oprindelige toscanske detaljer

Gennem et langvarigt og passioneret arbejde har ejerne blidt lagt hænderne på husets originale struktur og identitet, og villaen har derfor bevaret de rummelige værelser og funktioner, der ikke så ofte findes i toscanske hjem længere. Den ene ses, så snart man træder ind ad den buede dør på den østlige facade. Lige så snart man træder ind i i huset, kan man se ud af det - og ind i den dejlige indre gårdhave i husets hjerte. I opholdsområdet er der en anden detalje- den centrale stensøjle, der understøtter fire brede buer, hvorunder komfortable sofaer og stole er det perfekte sted at slappe af og snakke om dagens opdagelser.

Flere køkkener med godt udstyr

Og sådan er det i hele huset - overalt er der noget at sætte pris på. Køkkenområderne vil glæde enhver kok, både det rummelige professionelle køkken og det praktiske køkken ved siden af ​​spisestuen, for de er pænt indrettede og giver en hjemlig følelse, og samtidig fyldt med alt det nødvendige udstyr, når der skal laves mad til en større gruppe, herunder en ekspres-opvaskemaskine. Ud for hovedkøkkenet er der endnu et opholdsområde, som er perfekt til yngre gæster. Her er der legetøj, tv og videoudstyr, et bord til otte personer, en åben pejs og adgang til en udendørs møbleret terrasse, som kan danne rammen om underholdningen i mange timer. 

Èt soveværelse i stueetagen

Ud over spisestuen, som har god og komfortabel plads til 16 personer, finder man stueetagens eneste soveværelse. Det har ensuite brusebadeværelse og en dør ud til en lille, møbleret terrasse. Det sidste rum på denne etage er studiet, et afslappende sted at læse, spille på elektronisk keyboard, skrive et forsinket postkort eller blot beundre skatten i gulvet - resterne af en grundmur, der stod for 1000 år siden, og som nu er et minde om stedets oprindelse.

Syv soveværelser på første sal

På øverste etage er der yderligere to opholdsrum og syv charmerende soveværelser, der hver især har et karakteristisk udseende. Alle soveværelsessuiterne er smukke steder at vågne op og begynde dagen!

Udover bjælkelofterne og terracottagulvene rummer alle værelser en dejlig blanding af velvalgte landantikviteter, dejlige tekstiler og keramik-finurligheder. De fleste soveværelser har eget bad eller bruserum, dog deler to soveværelser et nærliggende badeværelse, og det ene har et dejligt brusebadeværelse lige på den anden side af den store hall med en smuk stenpejs. i den sidste suite er der adgang fra den brede lukkede loggia, som omfatter en stue med sovesofa, et brusebad og et dejligt soveværelse under tagskægget.

Pool og børnebassin

På trods af interiørets store komfort, vil gæsterne formentlig også gerne ud og nyde i den seks hektar store grund, der omgiver ejendommen - måske for at samles omkring pizzaovnen en aften, hvor den lokale pizzaekspert kommer for at afsløre en ægte pizzamesters hemmeligheder, eller også under den vinranke-beklædte pergola, hvorunder hele gruppen kan samles til udendørs middag. På tværs af den brede græsplæne finder I husets store swimmingpool, som er forbundet med et børnebassin med et brusende vandfald. Der er desuden en skyggefuld møbleret pergola og et poolhus med brusebad, omklædningsrum og køleskab, som skåner jer for en doven tur tilbage til huset.

Personale & kok som ekstra mulighed

Villaens charmerende "huspasser" Corrado står desuden klar til at hjælpe jer med at realisere alle de udflugter og aktiviteter, I måtte ønske at flette ind i jeres toscanske ferie. Et højdepunkt for mange gæster er, at få en lokal kok til at komme til ejendommen og tilberede et lækkert måltid til jer efter en hård dags sightseeing. Villa Eremos kokke tilbyder fantastiske 4-retters toscanske retter - og kan endda lære dig at lave de samme retter, hvis du gerne vil aflure det italienske køkkens hemmeligheder gennem dit eget madlavningskursus. Desuden kan en lokal Pizzaiolo komme og fyre op i villaens traditionelle pizzaovn og vise jer, hvordan man bager perfekte pizzaer på et brændebål.

18

Sengepladser

Villa med 9 soveværelser, 8 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 1143 - per nat
Fra € 8000 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Familievilla

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

Insektskærme på soveværelser og badeværelser

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol til rådighed

Bærbare blæsere

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 soveværelse med dobbeltseng og eget brusebad i stueetagen

1 soveværelse med 2 enkeltsenge og eget badeværelse på 1. sal

1 dobbeltværelse med eget badeværelse på 1. sal

1 soveværelse med 2 enkeltsenge/dobbeltværelse med eget brusebad på første sal

2 dobbeltværelser, heraf et med eget bad på 1. sal

1 soveværelse med 2 enkeltsenge/dobbeltværelse på 1. sal

1 fælles badeværelse på 1. sal

En dobbelt sovesofa og en ekstra enkeltseng i 2 af soveværelserne til rådighed1 soveværelse med dobbeltseng og eget brusebad på 2. sal


KØKKENUDSTYR

Tre udstyrede køkkener i villaen

2 opvaskemaskiner, hvoraf den ene er ekspres

Kedel

3 ovne

2 brødristere

Italienske og amerikanske kaffemaskiner

Mikroovn

I NÆRHEDEN

Tennisbaner i Montevarchi

Cykeludlejning fra Arezzo

Hestestalde nær Pieve a Presciano


UDENDØRS

Pool (8 x 16 meter) og separat børnepool

Bærbar gril

Pizzaovn

Møbleret gårdhave, loggia, have og terrasser

Møbleret overdækket terrasse og omklædningsrum ved poolen

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer i hvert badeværelse

Pool-håndklæder

Håndklæder og sengetøj

Satellit-TV

Vaskemaskine

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller/radio

Klaver

Brænde til pejsen

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring og skift af sengetøj midt på ugen inkluderet

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Assistance med tilrettelæggelse af arrangementer, fx bryllupper, undervisning og retreats

Børnepasning på forespørgsel

Vin- og kunstture og personlig shopping kan arrangeres

Yoga og massage kan arrangeres

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Villa Eremo?

Rundt om Villa Eremo

Hvis I foretrækker at spise ude, er der en række fremragende lokale restauranter i nærheden. Drømmer I om en luksusoplevelse og et fremragende vinkort, anbefaler vi Osteria del Borro på Ferragamo-ejendommen, 20 minutters kørsel væk. Hvis I ønsker noget mere intimt - og en chance for at nyde den fantastiske udsigt fra bakketopbyen Civitella i Val di Chiana, kan I prøve Osteria Antico Borgo, der ligger kun 10 minutters kørsel væk.

Kødspisere vil nyde Ristorante Neda, en typisk enkel toscansk restaurant, der laver en fremragende "Bistecca alla Fiorentina", den toscanske stolthed. Hvis du besøger Arezzo, bør I prøve Lancia d'Oro på byens Piazza Grande om aftenen og nyde byens aftentur op ad Corso-strøget, hvor alle slentrer for at beundre og blive beundret. Og hvis I vil nyde restauranternes vinkort uden skyldfølelse, kan vi arrangere en bil og chauffør for jer. 

Uanset om I skal afholde en stor familiesammenkomst, festlig begivenhed eller en firmatur, kan Villa Eremo rumme det hele.

Vinsmagninger

Villa Eremo ligger i Chianti-området, hvilket giver masser af muligheder for vinsmagningsture. Vi kan hjælpe jer med at booke disse - men her er et par tips til lokal vinsmagning:

Il Borro er en stor ejendom, der engang var ejet af Savoy-dynastiet, den italienske tidligere kongefamilie. I dag ejes og drives stedet af Ferragamo-familien og er hjemsted for boutique- og håndværksbutikker, en fin restaurant og fremragende vinkældre. Book en vintur og bliv til frokost eller middag.

I nærliggende Montepulciano kan du besøge Tenuta Valdipiatta, som er kendt for sin fremragende Vino Nobile. Hvis I foretrækker det klassiske Chianti-område, kan I besøge Brolio Slottet nær landsbyen Gaiole eller nærliggende Badia a Coltibuono.

Festivaler og "Sagre" (madfestivaler)

Ud over de berømte kunstbyer, har mange af de lokale landsbyer og byer deres egne festivaler - nogle gange middelalderlige genopførelser som Giostra del Saracino i Arezzo, der normalt afholdes to gange i løbet af året, en gang i slutningen af ​​juni og så igen i begyndelsen af ​​september. Eller den berømte Palio di Siena, der afholdes i juli og august.

Husk også fejringen af de lokale fødevarer, såsom Pecorino-fåresostefestivalen i Pienza eller endda frøfestivalen i Brozzi, tæt på Firenze. For mere traditionelle fødevarer, kan I også kaste jer ud i Pasta Sagra i Fratta, tæt på Cortona.

Villa Eremo er også godt placeret, hvis I vil opleve charmerende Siena og det berømte Palio-løb omkring Piazza del Campo. Fantastiske Firenze ligger også tæt på, og kan nemt og bekvemt nås med tog fra Arezzo.

Husets beliggenhed gør det også til en god base, hvis I ønsker at udforske de lokale bakker på hesteryg eller nå middelalderbyfestivaler og antikmarkeder på mindre end en halv times kørsel i bil.

AFSTANDE

Firenze Lufthavn: 1 time og 20 minutter

Pisa lufthavn: 2 timer

Rom Lufthavn: 2,5-3 timer

I NÆRHEDEN

Restauranter, barer, butikker i Ponticino 2,5 km og Pergine Valdarno 4 km

Arezzo og Montevarchi: 20 km

Siena 60 km

Firenze 80 km

Villa Eremo er godt placeret til at udforske Toscana, med nem adgang til Arezzo, Siena og Firenze, såvel som de mange charmerende byer på bakketoppene derimellem.


{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Eremo perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Raddi i Chianti.
€ 2560
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt