Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser og privat pool.

Priser

Fra € 762 - per nat
Fra € 5333 - per uge

Villa Cipressi

MONTAPERTI, SIENA

Luksuriøs toscansk villa til 10 personer med pool tæt på Siena

Denne store luksusvilla til ti personer er perfekt til familiesammenkomster og vennegrupper. Villaen ligger meget tæt på Siena, men er alligevel fuldstændig omkranset af klassiske toscanske landskaber. Villa Cipressi er en stor gammel bondegård, der er blevet ombygget med omhu, hvilket har efterladt de originale træk og samtidig har tilføjet moderne detaljer, der gør dette til en meget elegant villa. Omgivet af olivenlunde og cypressforede veje er dette en arketypisk toscansk oplevelse - selv swimmingpoolen nås ved at gå ned ad en sti gennem en olivenlund.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Cipressi har en vidunderlig udsigt over Toscana med bølgende bakker, oliventræer og vinmarker, og fra loggien ses Siena i horisonten.
Ejerne, der bor på den store grund, er charmerende værter og hjælpsomme med at arrangere de ekstra detaljer, der gør enhver ferie mindeværdig. De bor cirka 200-300 meter væk fra villaen og er derfor ikke "synlige".
Da Villa Cipressi er omgivet af landbrug, kan en del af menuen bestå af det hvide Chianina-kvæg, egenprduceret olivenolie og friske grøntsager fra haven.

GODT AT VIDE

Der er WiFi-dækning, men det dækker bedre i nogle områder af huset end i andre.

Indkvartering

Charmerende gårdhave og stort landkøkken

Fra Cipressis private område åbnes en jernport til en charmerende gårdhave med stenmure, dækket af blomstrende jasmin og klatreroser. Til venstre fører en dør til en bred indgangshal med en trappe gemt under en bred murstenbue, der fører til soveværelserne og opholdsrummet på øverste etage. En kort gang forbi trappen åbner mod et rum i husets bredde og består af både opholds- og spisestueområder under et hvælvet murstenloft. Spisepladsen til venstre har et smukt travertinbord til 14 personer og døre til både forhaven og det store landkøkken. Lange skabe over marmorplader løber langs begge sider af dette veludstyrede køkken, og dets træbord til 10 personer er ideelt til morgenmad, madlavning eller til et par undervisningstimer i lokal madlavning.

Spis udendørs i olivenlunden

Den anden ende af hovedrummet består af en lys opholdsstue møbleret med en lang sofa og behagelige lænestole. Brede buede glasdøre i stueetagen fører til enten indendørs eller til to separate udendørs spisepladser. I den ene side finder man et skyggefuldt bord og stole i en olivenlund, mens der i den anden side findes lænestole og et tilstødende spisebord med udsigt over det typiske Toscana.

Fem smagfuldt indrettede soveværelser

På første sal er der fire soveværelser og et femte lige ved gangen, der fører til stuerne. Den blide farve på væggene kan variere, men alle de rummelige værelser er smukt indrettede med landlige antikviteter. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og tre soveværelser med 2 enkeltsenge, som kan indstilles som dobbelt på forespørgsel. To soveværelser (et stort dobbeltværelse med en enkeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge) deles om det store badeværelse, som både har badekar og separat brusebad. De andre soveværelser har brusebad, enten en-suite eller tilstødende.

Pejs inde, møbleret loggia ude

Stuen på denne etage har to siddeområder adskilt af en bred bue og et par trin. Det øverste område har sofaer, satellit-tv og flot udsigt; det nederste har vinfarvede lænestole og en lang sofa foran en åben pejs. En glasdør fra dette rum går mod en møbleret loggia, hvis buede åbninger indrammer en udsigt, man normalt kun oplever i renæssancemalerier. En ekstern stentrappe fører tilbage til gårdspladsen.
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser, 4 badeværelser og privat pool

Priser

Fra € 762 - per nat
Fra € 5333 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Familievilla

Smuk udsigt

Villa til flere generationer

Olivenolie og grøntsager produceret på stedet

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

Insektskærm på soveværelsesvinduer

Ventilatorer i alle soveværelser

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol til rådighed

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Klimaanlæg i alle soveværelser, forbrug afregnes direkte med ejeren

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

3 dobbeltværelser

Ekstra enkeltseng i et af dobbeltværelserne

2 ensuite badeværelser med brusere og badekar

1 badeværelse med bruser og separat badekar

1 badeværelse med bruser

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovne

Brødrister

Italiensk og amerikansk kaffemaskine

I NÆRHEDEN

Cykeludlejning kan organiseres

UDENDØRS

Pool: 7,3 x 14,6 meter med trinindgang. Åben 1. juni-30. september

Bærbar gril

Pizzaovn

Møbleret loggia og overdækket terrasse

Åben garage til én bil ved siden af huset

Møbleret spise -og opholdsområde omkring huset og poolen

Udendørs brusebad og omklædningsrum

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrer i hvert badeværelse

Pool-håndklæder til rådighed

Håndklæder og sengetøj

Telefon

Pejs i øverste stue

Satellit-TV

Vaskemaskine i separat vaskerum

Tørretumbler i separat vaskerum

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller/radio

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt i ugen inkluderet (2 dage om ugen)

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Transport og ture kan organiseres

Vaskeservice og strygning

Vinsmagning og nærliggende vingårdsbesøg

Børnepasning på forespørgsel

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Villa Cipressi?

Rundt om Villa Cipressi

Villa Cipressi ligger ideelt, hvis man ønsker at besøge Siena eller at udforske Chianti, Val d'Orcia og de klassiske seværdigheder i det centrale Toscana. Landevejene tilbage fører til nærliggende byer med alle de vigtige fornødenheder, men også til smukke Kreta Senese, de blide lerbakker syd for Siena og nogle af områdets mest fotograferede landskaber. Ikke langt mod nord finder man Chianti-vingårdene, hvor vinstokke og egetønder udfører deres magi. Ejerne af Cipressi kan let arrangere en vintur, hvor man kan smage både på vinen og det toscanske køkken, der omgiver én.

Siena, den middelalderlige by set i horisonten, er også uimodståelig. Den middelalderlige by, der er berømt for sin smukke skalformede Piazza del Campo og sit Palio hestevæddeløb, hviler på tre bakker omgivet af gamle mure. Det er en livlig by, fuld af stemningsfulde små gader, gode shoppingmuligheder og populære restauranter, men som alligevel har opretholdt sin gammeldags charme.

Siena ligger i hjertet af det klassiske Toscana, og på under en time når man en række fine destinationer. Pienza, som er pave Pius IIs 'ideelle renæssancesby' er på UNESCOs verdensarvsliste og et vindue mod den smukke Val d'Orcia, som også er centrum for produktion af lækker percorinoost. Montalcino og Montepulciano er kendt for prestigefyldte vine som henholdsvis Brunello og Vino Nobile. Det termiske vand i kurbadene i Rapolano Terme og Bagno Vignoni er også en modgift for de rejsetrætte. Selvfølgelig kan Cipressis fred og komfort let også nemt inspirere til en dag derhjemme, og én mere…

AFSTANDE

Firenze lufthavn: 1 time og 30 minutter

Pisa lufthavn: 1 time og 45 minutter

Rom Fiumicino lufthavn: 3 timer

I NÆRHEDEN

Butikker, bar, restauranter i Taverne d'Arbia: 5 km

Siena centrum: 8 km

Nærmeste togstation i Siena: 11 km

Forskellige vingårde med vinsmagning: 15 km

Landsbyer i Chianti: 30-40 min

Spa ved Rapolano Terme: 21 km

Montalcino og Montepulciano: Mindre end 1 time

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Cipressi perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet.  Gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

TOSCANA - NÆR SIENA

Villa Pipistrelli

Luksuriøs familievilla, velegnet til flere generationer, beliggende på et større gods på en toscansk bakketop. Plads til 14 personer.
€ 7500
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Docciole

Stor familievilla med 14 sengepladser, privat pool og gåafstand til den charmerende landsby Raddi i Chianti i det kendte vindistrikt.
€ 2560
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt