Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool og trådløst internet.

Priser

Fra € 743 - per dag
Fra € 5203 - per uge

Dipinta di Blu

POMAIA, LIVORNO

Luksusvilla med pergola, pool og havudsigt

I de bølgende bakker over kysten syd for Livorno finder man dette restaurerede stenbondehus, som er velegnet til familieferier. Meget af det toscanske liv udfolder sig udendørs, og derfor skabte ejerne den smukke og kæmpestore portico, som er det oplagte sted at samles.

Ved terrakottafliserne finder man en pejs og et spisebord, der er stort nok til en bordtennisturnering. Desuden er der polstrede sofaer og velplacerede gyngestole og liggestole. Det giver harmoni og mulighed for, at gæsterne kan gøre hvad de ønsker, uanset vejret. Livets lethed kan nydes udenfor eller i det indendørs rummelige interiør, hvor ejernes kunstneriske åre og kærlighed til farver kommer til udtryk. Den store pool nær huset og et glimt af Middelhavet, der ses i det fjerne, bidrager til en afslappet ferie.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den store portico er perfekt til udendørs aktivitet - fra bordtennisturneringer til dagens måltider
Villaens kunstneriske og farverige indfald kan være inspiration for gæstekunstnere!
Huset har en fremragende beliggenhed med alt fra buddhistisk kloster til berømte vingårde i nærheden

GODT AT VIDE

Kæledyr er velkomne, men bemærk at ejendommen ikke er indhegnet
WiFi internet er tilgængeligt i stueetagen, men ikke i de øverste soveværelser
De tykke stenmure betyder, at mobiltelefondækningen er bedst udenfor
Slutrengøring er ikke inkluderet, så husk at medbringe € 150 ved ankomsten til viceværten
Hvis du har brug for et ekstra værelse med brusebad til gæster, findes der et ekstra lille charmerende hus på ejendommen, der kan lejes

Indkvartering

Landkøkken og udsigt over olivenlund

De ydre himmelblå trædøre åbner for den største del af portico’en, og flisebelægningen fører rundt til de mange franske døre, der har indgang til stueetagen. Den ene indgang fører ind i et veludstyret landkøkken med et håndmalet bord, en sofa og et spisekammer med et andet stort køleskab. Et skridt ned gennem en bred, åben bue fører til hovedstuen / spisestuen med en hjørnepejs, en sofa og et langt malet spisebord til 10 personer, foran et buet vindue med udsigt over olivenlunden.

Møbleret og overdækket terrasse

På tværs af den tilstødende entré, hvor der også er døre til den møblerede terrasse, findes der korte korridorer til et brusebad og et studie med bogreoler, møbleret med et skrivebord og en hyggelig sofa placeret foran en pejs. Dette rum, der vender ud mod poolen, har yderligere to sæt døre til den overdækkede terrasse og ligger ved siden af den første af to malede trapper, der fører op til soveværelserne. På første sal er der et badeværelse, hvis finurlige malede havfrue holder de badende med selskab, et vaskerum og to soveværelser med dobbeltsenge, det ene med dristige blå vægge og vinduer mod poolen og det fjerne hav og et andet mindre soveværelse i en stænk orange farve. Yderligere to soveværelser en etage højere under de høje bjælker, kan give plads til et ekstra barn eller to. Gæster i disse soveværelser deler badeværelset, der ligger mellem dem. 

Oplyst pool og portico

De komfortable møbler og vægge af god kvalitet i huset bærer familiens kunstneriske aftryk - og ethvert hjørne kan rumme en dejlig overraskelse. Der er en skøn swimmingpool med liggestole og udendørs brusebad og omklædningsfaciliteter rundt om hjørnet fra verandaen. Både pool og portico er oplyst ved aftentide, og det kræver kun lidt teamwork eller en lokal cateringvirksomhed at fremtrylle en stemningsfuld middag.

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 743 - per dag
Fra € 5203 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Børnevenlig familievilla

Kæledyr er velkomne

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet


Insektskærme på alle vinduer

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

Brænde til pejsen

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

2 værelser med to enkeltsenge

2 badeværelser med brusere

1 badeværelse med jacuzzi

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Ismaskine

Filtreret vandsystem til vand med/uden brus

Italiensk kaffemaskine (moka)

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Tennisbane i nærheden

UDENDØRS

Pool: 13 x 6,5 meter. Dybde: 6-2 meter. Opvarmes på forespørgsel

Stor møbleret portico og haveområder

Pejs under portico'en

Grill

Bordtennisbord

FACILITETER I VILLAEN

Telefon

Klaver

Pool-håndklæder

Insektskærme

Satellit-TV

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller

DVD-afspiller

Hårtørrer i hvert badeværelse

Pejs

Vaskemaskine

Centralvarme (mod betaling)

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt i ugen (tre timer, 2 gange om ugen)

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Morgenmadsservice og forplejning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Ekstra skift af sengetøj

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Villa Dipinta di Blu?

Rundt om Villa Dipinta di Blu

Villaen Dipinta di Blu ligger en kort køretur fra to landsbyer - Castellina Marittima, en befæstet middelalderlandsby, og Pomaia, der nu er berømt for det tibetanske buddhistiske kloster, der ligger i udkanten og til tider bringer Richard Gere eller Dalai Lama til byen. Alligevel ligger ejendommen ikke langt fra havet, og på mindre end en halv time kan man kaste sit håndklæde på det hvide sand i Vada eller sidde på bredden af den charmerende Castiglioncello, et berømt badeby og inspiration for det 19. århundredes impressionister.

De velrenommerede Bolgheri-vingårde langs kysten nær Castagneto Carducci understreger, hvad Super Toscanere handler om. Gæster, der er dedikeret til deres guidebøger, vil være glade for at vide, at Pisa-tårnet, Luccas volde og etrusker-resterne af Volterra alle ligger en time væk. Det er selvfølgelig forudsat, at du kan forlade villaens bekvemmeligheder!

AFSTANDE

Pisa lufthavn: 1 time

Firenze lufthavn: 1 time, 30 minutter.

Bologna lufthavn: 2 timer, 30 minutter

I NÆRHEDEN

Bar, shopping og restauranter I Pomaia: 2,5 km

Sandstrande i Vada og stenet kystlinje i Castiglioncello, 30 minutter

Vingårde i Bolgheri og Castagneto Carducci: 40 minutter

Shopping og restauranter i Cecina: 24 km

Rosignano Marittima: 13 km

Livorno og færge til Korsika: 50 minutter

Piombino og færge til øen Elba: 1 time

Volterra og Lucca: 1 time

Sådan booker du

Er Villa Dipinta di Blu perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Castellaccio

Klassisk Chianti-villa i flere niveauer, med egen pool og tennisbane. Plads til 8 personer og velegnet til flere generationer.
€ 3178
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt