Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser, privat pool og trådløst internet.

Priser

Fra € 743 - per dag
Fra € 5203 - per uge

Cava di Calbello

ORGIA, NÆR SIENA, TOSCANA

Luksusvilla til otte personer, med privat pool og mange skønne udendørsområder

Beliggende ved foden af ​​en bjergskråning, ikke langt fra Siena, er villa Cava del Calbello en hyldest til konceptet "afslappet velvære." Det tidligere gamle stenbrud er nu et velplejet og dejligt hjem med vidunderlige grønne områder, hvor alle de komfortable værelser har adgang til de skønne haver og grønne oaser, der hører til huset. Sammenstillingen af sten og løv er til stede i hele ejendommen - fra poolen, der er omkranset af lave klippevægge og skyggefuld bevoksning, til den smukke blåregnhave med brede flisestier og terrasser, som er indhyllet af duftende lavendel og rosmarin. Disse omgivelser kan kun hjælpe en med at slappe af og nyde den naturlige skønhed i dette hjørne af Toscana!

Den charmerende ejendom gennemgik en betydelig renovering i efteråret 2014, hvor marmor- og trægulve blev føjet til badeværelserne og soveværelserne, og ejeren tilførte stilfuldt nyt sengetøj og smukke gardiner overalt. Med en høj standard for indretning og decór i huset, og erfarent personale der gerne hjælper med eventuelle "ekstra" forespørgsler, er villa Cava del Calbello absolut et sted, hvor du kan føle dig diskret forkælet.DEJLIGE SMÅ DETALJER

Der dyrkes egne grøntsager og oliven på ejendommen
Ejendommens grønne omgivelser og mange skyggefulde oaser er helt fantastiske og giver en følelse af "åndbarhed". Det varierede grønne område, der indkranser huset, indbyder samtidig til leg, udforskning og eventyr

GODT AT VIDE

Der er en lille sø i nærheden. Den er indhegnet, men ikke hermetisk aflukket

Indkvartering

Pergola til picnic og pool

Huset er omkranset af brede møblerede terrasser, der vender ud mod haven, og man når hovedindgangen gennem brede franske døre, der fører ind i en lys stue / spisestue med trægulve, en åben pejs og et stort spisebord. Et par trin fra spisepladsen fører til et meget stort landkøkken, hvor marmorborde og en stenhugget vask suppleres med professionelt køkkenudstyr. Fra køkkenet er der direkte adgang til den lange skyggefulde pergola, som er indrettet med et cirkulært bord til 10 personer samt sofaer, hvor familie og venner kan samles til en cocktail før middagen eller mødes til hyggelige samtaler langt ud på natten. På tværs af gangbroen til poolen indbyder picnicbordene under store parasoller til en uformel frokost.

 

Både plads til privacy og hyggeligt samvær

Der er soveværelser på forskellige niveauer i huset, to af dem i stueetagen ud for gangen fra stuen. Det ene er et enkelt indrettet soveværelse med to enkeltsenge, hvor gæsterne kan bruge brusebadet på tværs af gangen, og det andet er et stort soveværelse med dobbeltseng, med en hjørnepejs, direkte adgang til den forreste terrasse og et ensuite badeværelse. Fra den forreste terrasse fører to eksterne trapper op til uafhængige soveværelser med dobbeltsenge, det ene med eget badeværelse, det anden med et brusebad. Placeringen af sovepladserne gør huset velegnet til forlængede familieferier, hvor forskellige generationer kan trække sig tilbage til private dele af huset, men stadig mødes i de store fællesområder.

 

8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser og 4 badeværelser, privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 470 - per dag
Fra € 3285 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Luksusvilla med privat pool

Familievilla, velegnet til flere generationer

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet


Insektskærme på alle vinduer

Skønne udendørsområder

Huset er velegnet til kørestolsbrugere. Der er rampe ind til poolen og til soveværelset i stueetagen, dog ikke i brusebadet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng og høj stol

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 soveværelse med 2 enkeltsenge

3 soveværelser med dobbeltsenge

2 ensuite badeværelser med badekar

2 brusebadeværelser, heraf 1 ensuite

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Amerikanske og italienske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Mange muligheder for vandre- og cykelture

18-hullers golfbane i nærheden

Mulighed for at bade i en nærliggende flod

UDENDØRS

Pool: 12x6 meter, med en dybde på 1,2 meter og rampeindgang i poolen

Liggestole, parasoller og daybeds ved poolen

Stor møbleret portico og terrasser

Grill

Bærbar BBQ

Bordtennisbord

FACILITETER I VILLAEN

Pool-håndklæder

Strygejern og strygebræt

DVD-afspiller

CD-afspiller

Satellit-TV

Hårtørrer i hvert badeværelse

WiFi hurtigt internet

God mobildækning i hele ejendommen

Pejs

Vaskemaskine

Bærbare ventilatorer eller loftsventilatorer i soveværelserne og stuen

Centralvarme – betales ekstra


HVAD ER INKLUDERET

Rengøring 3 timer midt på ugen er inkluderet

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Dagligvarer klar ved ankomst, på forespørgsel

Madlavningskurser kan arrangeres

Catering kan arrangeres

Ekstra rengøring kan arrangeres

Vaskeservice til rådighed, på forespørgsel

Lufthavns shuttle-transport kan arrangeres

Hvor ligger villa Cava del Calbello?

Rundt om villa Cava del Calbello

Området er fantastisk til at vandre og cykle i, og når først I har bevæget jer ud af den skønne ejendom, er der let adgang til de toscanske landeveje, der snor sig op til gamle slotte eller ned til floden Merse. I den nærliggende landsby Orgia afslører Skovmuseet, hvordan lokale skovfolk engang levede i de grønne bakker, der stadig er tilflugtssted for svampe - og kastanjesamlere. Der er gode forbindelser til middelalderens Siena, renæssancens Firenze og krystalvandet på den sydlige toscanske kyst. Det er let at arrangere forplejning og transport, så denne toscanske ejendom er et godt udgangspunkt for en ferie, som kan forkæle og fascinere jer, og efterlade jer med minder, der bliver hængende.AFSTANDE

Siena: mindre end 15 minutters kørsel væk

Firenze: 80 km

I NÆRHEDEN

Enkle butikker / restaurant i Orgia: 2 km

Butikker, banker, restauranter i Rosia: 10 minutter

Sådan booker du

Er villa Cava del Calbello perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Castellaccio

Klassisk Chianti-villa i flere niveauer, med egen pool og tennisbane. Plads til 8 personer og velegnet til flere generationer.
€ 3178
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt