Image
Image
Image
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, tennisbane og privat pool.

Priser

Fra € 454 - per dag
Fra € 3178 - per uge

Villa Castellaccio

SAN DONATO IN POGGIO, CHIANTI

En klassisk Chianti-villa til 8 personer med privat pool og tennisbane

Castellaccio er en klassisk Chianti-villa, som ligger i et af naturens amfiteatre, omgivet af blidt stigende grønne bakker og enkelte villaer i det fjerne. Husets ejere har skabt en ejendom, der strækker sig over mange niveauer i fin sammenhæng med naturen. Der er mulighed for overnatning i hovedhuset og i den rummelige lade, så villaen er et fremragende feriested til en gruppe venner eller en familie med flere generationer, hvor alle kan finde plads til både at nyde stille stunder og hyggeligt samvær.

Fra indgangen til den indhegnede ejendom mødes I af brede bælter af velduftende rosmarin og lavendel og høje blomstrende buske, der fører jer langs stien til en skyggefuld panoramaterrasse, hvor I kan nyde måltiderne under åben himmel. De brede trapper, der flankerer terrassen, fører op til en større stenterrasse med kurvesofaer mellem stalden og huset. Pergolaens roser og hvide blåregn sørger for skygge på de varme dage.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Den lokale restaurant, der ligger i gåafstand, tilbyder velsmagende måltider til en rimelig pris
Nyd deudendørs måltider på terrassen med udsigt over poolen og i skyggen under fyrretræerne nær grillen
De smukt anlagte haver giver et strejf af farve på alle årstider

GODT AT VIDE

Mobiltelefondækningen er bedre uden for nogle steder i haven, og derfor er der en intern telefon til lokale opkald
Den sidste del af indfartsvejen tages bedst i lavt gear, langsomt og stabilt, både på vej ned og tilbage op

Indkvartering

Spisebord med plads til 10 personer

Som det er naturligt i denne del af verden, går indgangen til huset gennem dets køkken. Castellaccios køkken rummer det nødvendige køkkenudstyr, et praktisk morgenbordsbord og en brændeovn. Døre fra køkkenet fører til en attraktiv spisestue med et plankebord til 10 personer. Her finder man også et lille kontor med en enkeltseng og adgang til den indre gårdhave. Uden for spisestuen findes en lille korridor, der giver lys fra de buede glasdøre, og her kommer man til soveværelserne på øverste etage, et farverigt flisebelagt brusebad og den store stue. En gammel pejs, dybe sofaer dækket af stof i varme farver og malede træmøbler indbyder til, at man her trækker sig tilbage sidst på dagen og genoplever dagens eventyr.

Pizzaovn og møbleret gårdhave

Den møblerede indre gårdhave, som er delvis åben for solens stråler, men lukket af en enorm trædør, er et andet dejligt sted at nyde sin middag, da den ligger få skridt væk fra pizzaovnen. Uden for gårdspladsen findes vaskeriet og en udvendig trappe til en loggia med bistrobord og stole; her er også adgang til soveværelserne på øverste etage. Der er et smukt soveværelse med dobbeltseng og pejs, som deler et stort badeværelse med det mindre tilstødende soveværelse med dobbeltseng / dobbeltværelse. På samme etage findes et andet badeværelse og et tredje soveværelse, der kan være dobbelt, hvis man ønsker det. Begge badeværelser har badekar og rummelige brusere, og alle værelser er pænt møbleret med landantikviteter.

Gårdhave med grill og hængekøje i skyggen

På tværs af terrassen fra huset finder man de buede døre til stenladen, hvis brede indgangsparti har en arabisk dobbeltseng bag et forhæng til den ene side, og et stort brusebad bag en antik turkis dør til den anden. Et par trin fører ned til en enorm stue med en høj stenpejs og dejlige sofaer, der inviterer til afslapning. Der er et praktisk tekøkken i hjørnet og brede franske døre ud til en gårdhave, hvor travertinbordet, den nærliggende grill og skyggefulde hængekøje gør det til et ideelt sted at nyde sine sommermåltider.

Vinstokke, tennisbane, pergola & pool

Et par skridt væk ligger en port til en af ejendommens skjulte glæder, en lang gangbro, hvor de hængende vinstokke er fyldt med sæsonens farver og dufte, og man mødes af endnu en overraskelse, nemlig en regulær tennisbane. Trin fører ned til den lange pool med en møbleret pergola i den ene ende og et opholdsområde under træerne i den anden.
8

Sengepladser

Villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, tennisbane og privat pool.

Priser

Fra € 454 - per dag
Fra € 3178 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Villa med privat pool

Villa til flere generationer

Tennisbane

GODE DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

1 babyseng og 1 høj stol

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

1 soveværelse med dobbeltseng på 1. sal i hovedhuset med eget badeværelse med separat bruser

2 soveværelser med dobbeltsenge på 1. sal i hovedhuset med fælles badeværelse og separat brusebad

1 enkeltseng i stueetagen (på forespørgsel)

1 brusebadeværelse i stueetagen i hovedhuset

1 dobbeltseng og brusebadeværelse i staldens anneks

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italiensk kaffemaskine (moka)

UDENDØRS

Swimmingpool: 5 x 15 meter. Dybde: 1-1,5 meter. Der er trinnedgang og poolen er i lavere niveau end huset

Grill

Pizzaovn

Møbleret have og terrasse i modsatte ende af poolen

Tennisbane med et par ketchere til rådighed (middelstandard)

FACILITETER I VILLAEN

Insektskærme og myggenet på nogle af soveværelsesvinduerne

Bærbar ventilator i hvert soveværelse

Pool-håndklæder

2 hårtørrere

Telefon til lokale opkald

Satellit-TV

Strygejern og strygebræt

CD-afspiller / radio

DVD-afspiller

HVAD ER INKLUDERET

Rengøring midt på ugen

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Ekstra skift af sengetøj

Børnepasning (lejlighedsvis til rådighed)

Visualisér din drømmeferie...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i et fantastisk feriehus i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

"Det var alt - og mere, end vi kunne have håbet på..."

"Vi havde en dejlig ferie i villa Castellaccio. Ferien var alt - og mere, end vi kunne have håbet på. Vores eneste beklagelse var, at vi ikke var i stand til at blive længere for at udforske hele ejendommen og nyde hvert opholdsområde flere gange!

Som indretningsarkitekter satte vi stor pris på den samlede følelse i hjemmet; et sted, hvor mange års kærlighed og rejser mærkes i alle rummene. Billederne yder ikke villaen retfærdighed!
Soveværelserne i hovedhuset er komfortable og hyggelige. Vores børn elskede deres specielle dobbeltværelser, hvor de kunne udleve deres drømme om at være pirater eller gladiatorfer under sengenes forhæng. De nød mange timers fantasileg eller jagt. Og når vi havde det for varmt, kunne vi hoppe i den magiske pool for at fuldenden dagen Den udvendige bygning var et bonussted at hænge ud, spille spil, bare dovne den eller læse lidt.

Castellaccio er et magisk sted, som vi prompte pralede med til alle vores venner, selvom vi alligevel har værnet hårdt om husets placering af frygt for, at denne 'hemmelighed' vil blive opdaget.

Byen Sicelle er den perfekte størrelse som base, og de omkringliggende byer var fantastiske at udforske, når vi havde lyst til at vove os ud. Ikke overraskende, var de lokale restauranter utrolige og lækre. Markedet ved Panzano var en stor overraskelse, og den stegte kylling var en spiseoplevelse, vi stadig husker tilbage på.

Der er ikke nok ord til at beskrive, hvilket fantastisk ophold vi havde i villa Castellaccio. Vi håber at vende tilbage igen en dag. Hvis der var ét kritikpunkt, ville det være, at huset er for specielt for masserne, der leder efter en pakkeferie i Chianti-området. Dette er ikke en villa til bustur-segmentet, men jeg formoder, at du ikke er skuffet over at læse dette!

Ufuldkommenhederne og den italienske "rustikhed" i denne villa er ikke for alle. Men de mange, der sætter pris på disse egenskaber, vil elske huset, som vi gjorde.

Vi drømmer om at komme tilbage."

M.N. fra New York, der boede i Villa Castellaccio i 2018, booket via Invitation To Tuscany

Hvor ligger Villa Castellaccio?

Rundt om Villa Castellaccio

I gåafstand fra huset, dog op ad bakke, findes en bar / et enoteca ved krydset mod Sicelle. I kan også lade jer friste af en genvej til den berømte Chiantigiana, den naturskønne vej, der fører gennem de mest kendte landsbyer i Chianti. Vinsmagninger, livlige landsbymarkeder, sommerkoncerter og udstillinger er nemt inden for rækkevidde. Selvom Castellaccio er gemt væk i bakkerne, ligger det faktisk ikke langt fra motorvejen, hvor der er lige lang afstand til middelalderens Siena eller renæssancens Firenze. Tag ud og nyd den kulturrige historie og vend tilbage til solnedgangen ved poolen og et glas rødvin - det er en ægte toscansk ferie!

I NÆRHEDEN

Bar, restauranter, shopping: San Donato in Poggio: 5 km

Landsbyer i Chianti: Panzano 8 km, Greve in Chianti 15 km, San Casciano og Radda in Chianti 20 km

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Villa Castellaccio perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Siena

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlude og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Goga

Spektakulær, historisk villa med pool og wifi og udsigt til Siena. Plads til 20 gæster; der er ti soveværelser og ni badeværelser.
€ 3000
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt