Image
Image
Image
6

Sengepladser

Sommerhus med 2 soveværelser, 2 badeværelser og jacuzzi.

Priser

Fra € 89 - per dag
Fra € 625 - per uge

Casina Moresca

PORTO SANTO STEFANO, ARGENTARIO

Romantisk sommerhus med jacuzzi og udsigt over Middelhavet

Casa Moresca er et lille hus højt på en højderyg over Middelhavet, omgivet af oliventræer og med udsigt, der fortsætter for evigt. I løbet af dagen kan du se ud til øen Giglio, derefter til Montecristo og endda så langt som til Korsika. Om natten stråler stjernerne over det udendørs spisebord og den nærliggende jacuzzi. Ejeren har fortalt os, at de har placeret det med vilje nøjagtigt under Mælkevejen for maksimal effekt!


Dette er et hus, hvor man kan nyde en afslappet dagsrytme, der blot er præget af måltider, afslapning og svømmeture. Duften af salvie og rosmarin, der omgiver huset, blandes med havluften og bliver til den vidunderlige middelhavsaroma, der kendetegner rolige feriedage og dovne somre. Der er plads til fire gæster, men huset er også ideelt til et par som et romantisk gemmested.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Udsigten fra dette lille sommerhus er fantastisk, du kan se øen Montecristo, Giglio, Elba og endda Korsika på en god dag
Kig op i natten! Med så lidt lysforurening er Mælkevejen lys og synlig på en måde, som bare ikke er mulig i moderne byer

GODT AT VIDE

Vejen op til huset er stejl og smal. En Fiat Panda er mere velegnet end en Mercedes S-klasse!

Indkvartering

Enkel nydelse

Huset nås via en smal vej, der klatrer op ad Argentario-siden, omkring 330 meter over havets overflade. Det er et enkelt sommerhus, der vender ud til havet, med en stue og et køkken, der strækker sig over hele husets forside, og med 2 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse på bagsiden. Det store soveværelse har et lille ensuite vaskerum og franske vinduer, der fører ud til siden mod jacuzzien.

Boblebad med udsigt over Middelhavet

Jacuzzien ligger i en gammel olivenlund blandt nyplantede oliventræer med udsigt over Middelhavet og øen Giglio i det fjerne, hvilket gør det til et perfekt sted at slappe af med et glas i hånden. Foran huset står et spisebord, der er perfekt placeret til at nyde udsigten i pergolaens skygge, og hvor et måltid med oliven, friske tomater, basilikum og olivenolie, parmaskinke, fåreost og et glas lokal rødvin sætter prikken over i’et.

 
 
6

Sengepladser

Sommerhus med 2 soveværelser, 2 badeværelser og jacuzzi.

Priser

Fra € 89 - per dag
Fra € 625 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Smuk udsigt

Jacuzzi med udsigt over havet

Velegnet til romantisk ophold

Godt sted at vandre

GODE DETALJER I VILLAEN

Trådløst internet

Pejs

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

1 badeværelse, 1 ensuite vaskerum

KØKKENUDSTYR

Kaffemaskine (italiensk mokka)

Opvaskemaskine

Kedel

I NÆRHEDEN

Den nærmeste strand er Cala del Gesso, en kort køretur væk.

Argentario golfbane ligger 25 minutter væk

Bådudlejning i Porto Santo Stefano

Kitesurfing i Talamone

UDENDØRS

Jacuzzi med udsigt over havet

Pergola og udendørsmøbler

FACILITETER I VILLAEN

Ventilatorer

TV

Strygejern og strygebræt

Vaskemaskine

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Hvor ligger Casina Moresca?

Rundt om Casina Moresca

Argentario var engang en ø, der gradvist tilsluttede sig til fastlandet. Området er bemærkelsesværdigt bjergrigt, ligesom mange af øerne i det toscanske øhav, og har en smuk kystlinje med bugter, grotter og klipper. Der er to hovedbyer, Porto Santo Stefano og Porto Ercole, den ene i nord og den anden i syd. Det er et vidunderligt sted at udforske til fods med stier, der krydser bakkerne og følger højderygge. Eller du kan udforske halvøen - og de andre øer - med båd. En lille færge tager dig til Giglio på omkring en time, eller du kan udforske bugter og huler på selve Argentario-kysten - du kan tage skræddersyede bådture for at se nogle vidunderlige små bugter og strande.

Du kan også leje en lille jolle (ingen licens er nødvendig) eller en båd med en skipper, så du kan gå rundt på øen og finde dit eget private område. Hvis du beslutter dig for at udforske stederne længere inde i landet, er Orbetello en vidunderlig by med et hyggeligt lørdagsmarked og en livlig aftenscene med gode restauranter og barer. Der er også smukke nationalparker med spektakulære fugleområder, arkæologiske steder som Cosa, en romersk by beliggende tæt på Orbetello på et bjerg kaldet Ansedonia.

 

AFSTANDE

Rom Fiumicino lufthavn: 1 time og 30 minutter

Rom Ciampino lufthavn: 2 timer 20 minutter

Termiske bade i Saturnia: 1 time og 20 minutter

I NÆRHEDEN

Porto Santo Stefano med shopping, barer og restaurant: 10 minutter

Giardino dei Tarocchi: 50 minutter

Orbetello og lagunen: 25 minuter (fint sted at kigge på fugle)

Sådan booker du

Er Casina Moresca perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Arezzo

Casa Allioni

Typisk toscansk villa til 6 personer med egen pool og fantastisk udsigt, i gåafstand til den lokale, charmerende  landsby.
€ 1621
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen.
€ 900
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt