Image
Image
Image
10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser og 5 badeværelser (alle ensuite), privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 186 - per nat
Fra € 1300 - per uge

Casa del Cambio

RESINA, PERUGIA - UMBRIEN

Villa med privat pool til 10 personer i Umbrien

De lokale ejere har forvandlet dette traditionelle bondehus til et feriehus af høj standard. Med aircondition overalt og en smuk privat pool er denne villa perfekt til afslappende familieferier. Ejernes omhyggelige brug af lokale håndværkere gør dette hus til et særligt sted at bo, og dets placering på grænsen mellem Umbrien og Toscana gør det til et ideelt til at udgangspunkt til at udforske begge regioner.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

At kunne plukke frugt og grønt fra husets egen have er en ren fornøjelse!

 

GODT AT VIDE

Allergikere bør bemærke, at der til tider kan komme udekatte forbi
NB! Ejerne kræver et kontant depositum på 500 Euro ved ankomsten, for at dække eventuelle skader under opholdet. Depositummet vil blive refunderet ved afrejse, efter huset er blevet besigtiget

Indkvartering

Rustik charme og originale detaljer

Mens den udvendige trappe førhen ville have ført til husets beboelsesrum og stueetagen ville have været reserveret til husdyr, har en omhyggelig renovering af ejendommen forbedret hele husets komfort, og huset har stadig bevaret sin rustikke charme. Døren i stueetagen fører direkte ind i en stue, hvor de komfortable sofaer vender ud mod en hjørnepejs. En bred buegang til højre fører til et spisekøkken med et bord til 8 personer og en bagdør med adgang til en møbleret pergola. Som i resten af ​​huset, bemærker man også i køkkenet at ejeren er opmærksom på detaljer og lokale håndværkeres færdigheder; der er endda et lille vindue, hvorigennem man kan føre retter ind i den tilstødende spisestue. Dette værelse, som har et langt spisebord til 10 personer samt skænke, har også en dør, der fører til det udendørs opholdsområde. En kort korridor ud for spisestuen ender ved den eneste soveværelsessuite i stueetagen, som omfatter et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med flisebelagt badekar og et lille sidekammer med uafhængig adgang til haven, hvor man kan have en barneseng eller enkeltseng.

Soveværelser med ensuite badeværelser

En åben trappe fra et lille musikrum ud for stuen fører op til fire soveværelser på øverste etage. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og to soveværelser med to enkeltsenge, der kan redes op som dobbeltværelser hvis man ønsker det, og de har alle ensuite bruserum. Restaureringen af huset krævede, at ejerne var tro mod den oprindelige soveværelsesindretning, hvilket har betydet, at det ene af dobbeltværelserne er komplet med åben pejs og adgang til den udvendige trappe, mens det mindre soveværelse med 2 enkeltsenge/dobbeltværelse kun har en lille åben hjørnebruser, som evt. gør den mere velegnet til børn. Når det er sagt, er alle soveværelsessuiter indrettet med landantikviteter af god kvalitet og indretning af høj kvalitet. 

Dejlige udendørsområder

Det udendørs opholdsområde har fuld udsigt over det grønne umbriske landskab, komplet med et kirkespir på den fjerne bakketop. Udendørsområdet omfatter også den infinity-kantede pool nede foran huset, solsengene og den nærliggende pergola, der lader gæsterne få lige præcis den ønkede mængde sol. Midt mellem huset og poolen er en muret grill og tilstødende pizzaovn, der gør udendørslivet endnu mere behageligt. 

10

Sengepladser

Villa med 5 soveværelser og 5 badeværelser (alle ensuite), privat pool og trådløst internet

Priser

Fra € 315 - per nat
Fra € 2208 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Villa med privat pool

Familievilla

GODE DETALJER I VILLAEN

Ildsted

Trådløst internet

Aircondition (mod betaling)

Kæledyr er velkomne

Insektskærme

EKSTRA UDSTYR MOD BETALING

Ekstra rengøring muligt

EKSTRA UDSTYR, DER AFREGNES EFTER FORBRUG

Centralvarme

Aircondition

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

1 ensuite badeværelse

4 ensuite bruserum

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Mikroovn

Brødrister

Kaffemaskiner (amerikansk og italiensk)

UDENDØRS

Pool: 6 x 13,5 meter. Dybde: 120 cm - 2 meter. Poolens indvendige omkreds er 1,20 meter. Åbent 1. juni – medio september

Grill

Møblerede udendørs arealer og liggestole ved poolen

4 mountainbikes til rådighed

FACILITETER I VILLAEN

Hårtørrere

Pool-håndklæder

Ventilatorer (på forespørgsel)

Satellit-TV

Strygejern og strygebræt

Vaskemaskine

Babyseng og høj stol

DVD-afspiller

CD-afspiller

Håndklæder og sengelinned

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Kokkekurser i italiensk madlavning

Dagligvarer klar ved ankomst

Catering

Hvor ligger Casa del Cambio?

Rundt om Casa del Cambio

Casa del Cambio er ideelt til familiesammenkomster eller en ferie med vennerne. Engang var villaen ejet af et af de mest magtfulde laug i Perugia, 'Collegio del Cambio', vagtvekslerlauget, og dette omhyggeligt restaurerede bondehus nærer stadig bånd til sin berømte fortid. Dets nuværende ejere arbejder faktisk stadig med veksling. De veksler ikke længere penge eller dømmer civile sager, men udveksler nu viden og uddanner besøgende i områdets historie, der bl.a. ses i det rigt udskårne træværk eller i de lyse fresker af den umbriske mester Perugino. 

 

AFSTANDE

Rom lufthavn: 2, 5 timer

Firenze lufthavn: 2 timer

Pisa lufthavn: 2, 5 timer

I NÆRHEDEN

Landsby med butikker og caféer: Resina, 4 km

Tennisbane og butikker i Ponte Pattoli: 8 km

18 hullers golfbane: 20 km

Perugias historiske centrum: 15 min

Deruta (by dedikeret til keramik): 30 min

Byer ved Trasimeno-søen med ren sandstrand, sejlads, vandsport, færger til øer, museer: 45 min.

Cortona, Valdichiana A1-motorvejstilkørsel & Outlet Village: 1 time

Alle umbriske byer f.eks. Assisi, Gubbio, Todi, Spoleto: under 1 time

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Sådan booker du

Er Casa del Cambio perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Italien, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse udvalgte muligheder:
Image

TOSCANA - TÆT PÅ LIVORNO

Casa dei Fichi

Familievilla med privat pool og skøn udsigt over Middelhavet og gåafstand til landsbyen Campiglia Marittima. Plads til 9 personer.
€ 2100
Fra/per uge
Image

Toscana - Tæt på Pisa

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Castelonchio

Stenhus i en olivenlund med plads til 6 personer, privat pool, smuk beliggenhed og udsigt over Trasimeno-søen
€ 900
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt