Image
Image
Image
12

Sengepladser

Ejendom med 6 soveværelser og 6 badeværelser, privat tennisbane i ITF-standard, wi-fi, professionelt køkken og rummelig spise/opholdssal

Priser

Fra € 800 - per nat
Fra € 5600 - per uge

Casa Alloro

NÆR ACQUI TERME - PIEMONTE

Skøn ejendom til max 12 gæster i Piemonte med privat tennisbane (ITF standard Green Set hard court) og professionelt køkken. Især velegnet til en gruppe af venner, der sammen vil nyde alle Piemontes glæder: Vin, gastronomi, natur, cykling og tennis

Casa Alloro i Piemonte er en ganske særlig ejendom, der ligger roligt og med fri udsigt over dal og bakker, som det meste af året indhyller stedet i frodig vegetation og upoleret natur. Casa Alloro er en separat længe med fem dobbeltværelser, der alle har eget badeværelse.

På grunden ligger også ejerens eget stenhus, hvor der er et ekstra dobbeltværelse med eget badeværelse og separat indgang. Stedets ejere er en dansk familie, der bor her til daglig, men som har deres egne rutiner. De råder over tennisbanen om eftermiddagen (eller efter aftale), men respekterer gæsternes privacy, og er også behjælpelige med tips til området, koordinering af tennistræning, vinture mm. 

Cirka 50 meter fra værelserne ligger gæsternes smukke fællesrum, som er lyst og luftigt indrettet og med højt til loftet. I lavsæsonen kan I nyde dagens måltider sammen ved de runde borde, slappe af i sofaerne og ikke mindst: kaste jer over områdets kulinariske glæder og eksperimentere med de lokale råvarer i det professionelle køkken, der er fuldt udstyret og kan imødekomme enhver form for sult. I kan evt. tilkøbe morgenmad.

I højsæsonen vil der i dette lokale være morgenmadsbuffet, og om aftenen fungerer stedet som restaurant, hvor I kan bestille mad a la carte. 

Casa Alloros udformning gør, at stedet især er egnet til en gruppe venner, der kommer for at nyde alt det, som Piemonte er kendt for: Gode cykelruter, dejlig natur, udsøgt mad og vin. Og ikke mindst: Husets udendørs hard court tennisbane, som gæsterne i lavsæsonen kan benytte mellem kl. 08 og 17 (i højsæsonen kan man leje banen fire timer om dagen efter aftale), og som lokker både begyndere og øvede tennisspillere. Man kan også få undervisning af en af de lokale tennistrænere, der taler engelsk og som underviser på alle niveauer, også børn, og som betales pr. time.

Lavsæson: 1. maj til og med 2. juni 2023:

I lavsæsonen kan ejendommen bookes for mindst fire nætter ad gangen. Lejeprisen er 3200 Euro for hele stedet for fire nætter (max seks dobbeltværelser), inklusiv slutrengøring, fri benyttelse af tennisbanen mellem kl. 08 og 17, fri adgang til udendørsarealerne og til køkken og spise/opholdsrum. 

Morgenmad kan tilkøbes for 15 Euro per person. 

Højsæson: Fra 3. juni til og med 28. oktober 2023:


I højsæsonen kan ejendommen bookes for mindst syv nætter ad gangen, fra lørdag til lørdag. Lejeprisen er 6000 Euro for hele stedet for syv nætter (max seks dobbeltværelser), inklusiv morgenmadsbuffet og slutrengøring. Der vil ikke være adgang til spise/opholdsrummet, udover til morgenmaden og middagen, som kan tilkøbes.

Man kan tilkøbe leje tennisbanen fire timer dagligt (tidspunkter koordineres på stedet) under opholdet, prisen er ialt 350 Euro for hele perioden. 
________________________________________________________

Ketchere kan lejes (2 Euro pr. ketcher pr. dag) på stedet, og det er muligt at købe rør med fire bolde (9 Euro).

Privat engelsktalende tennistræner: 40 Euro pr. time (undervisning ligger normalt i tidsrummet kl. 08-13)

______________________________________________________________

Har du andre ideer eller ønsker? Kontakt os for priser og muligheder. 

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Ejendommen byder på fine muligheder for at slå sig løs på den nye hard court tennisbane i ITF-standard og kombinere opholdet med ture rundt i Piemonte på cykel eller i bil
Der er cirka 12 kilometer til den nærmeste by, Acqui Terme, med markeder, butikker, restauranter, barer og dagligvarebutikker

GODT AT VIDE

Stedets danske ejer og familie bor i et seperat hus på grunden, og de benytter også tennisbanen (tidspunkterne koordineres med jer under opholdet, læs også mere info i afsnittet om lav - og højsæson)
Ejerne har en venlig hund af racen Lagotto Romagnolo og en kat, der færdes frit i området.
Det er ikke muligt at medbringe egen hund
NB! Der er ikke pool på denne ejendom

Indkvartering

Privat "længe" med fem værelser

I den private længe finder man fem dobbeltværelser, alle med eget badeværelse med bruser. De er enkelt og rustikt, men elegant, indrettet i landlig stil, der passer til stedets atmosfære. Alle værelser har vinduer med grønne skodder, og man kan sidde udenfor ved hvert værelses tilhørende træbord og to stole, eller slappe af i liggestolene på græsset. 

Et ekstra dobbeltværelse i hovedhuset

Der er et ekstra dobbeltværelse i stueetagen i hovedhuset, hvor ejerne bor, men man har fuld privacy, og egen ind/udgang. 

Professionelt køkken med spisesal/opholdsrum

På grunden er der også et separat bygning med professionelt køkken og en rummelig spisesal/opholdsrum. I lavsæsonen kan man benytte disse lokaler frit, i højsæsonen fungerer de som restaurant, hvor man kan få morgenmadsbuffet og spise a la carte om aftenen.

12

Sengepladser

Ejendom med 6 soveværelser og 6 badeværelser, privat tennisbane i ITF-standard, wi-fi, professionelt køkken og rummelig spise/opholdssal

Priser

Fra € 800 - per nat
Fra € 5600 - per uge

Flere detaljer om ejendommen

HIGHLIGHTS

Ejendom med egen, ny tennisbane (ITF standard Green Set hard court)

Professionelt køkken

Rummeligt spise/opholdsrum med plads til op til 40 gæster

GODE DETALJER I EJENDOMMEN

Ventilatorer i loftet

Wi-fi

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Babyseng

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

5 soveværelser i "hovedlængen" med enkeltsenge, der kan stilles sammen. Eget badeværelse i alle rum

1 dobbeltværelse med eget badeværelse befinder sig i hovedhuset, med separat indgang

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret professionelt restaurantkøkken

I NÆRHEDEN

Gode ruter for cykelentusiaster, der værdsætter bjergkørsel

Flere lokale vinproducenter i området

Acqui Terme, især kendt for sine kurbade og termalske kilder

UDENDØRS

Privat tennisbane i ITF-standard

Gode udendørsarealer til picnic og til at gå på opdagelse i

Bord med to stole foran alle fem værelser

Liggestole

HVAD ER INKLUDERET

Håndklæder og sengelinned

Slutrengøring

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse (afhængig af sæsonen):

Catering: Morgenmad, aftensmad

Tennistræner(e)

Private madlavningstimer med kok

Ekstra rengøring

Hvor ligger Casa Alloro?

Rundt om Casa Alloro

Casa Alloro ligger cirka lige langt fra lufthavnene i Milano og Torino, og der er derfor mange flyafgange at vælge imellem. Eller måske foretrækker du at køre selv?

Ejendommen ligger på en bakketop, cirka 12 kilometer fra den hyggelige by med de varme termalske kilder, Acqui Terme, der har alt, hvad man kan ønske sig (marked, restauranter, spa, hyggelig piazza, specialbutikker, barer, dagligvarebutikker). 

Fra Casa Alloro kan den øvede cyklist fx suse gennem de liguriske Alper på en morgentur mod Savona og kysten i Ligurien - der er cirka 40 kilometer i fugleflugt - og hoppe i vandet om formiddagen, efterfulgt af en god frokost på en af de lokale restauranter. I kan naturligvis også tage bilen og være fremme på en times tid, hvis familien savner sand mellem fødderne og længes efter det italienske strandliv, som bedst nydes liggende på en solseng under en skygefuld parasol, mens man checker de andre badegæster ud bag solbrillerne. Men måske når I slet ikke udenfor Piemontes grænser, for denne region har jo selv så meget at byde på: Kendt for sine trøfler, hasselnødder, gode oste, friske råvarer og ikke mindst alle de store vine som fx Barolo, Barbaresco, Nebbiolo og Asti Spumante. 

Cirka en halv times kørsel fra ejendommen ligger vinbyen Canelli og producenten Contratto, der bestemt også er et besøg værd. 

AFSTANDE

Torino lufthavn: Cirka 140 km

Milano Linate lufthavn: Cirka 150 km

I NÆRHEDEN

Acqui Terme med alle fornødenheder og togstation: Cirka 12 km

Afstand til naboregionen Ligurien: Cirka 35 km

Afstand til vinbyen Asti: Cirka 50 km

Afstand til trøffelbyen Alba: Cirka 50 km

Sådan booker du

Er Casa Alloro perfekt til dig?

Kontakt os for at få info om priser og ledighed

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker - hvornår vil I afsted, og hvor mange er I?

I tvivl?

Hvis Casa Alloro er ledig, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

For at sikre din reservation, bedes du betale bestillingsgebyr på 30% af det samlede beløb, når du bekræfter reservationen. Dette gebyr kan ikke refunderes. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Skriv venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartnere. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Italien er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et stemningsfuldt feriehus eller skøn villa. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere huse i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

PUGLIA - SYD FOR LECCE

Palazzo Giustiniani

Elegant "palazzo" midt i en lille by med udsigt over torvet. Plads til 12 personer, og med egen pool, patio og tagterrasse.
€ 4550
Fra/per uge
Image

Toscana - nær Siena og Arezzo

Villa Rapale

Elegant feriehus nær Arezzo og Siena med privat pool, tennisbane, petanque og fitnessrum. Plads til ti gæster.
€ 3415
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ SIENA

Villa Cipressi

Luksuriøs familievilla, omgivet af olivenlunde og cypresser, velegnet til flere generationer. Med privat pool og 10 sengepladser.
€ 5333
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt