Image
Image
Image
6

Sengepladser

3 soveværelser og 2 badeværelser. Privat pool og trådløst internet.

Priser

Fra € 232 - per dag
Fra € 1621 - per uge

Casa Allioni

PIEVE A PRESCIANO, TÆT PÅ AREZZO

Toscansk villa til 6 personer med fantastisk udsigt og privat pool

Casa Allioni er en typisk toscansk villa til 6 personer, tæt på en landsby med en fantastisk udsigt, især fra swimmingpoolen. Den skyggefulde pergola er perfekt til udendørs ophold og spisning. Når du passerer olivenlundene og vinmarkerne og ankommer til Casa Allioni, forstår du straks, hvorfor ejeren elsker at bo her, og du fornemmer den glæde, hvormed huset blev skabt.

Geranium og blomstrende vinstokke komplimenterer stenfacaden på dette bondehus, der blev opført i det 17. århundrede. De charmerende stenbuer, den dejlige loggia og de mange rum inviterer både til rolige pauser og til stunder, hvor man samles og nyder hinandens selskab, omgivet af Arno-floddalen og de smukke Chianti-bjerge.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Det er en skøn villa, og udsigten fra poolen er fantastisk
Det er dejlig bekvemt at have landsbyen i nærheden

GODT AT VIDE

Trappen fra køkkenet til stuen har store trin og et åbent gelænder – og er derfor ikke egnet til mindre børn
Huset rummer mange af ejerens personlige ejendele, og hun lægger selv vægt på, at det er et "hjem" snarere end blot en feriebolig. Huset er velegnet til familier, der betragter det som et plus, og knap så velegnet til familier, der søger en mere anonym udlejningsbolig.

Indkvartering

Tocansk køkken og egen brødovn

Der er indgang på øverste etage. Man går ind i et rummeligt køkken, hvor ildstedet har bidraget til århundreders toscansk madlavning. Køkkenet har moderne udstyr, kombineret med de charmerende terracottagulve, bjælkelofter og et antikt bord til 14 personer. Køkkenet ligger mellem en gang, der fører til et badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng, og en åben trappe, der fører ned til stuen. Her er højt til loftet, og de tre franske døre gør stuen lys og rummelig. 

Kunst og antikke møbler

Som alle husets værelser er stuen indrettet med en smagfuld blanding af kunst, antikke og moderne møbler og komfortable sofaer. Hjørnepejsen gør det til et naturligt sted at nyde hinandens selskab. På denne etage finder du et studie, et soveværelse med en lille dobbeltseng, et brusebad og det store soveværelse, der har en dør, som fører ud til bordet og stolene på den brede udendørs terracotta-gang med vinranker.

Vinkælder og gårdhave

Stengangen vikler sig rundt i huset og danner en bred gårdhave uden for dørene i stuen og indgangen til vinkælderen, hvor den fremragende Allioni-vin ældes i egetønder. Herfra fører trapper først op til den møblerede loggia, som faktisk er en udendørs sommerspisestue, og derefter længere op til swimmingpoolen i en skulpturhave. Poolområdet er udstyret med lænestole, og der er bord og stole under stenbassinhuset i nærheden, så her finder du det ideelle sted til at slappe af og nyde udsigten eller et glas vin i solnedgangen.

Egen swimmingpool

Ejeren kan være hjemme i den lille studiolejlighed over garagen, når gæsterne er på besøg. Ejeren er en fremragende vært, så det kan være en fordel, hvis I ønsker at lære mere om området, arrangere en middag eller madlavningstimer. Hun har sit eget haveområde, og gæsterne har eksklusiv adgang til swimmingpoolen.

6

Sengepladser

3 soveværelser og 2 badeværelser. Privat pool og trådløst internet.

Priser

Fra € 232 - per dag
Fra € 1621 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Gåafstand til landsbyen

Smuk udsigt

Privat pool

EKSTRA DETALJER I VILLAEN

Pejs

Trådløst internet

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

3 soveværelser med dobbeltsenge

2 badeværelser, det ene med brusebad

KØKKENUDSTYR

Fuldt udstyret køkken

Opvaskemaskine

Kedel

Mikrobølgeovn

Vaskemaskine

Ovn

Brødrister

Amerikanske og italienske kaffemaskiner

I NÆRHEDEN

Ridning i nærheden

Tennisbaner i nærheden

UDENDØRS

Poolen er 10 x 5 meter, med stigenedgang

Loungestole

Møbleret, skyggefuld pergola nær poolen

FACILITETER I VILLAEN

Pizzaovn

Strygejern og strygebræt

TV og en stor samling af film

Insektskærme

Hårtørrer på hvert badeværelse

Pool-håndklæder til rådighed

Babyseng og høj stol (på forespørgsel)

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Undervisning i italiensk madlavning

Dagligvarer ved ankomst

Børnepasning

Visualisér drømmeferien...

Klik på et billede i galleriet for at se det i stor størrelse, så du kan begynde at drømme om din kommende ferie i en fantastisk villa i Italien, nær karakteristiske olivenlunde, bølgende pinjelandskaber og frodige vinmarker!

Hvor ligger Casa Allioni?

Rundt om Casa Allioni

De amerikanske ejere, der restaurerede dette hus, skabte omhyggeligt områder, der både indbyder til stille tanker og dejlige sammenkomster. Husets indretning gør det perfekt til to par eller en familie med flere generationer. Selvom det grønne område omkring huset giver en behagelig følelse af fred og ro fra den moderne verden, ligger huset faktisk i behagelig gåafstand til restauranten, baren og de små butikker i landsbyen nedenfor. Der er nem adgang til større motorveje og dejlige landeveje mod de historiske byer som Siena, Arezzo og Firenze inden for kort rækkevidde.

Sådan booker du

Er Casa Allioni perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Andre villaer i Toscana, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt stenhus. Kontakt os for at få flere forslag eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

Tæt på Grosseto - TOSCANA

Casina Moresca

Lille hus med boblebad og plads til 6 personer, beliggende på en højderyg over Middelhavet, omgivet af oliventræer.
€ 625
Fra/per uge
Image

Tæt på Pisa - TOSCANA

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

UMBRIEN - TÆT PÅ TRASIMENO-SØEN

Casa Umbra

Enkel og moderne familievilla til 6 personer med egen pool, omgivet af olivenlunde i det grønne Umbrien, Toscanas naboregion.
€ 1300
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt