Image
Image
Image
4

Sengepladser

2 soveværelser og 1 badeværelse, wifi , privat pool og gratis parkering

Priser

Fra € 143 - per dag
Fra € 1000 - per uge

Artist's retreat

AMBRA, NÆR AREZZO, TOSCANA

Stemningsfuld lejlighed 4 personer i toscansk villa med egen, privat pool

Dette hus til fire personer med privat pool er et dejligt tilflugtssted, og er ét ud af blot en håndfuld typiske toscanske stenhuse i den lille landsby San Martino, beliggende mellem Chianti-bakkerne og Valdichiana.

Et skønt sted at hold ferie, hvis du ønsker at træde nogle skridt tilbage i tiden og nyde det langsommere tempo fra en svunden tid, som stadig findes i nogle uspolerede hjørner af Italien.

Lejligheden ligger på første sal i huset, med en uafhængig indgang med brede trin, der fører op til en overdækket portico. Til huset hører en stor privat pool, hvor man kan  slappe af og få en dukkert på de lange sommerdage.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Huset var hjemsted for en kunstner og hendes mand, og er fyldt med hendes arbejde.

GODT AT VIDE

NB! Desværre er dette hus ikke egnet til børn på grund af poolens dybde, men ideelt til et par eller venner.
Selvom landsbyen Ambra er inden for rækkevidde to km borte og har alt hvad du behøver, er en bil er nødvendig.

Ejerne bor tit i deres egen lejlighed i stueetagen i en anden del af huset, men har seperat indgang og have, og poolen er altid privat for gæsterne.

Indkvartering

To soveværelser med dobbeltsenge

Lejligheden er beliggende på første sal i huset, med en uafhængig indgang ad en bred trappe, der fører op til den overdækkede veranda.

Den hyggelige stue er komfortabelt indrettet og har en åben pejs. Til venstre er der en spiseplads med en lukket køkkenenhed, som er kompakt og praktisk rummer alt, hvad du måtte have brug for, når du skal lave mad. En korridor fører til to soveværelser med dobbeltsenge og et fælles badeværelse med bruser og et lille badekar. Der er også en læsesal fuld af bøger.

Spis udenfor i gårdhaven

Vaskerummet er i husets nederste niveau. Til den forreste gårdhave i en af ​​de gamle landbrugsbygninger er der en brød/pizzaovn, som er karakteristisk for denne type toscanske bondegård, hvor brødet en gang om ugen skulle bages, beregnet til at holde hele ugen. Derfor findes der så mange lokale opskrifter på brød! Også her er et spisebord, hvor man kan nyde måltiderne på de lange sommeraftener.

Dyb pool og overdækket område

Ved siden af ​​huset lige over poolen er der et møbleret overdækket område, perfekt til at nyde en kop kaffe eller en aperitivo, hvor man kan tage sig tid til at læse eller bare hænge ud.

Længere nede af skråningen ligger swimmingpoolen på 10 x 5 meter. Vær opmærksom på, at den er dyb - derfor er den ikke egnet til børn. Den er 1,7 meter i den lave ende og 2,5 meter på det dybeste sted, så poolen er kun egnet til gode svømmere! Der er liggestole ved poolen, som er det perfekte sted at slappe af og få sig en svalende dukkert på de lange sommerdage.

 

4

Sengepladser

2 soveværelser og 1 badeværelse, wifi , privat pool og gratis parkering

Priser

Fra € 143 - per dag
Fra € 1000 - per uge

Flere detaljer om villaen

HIGHLIGHTS

Kunstnerisk og personligt indrettet


Privat pool

Ildsted

Trådløst internet

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge, begge senge er 160 cm brede

1 badeværelse med badekar og bruser

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italiensk kaffemaskine (moka)

Nespresso-maskine

UDENDØRS

Privat pool - 10 x 5 meter, dybde 1,70 til 2,50 meter

Udendørs pizzaovn

Møblerede udendørsarealer

I NÆRHEDEN

Ridestalde

FACILITETER I VILLAEN

Fjernsyn (satellit)

Ildsted

Vaskemaskine

Insektskærme

HVAD ER INKLUDERET

Slutrengøring er inkluderet

Poolhåndklæder

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Catering

Dagligvarer ved ankomst

Ekstra rengøring på forespørgsel

Hvor ligger Artist's Retreat?

Rundt om Artist's Retreat

Området er ideelt til at gå ture eller udforske på cykel, og er fyldt med små middelalder-landsbyer og slotte. Den nærmeste landsby Ambra ligger to kilometer væk og har alle faciliteter; supermarked, posthus, apotek, vaskeri og andre butikker at gennemse. Der er også et par ridestalde i nærheden.

Siena, hvor det berømte Palio-hestevæddeløb finder sted to gange om året på byens unikke vifteformede piazza, er inden for rækkevidde. Et besøg i Sienas rigt dekorerede katedral er også et must.

AFSTANDE

  • Ambra: 2 kilometer
  • Arezzo: 40 minutter
  • Firenze: 1 time
  • Nærmeste strand: Marina di Grosseto: 1 time + 45 minutter

 

Sådan booker du

Er Artist's Retreat perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partner Invitation To Tuscany's bookingsystem og kalender, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmevillaen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum (30% af det samlede beløb) via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere villaer til rådighed gennem vores samarbejdspartner. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

{{ 'VILLA.BOOK.LOADING'|t }}.

Andre villaer i Toscana, der måske falder i din smag

Hvis turen går til det skønne Toscana, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt stenhus. Kontakt os for at få flere forslag eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

Tæt på Grosseto - TOSCANA

Casina Moresca

Lille hus med boblebad og plads til 6 personer, beliggende på en højderyg over Middelhavet, omgivet af oliventræer.
€ 625
Fra/per uge
Image

Tæt på Pisa - TOSCANA

Villa di Mezzo

Elegant familievilla med privat pool, tæt på den toscanske kyst og kort afstand fra Pisa lufthavn. Plads til 8 personer.
€ 2000
Fra/per uge
Image

TÆT PÅ FIRENZE - TOSCANA

Villa Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt