Image
Image
Image
6

Sengepladser

Lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser, aircondition og trådløst internet

Priser

Fra € 194 - per dag
Fra € 1360- per uge

Piero's Place

LEJLIGHED I FIRENZE CENTRUM

Lejlighed i Firenze centrum til 6 personer, med aircondition og udsigt til Il Duomo -

Fri ankomstdag, minimum 4 dages booking

Du vil blive hårdt presset, hvis du skal finde en mere central beliggenhed i Firenze: Med lige langt mellem Uffizi’erne og Il Duomo, er ejendommen ideelt placeret, når du skal udforske skønheden i denne fantastiske renæssanceby.

Men det formår også at være stille og afslappende: ingen af vinduerne har udsigt over de travle gader, de åbner alle ud til en central gårdhave, som åbner ud mod Il Duomo, hvilket giver hvert vindue en spektakulær udsigt og gør hele lejligheden til et roligt tilflugtssted.

Klimananlæg overalt i lejligheden gør det også til et perfekt sted at trække sig tilbage efter en god dags udforskning af byen.

DEJLIGE SMÅ DETALJER

Det er svært at tænke på en bedre position til en lejlighed i Firenze – herfra kan I gå til alle de vigtigste seværdigheder og nyde byen

Den rumelige lejlighed er smagfuldt og personligt indrettet i et mix af moderne og ældre kunst, og man føler sig straks velkommen i dette smukke hjem med ee mange fine detaljer

GODT AT VIDE

Det er bedst ikke at have en bil her - selvom vi har en aftale med en parkeringsplads, hvis du foretrækker at have en bil med 

Dette overnatningssted har et slut-rengøringsgebyr på 100 Euro, som skal betales direkte på stedet.

Der tilægges turistskat på mellem € 3,00 og € 5,00 per person per dag, der skal betales direkte til ejeren på stedet 

Der er ingen offentlig parkering. Piero har en aftale med en lokal parkeringsplads til en fast pris per dag

Indkvartering

Vinduerne viser nærbilleder af Il Duomos kuppel

Lejligheden ligger på anden sal i et gammelt palazzo og nås via en bred fælles trappe med en elevator i centrum. Lofterne i disse gamle bygninger er så høje, at selv to etager er en betragtelig stigning. 

Når man kommer ind i lejligheden er der et soveværelse med dobbeltseng til højre og et brusebad til venstre. Et skridt videre, og du er i den rummelige stue, med en dobbelt sovesofa. Ganske praktisk, hvis en ven eller to beslutter at slutte sig til jer i sidste øjeblik.

Tre af vinduerne har udsigt til Brunelleschis storslåede kuppel, vidunderligt tæt på. På venstre side af stuen fører en bred korridor til et andet soveværelse med dobbeltseng og brusebad, og derefter til en spisestue og køkken.

Spisestuen har en terrasse, igen med nærbillede af Il Duomo - et spektakulært sted at nyde sin morgenmad! Køkkenet er lille, men veludstyret, med opvaskemaskine og stort køleskab. I det andet brusebadeværelse er der en vaskemaskine.

6

Sengepladser

Lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser, aircondition og trådløst internet

Priser

Fra € 194 - per dag
Fra € 1360- per uge

Flere detaljer om Piero's Place

HIGHLIGHTS

Luksuslejlighed

Gåafstand til byens centrum

Kæledyr er velkomne

Ingen bil nødvendig

GODE DETALJER

Det er svært at tænke på en bedre position til en lejlighed i Firenze – herfra kan I gå til alle de vigtigste seværdigheder og nyde byen

Trådløst internet

EKSTRA UDSTYR EFTER AFTALE

Bærbar ventilator

Babyseng og høj stol

1 dobbelt sovesofa på og 1 enkeltseng

Mikrobølgeovn

Centralvarme

SOVEVÆRELSER OG BADEVÆRELSER

2 soveværelser med dobbeltsenge

2 badeværelser med bruser

En sovesofa i stuen

KØKKENUDSTYR

Opvaskemaskine

Kedel

Ovn

Brødrister

Italiensk moka-kaffemaskine

Fransk kaffemaskine

FACILITETER I LEJLIGHEDEN

Aircondition overalt

Terrasse

Centralvarme

Hårtørrer

CD-afspiller og masser af opera-CD'er

Loftsventilator i spisestuen

TV

Vaskemaskine

Trådløst internet

Strygejern og strygebræt

Piero er glad for at give en introduktionstur til Firenze uden beregning - længere betalte ture også tilgængelige.

Ønsker du en ekstra afslappet ferie?

Så kan du tilkøbe lidt ekstra selvforkælelse:

Dagligvarer klar ved ankomst

Ekstra rengøring

Lokal garageparkering til rådighed mod et dagligt gebyr

Piero er glad for at give en introduktionstur til Firenze uden beregning - længere betalte ture kan også aftales

Hvor ligger Piero's Place?

Rundt om Piero's Place

Hvor skal man begynde! Selve bygningen ligger i hjertet af byen, blot 100 meter fra Palazzo Portinari, hjemsted for Dante Alighieris elskede og inspirerende Beatrice. Dantes hus ligger kun få skridt derfra, og det samme gælder det nyligt genåbnede Museo dell'Opera del Duomo med skulpturer fra middelalderen og renæssancen, der er skabt til at pryde katedralkomplekset.

I denne renæssancejuvel af en by finder man alt: museer fulde af kunst, monumentale piazzaer og yndefulde broer, koncerter og lækre steder hvor man kan nyde en udsøgt middag eller en verdensberømt gelato. I modsætning til Stendahl, der led af overvældende følelser ved at beundre så meget kunst på en gang under sit besøg i Firenze, er fordelen selvfølgelig, at I kan indtage så meget kunst som I kan magte ad gangen, og derpå trække jer tilbage til den afslappende lejlighed og nemt vende tilbage, når I er genopladet.

Hvis I kun tilbringer et par dage i Firenze, kan I overveje Firenze-kortet, byens museumspas, der er gyldigt i 72 timer, hvilket giver mulighed for at undgå lange køer og besøge det museum, der står højest på jeres liste.

Fra Firenze er det nemt at besøge Chianti-området i bil, og jagten efter Chiantis berømte vine vil tage jer til maleriske landsbyer som Greve, Panzano eller Radda in Chianti. Hvis I foretrækker offentlig transport, kan I vælge den korte bustur direkte til Siena, Firenzes gamle rival og værdige modstykke med sin berømte skalformede piazza og tidløse Palio- hestevæddeløb.Sådan booker du

Er Piero's Place perfekt til dig?

Du kan tjekke tilgængelighed og priser her:

Når du kigger efter priser og tilgængelighed, kommer du til vores engelske partners bookingsystem og website, invitationto.com, hvor du kan reservere de datoer, du er interesseret i.

Er du i tvivl? Så kontakt os eller udfyld formularen, hvor du kan notere dine ønsker til villaen, så prøver vi at finde det rette sted til dig!

I tvivl?

Det kan ofte være hurtigere at kontakte os for at høre nærmere, så vi kan rådgive dig, udfra dine personlige ønsker. Når du har fundet en villa, du kan lide, kan vi reservere datoerne for dig i op til 48 timer, mens du tjekker fly eller sørger for, at alle er med på ideen!

Har du fundet drømmeboligen? Er alle ombord?

Når du vil sikre din reservation, kan du betale depositum på 30% af det samlede beløb via vores britiske partner Invitation To Tuscany's sikre servere, eller ringe direkte til os hos Ponti & Sofia i København. Restbeløbet forfalder derefter 10 uger før du rejser. Alle priser er i Euro.

Har du flere spørgsmål?

Ring venligst til os med eventuelle spørgsmål eller hvis du har ønsker til en villa eller lejlighed, du ikke lige kan se her på siden, for vi har flere ferieboliger til rådighed gennem vores samarbejdspartner, og vi tilføjer løbende nye feriehuse. Du kan også tage et kig på vores forslag nedenfor!

Måske lokker Italien så meget, at du drømmer om en hel ferievilla? Her er et par fristende forslag...

Hvis turen går til det skønne Italien, er der flere muligheder for at få en drømmeferie i et autentisk og stemningsfuldt feriehus. Kontakt os for at få flere forslag - der kommer løbende flere boliger i porteføljen -  eller tag et kig på disse andre muligheder:
Image

LIGURIEN - TÆT PÅ CINQUE TERRE

Villa Guelfi

Denne villa med privat pool og gåafstand til byen Ameglia er en lille perle, perfekt til en ferie for to personer i det skønne Cinque Terre.
€ 1073
Fra/per uge
Image

TOSCANA - TÆT PÅ GROSSETO

Casina Moresca

Lille hus med boblebad og plads til 6 personer, beliggende på en højderyg over Middelhavet, omgivet af oliventræer.
€ 625
Fra/per uge
Image

TÆT PÅ FIRENZE

Treggiaia

Familievilla til 4 personer med pool og tennisbane, cirka en time fra skønne Firenze. Også velegnet til en romantisk ferie!
€ 943
Fra/per uge

Ponti & Sofia ApS

Korsgade 4, 1. sal

2200 København

(NB! Kontoradressen er ikke åben for besøgende)

CVR.nr DK42372862

Kontakt